{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Pilgrim R.I.P [Himmelhest] 1996

3.312 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nadia&Carpe
Kvinde | 32 år | Oprettet: 17. apr 2007


Anden særlig race Pilgrim R.I.P

Fødselsår:
1996
Højde:
han var en hest tror ca. 160 cm.
Temperament
Pilgrim har et supre temperamang han er stille og rolig og kan godt virke lidt nevøs og skal helst ikke havde for mange omkring sig. Når man rider tur kan han godt lige at det gå stille og rolig lige meget om man er i skridt, trav eller galop.
I spring kan han godt blive lidt hisig og løber rimlig meget men det er fordi han elsker at springe.

Et super dejlig tempermang.
Gangarter
Skridt: Lidt langsomn så man skal drive på

trav: supper dejlig men svær at sidde ned i

galop: han flyver næsten over jord så rigtig dejlig
Stævner
dressur klub stævne GRK

lc1 - 5 plads
Jeg synds det var okay da jeg fik af vide jeg kunne startre på ham 12 timer inde fordi Prins, som jeg havde der, var halt. Vi nåde aldrig at øve progammet inde vi red det til stævnet da han var helt op at køre dagen inden og red ham en gang i ugen til undervisning.

1. november
LC1 - 54% delt 6 plas
LC2 - 56 % først uplaseret
komatar: Pilgrim gik rigtig godt er rigtig stolt af ham =D

Spring

Kostymespringning 22 feb. 2009
Plads: ?
Antal spring:15 spring på 1 min med en nedrivning
komantar: Pilgrim var super god og bommen var min skyld.

Er ked af at vi aldrig mere, da jeg er sikker på han kunne komme langt.
Stamtavle
Han havde ikke nogle da han er elevhest
Køn
En rigtig smuk vallak <33
Bemærkninger
Han var skimmel med lidt brune prikker med 3 sorte hov og en hvid.

Den 2. aug 2008 fik jeg halvpart på Pilgrim, Noget jeg aldrig vil fortryde jeg gjorde <33

Da jeg fik Pilgrim i halvpart ville han stejle vis man prøvet at arbejde med ham i skridt. Han kunne gå rimlig ned til venstre. Rikke passet ham rigitig godt og var god til at ride ham =D

Pilgrim var en elevhest i GRK og stod på Esbjerg sportridecenter, men da han ikke blev bruget særligt meget skullle han havde 2 halvparter.

Vi kom erigtig langt sammen. Han blev rigtig god til at gå til bidet i alle tre gangarter. Rikke kunne også få ham ned =D. Da jeg viste at Pilgrim elsket at springe besluttede jeg mig for at ville springe på ham. Pilgrim lærte mig meget i sprining og har aldrig oplevet han har stoppet. Vi kom op at spring 1,20 m. Jeg er så stolt over det vi nådet sammen. Savner ham så meget <33

Værste Dag i mit liv

Den 27 marst begyndte det helle med at Pilgrim blev syg. Han havde rullet sig på marken og havde fået sine tarme over mildten. Efter at havde trykket med ham i 8 timer sammen med Rikke, kom dyrlægen og sagde at nu var det ikke meget at gøre og han fik olie og vand pumpet ned i maven og det var hans sidste chance.
Han var dopet alt det han kunne. Kl. 1 til 4 lå vi og kigget på ham og han havde det godt og var ved at æde bajeren. Vi sov i 1 ½ time vor vi våget kl 5 for at kigge til ham. Om morgen da vi vågnet kl. 6 fik vi ham til at spise lidt gullerødder og brød. Helle dagen lå han ude på den store springbane. Vi sad ude ved ham noget af tiden og grad en del. Om aften fik vi ham ind i ride hallen igen. Helle natten lå og stod han. Vi sad lidt tid ved ham og grad. Vi sov i 5 timer vor vi stod op vær time for at se ham. Næste dag, søndag, kl. 11 lave han en lort da han kom ind i en box og det var det bedst tegn han havde lavet siden det begyndt. Han Spiste lidt hø og drak lidt vand og lavet lidt mere.

4. Marst
Nu har Pilgrim fået en virus på balncen og det kan tage 1 ½ år før han kan trænes op igen. Han skulle gerne være ude for livsfare da han har vis han er stærk og at han vil kæmpe. Den lille stakel går meget ustabilt på højre siden men det er blevt lidt bedre allerade =D

Den 7 marst kl 20:45 død Pilgrim af sig selv om aften. Virusen havde gået op i hjenen og han kunne ikke bruge sine forben. Vi viste at nu var det slut. Pilgrim ville ikke give op i nu han fik rejs sig selv op 3 gange men den lille stakkel faldt rundt og da Rikke og jeg sagde farvel nede i boksen og derefter gik op i rytterstuen for at vendte på at få at vide at dyrelægen var kommet.

Den bedskedt fik vi aldrig vi fik at vide at han selv var sovet ind. Som jeg enlig er meget gald for. Han valgte selv at tage fra denne jord da han ind så at det ikke kunne nytte mere.

PILGRIM var en FIGHTING TILL THE END

1000 TAK ALLE FRA CENTERET for den kæmpe opbakning der har været mens det helle har stået på.

Tænk at det er 3 år siden at du døde. Jeg savner dig. Da jeg starte med at skulle ride dig havde jeg ikke lyst til at ride dig men i dag ville jeg ønske at vi havde alle dage sammen. Vi kom så langt på kort tid.
Kommentér på:
Anden særlig race Pilgrim R.I.P
Annonce