{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Valdimar fra Magleskov 2006

4.074 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anitta T
Kvinde | 45 år | Oprettet: 9. sep 2007


Islænder Valdimar fra Magleskov

Fødselsår:
2006
Højde:
Ca. 142cm
Temperament
Super godt! Lærenem, nysgerrig, sensitiv og virkelig en pleaser. Valdimar vil gøre ALT for en godbid eller lidt "kløning".
Gangarter
4-gænger
Stævner
Ingen endnu
Stamtavle
F: Kristall fra Sagastaðir
M: Gæfa fra Rårud
MF: Gassi fra Vorsabæ Ii
Køn
Vallak
Bemærkninger
Valdimar er en dejlig Glóbrun vallak. Jeg købte ham som hingst i maj måned 2008.

Jeg har klikkertrænet ham siden jeg fik ham, og han er utrolig lærenem. Han har et sind som man skal lede længe efter, han er simpelthen fantastisk :o)

Han er blevet tilredet af Søren Madsen, og er en dejlig ridehest!

01/06/2011
Valdimar har været halt - en skade i kodeleddet som havde givet betændelse ved det ene gaffelbånd. Rigtig øv! Men han har fået specialbeslag og vi skal snart igang med genoptræning.

01/03/2012
Valdimar og jeg er kommet godt igang med at ride igen. Her i det gode forårsvejr har vi bla. haft et par helt fantastiske ture i skoven. Han er så dejlig at have med i byen - selvom han bliver noget frisk på tur, så kan man altid stole på ham.

01/06/2012
Valdimar og jeg er igen kommet igang med akademisk/centreret ridning. Han er simpelthen så skøn at arbejde med. Så hurtig til at forstå hvad jeg ønsker, og han elsker at lege/træne når bare jeg har klikker og godbidder med. Han kommer selv hen til leddet når han ser jeg kommer for at hente ham til rideturen.

Mange heste har travlt på hjemturen når man rider ud, men Valdimar går med ørerne fremme og er i hopla på vejen ud, men så snart vi vender rundt og skal hjem, er det øøøøv. Han elsker at komme med ud på eventyr.
Kommentér på:
Islænder Valdimar fra Magleskov
Annonce