{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Tristan [Himmelhest] 1994

17.376 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lise Dalsgaard
Kvinde | 29 år | Oprettet: 21. jun 2007


Anden særlig race Tristan

Fødselsår:
1994
Højde:
DRF færdigmålt til 144,5
Temperament

Kender man ikke Tristan, vil man se ham som en enspænder uden lige. Han vil helst lade som om, at han ikke kan lide andre end sig selv. Men når man kender ham, vil man opdage, at det kun er en facade, eller en form for beskyttelse. Jeg ved at han er en anden pony indeni, men der skal meget til for at Tristan har lyst til at vise det til nogen. Tristan stoler ikke på nogen i lang tid af gangen, men i nogle situationer har jeg oplevet korte indblik i hvad Tristan virkelig er for en pony. Den ægte Tristan, inde i den tilsyneladende kolde og sure pony, er en meget sød og glad pony. Men han er blevet svigtet for mange gange i livet, og det tror jeg aldrig helt at han glemmer.
Gangarter
Middel.
Han er vig i bagbenene å derfor ser det lidt mærkeligt ud bagfra.
Stævner

Tristan og jeg har redet rigtig mange stævner sammen. Har næsten 30 placeringer og sejre i alle klasser til og med LA + gennemført en del MB'er på distriktsplan. Tristan og jeg var kvalificeret til Sydjysk Mesterskab både for hold og individuelt.
Stamtavle
ukendt
Køn
vallak
Bemærkninger

Tristan og jeg har mange gode oplevelser sammen, både i hverdagen og på konkurrencebanen. Jeg har altid været glad for ham, og har kæmpet meget for at få ham stabil, så jeg kunne ride nogle højere klasser på ham. Men desværre har han haft for mange dårlige oplevelser i sit liv, og jeg måtte i sidste ende opgive drømmen om at nå langt med ham.

Han har et fantastisk spring i sig og jeg er så ked af at han er så ødelagt inde i hovedte, for jeg ved, at han i dag ville have været med i toppen af springsporten, hvis hovedet havde været med ham. Men jeg kan jo desværre ikke lave om på fortiden.

Selvom vi blev snydt meget da vi købte ham, selvom han aldrig har været den pony jeg drømte om, og selvom han er en sur gammel hest, så elsker jeg ham alligevel. Han lærte mig at kæmpe, men han lærte mig også at gi op. Han lærte mig at indse, at der er nogle ting man ikke kan ændre på.

Tristan lever nu livet som pensionist her hos os, og når vi en dag ikke kan have ham mere, så sender vi ham afsted til de evige græsmarker. For Tristan fortjener ikke at komme videre i systemet.







7/1-13 Alt for længe vil du være borte fra mit liv; men aldrig et øjeblik fra mit hjerte.

Så skete det :'( I dag har endnu en stjerne sluttet sig til de andre på himlen <3
Jeg har fået at vide at du lagde dig stille ned og sov. Og jeg er sikker på at du allerede er våget oppe i himlen, og løber runt og leger deroppe, med gulliver og alle dine andre gamle venner! Men det ændrer ikke på, at det her er umuligt for mig at forstå. Jeg savner dig allerede helt enormt. Tak for alt hvad du hr gjort for mig. Tak fordi du var som du var. Du lever videre i mit hjerte og jeg vil altid huske minderne med dig.
Hvil i fred min stjerne.

Du vil altid være elsket, og vil aldrig blive glemt!<3

Kommentér på:
Anden særlig race Tristan
Annonce