{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Fyn's Armani 2006

1.879 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod Fyn's Armani

Fødselsår:
2006
Højde:
Han er i dag d. 24 august 2008 målt til 1,52 i stg..
Armani er i dag d. 1.Februar 2009 målt til 154,5 i stg...
Temperament
Han er den rareste og nemmeste hest at omgåes..;) Stille og rolig i stalden og hilser altid når man kommer ud..;)
Gangarter
Gode..;) Fine løft..
Stævner
Ingen - han er kun 2 år.. Men de skal da nok komme med tiden..
Stamtavle
Han har igen stamtavle.. Men jeg ved hvem moderen og faderen er.

Han er en blanding imellem Dansk Varmblod og Trakehner.

Mor: Isabella May - DV
Far: Blackie af Tange - Trakehner
Køn
Vallak.. En skøn lille smart sag..
Bemærkninger
Armani er en 2 års vallak jeg har fået i fødselsdagsgave af Vivian og Jan Kristensen - Frieserstald fugleholt i Ringkøbing.

Han er brun med sort man og hale og så har han den fineste lille stjerne/måne i panden og en lille snip på næsen..

Lige nu er han meget afmagret, da han har gået med 7 andre heste hvor der ikke har været så meget græs og har ikke selv kunne sige fra, så han er blevet brugt lidt som boksebold.

Så han får græs, hø og foder lige nu her, så han kan få en fin form igen.

D. 22-8-08: Havde Armani over på ridebanen og gå lidt rundt, han gik bare lige efter mig stille og rolig, han bliver mere og mere tillidsfuld for hver dag der går..

D. 7-6-08: Armani er blevet sparket på folden for snart en lille uges tid siden, hvor han var meget hævet og det var betændt, men det går rigtig godt fremad. Der er kun en lille hævelse og det væsker endnu, så det bliver vasket og smurt hver dag, men han er ikke halt af det længere, så det er bare super..;)

D 19-9-08: Så er Armani blevet frisk igen. Han er i dag blevet lukket sammen med de andre heste igen og har taget nogle ordentlige løbeturer frem og tilbage og han virker rigtig glad også, så det er super dejligt at han er frisk igen. Nu venter jeg bare på dyrlæge regningen.

D. 13-10-2008: Så fik jeg tid til at tage gødningsprøve af Armani så han kunne få hans ormekur..;) Så nu skulle vi inden længe gerne være af med alle orm..;) Så han kan komme til at tage det sidste vægt på igen..

D.19-10-08: Vi var ude og gå en lille tur i dag for at der skulle ske lidt andet. Han var frisk, men tror han nød at opleve lidt andet. Jeg kan godt mærke på ham at der skal ske noget nu hvor han er på toppen igen;)

D. 8-11-2008: Armani blev flyttet tættere på, det er super dejligt..;)

D.15-11-2008: Vi fik taget en masse billeder i dag af Armani.. Han tager pænt på efterhånden, det går stille og roligt, så det rigtig dejligt..

D. 18-11-2008: Armani bliver passet af Carina + familie, er på mit sidste skoleophold. Ved han er i rigtige gode hænder og får en masse dejlige gullerødder;)

D. 16-12-2008: Armani har haft sit første besøg af smeden i dag, han har taget det rigtig fint, stod lidt uroligt, men hvad kan man forlange?;) Han skal jo lige lære det..;)

D.29-3-2009: Armani har for første gang haft saddel på ryggen i dag, det syntes jeg faktisk gik rigtig fint..;) Han stod lidt uroligt, men der blev også gjort klar i stalden med mad, og så er han ret vågen..;)

D.1-8-09: Jeg har lagt på ryggen af Armani for første gang i dag, det tog han meget pænt:)

D. 23-8-09: Jeg har været helt oppe og sidde på ryggen af Armani - det tog han bare så flot. Han skulle lige finde ud af hvor vægten var, men var helt rolig hele vejen igennem:)

D. 30-8-09: Har selv skridtet rundt på Armani i dag, han ville gerne bakke meget, men vi fandt da ud af hvor frem ad gearet sad:) Super skøn hest..

D.31-8-09: Armani har fået en skade på venstre bagben:(Tror han har været i hegnet.. Øv øv.. Håber snart han er helet igen, det ikke sjovt at have en hest der er "syg":(
Kommentér på:
Dansk Varmblod Fyn's Armani
Annonce