{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Monique 1996

5.293 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

*LIND* Katharina  j
Kvinde | 27 år | Oprettet: 17. dec 2006


Dansk Varmblod Monique

Fødselsår:
1996
Højde:
Hun er 160 cm høj.
- Hun er færdigmålt, så derfor bliver hun ikke højere.
- For mig, er hun helt tilpas, jeg elsker hendes højde. Hun skal hverken værre højere, eller lavere.
Temperament
Hun har et perfekt temperament. Hun er ikke dovn, overhovedet. Hun er dejlig frisk i dressuren hvilket betyder meget for mig. I spring og på tur er hun også meget frisk. Det er dejligt, men jeg behøver ikke mange forskellige bid til hende når jeg skal ride tur og spring, da hun er meget nem at stoppe. Hun begynder selvfølgelig ikke bare at jorde løs uden at hun bliver bedt om det.

Tur: Meget frisk, men jorder/løber først når man beder hende om det. Det er ikke noget problem at stoppe hende når man er i gang. Hun er rigtig dejlig at ride tur på, det kan være alt fra en vild jorde-tur til en rolig og hyggelig skridt-tur. Hun vil meget gerne fremad, men gør det kun hvis hun bliver bedt om det. Jeg bruger ikke andre bid som er stærkere, men bare mit almindelige dressur bid. Det er ikke så stærkt.

Dressur: Super lækker at ride. Dejlig kort galop, stor trav & skridt Hun vil gerne fremad, men man behøves ikke spore, slet ikke pisk.

Spring: Vild, men ikke ustyrlig. Hun springer super godt, og kan springe meget meget højt.!
De gange jeg har sprunget på hende;
1. gang - 85 cm.
2. gang - 115 cm.
3. gang - 125 cm.

Stald: Rolig, står bare ligeså stille. Spiser, drikker og snakker med hendes føl.. Hun er rolig, hun bider ikke ud, men står bare og ser sød ud :]

Fold: Hun hygger sig meget på folden :)
Hun er på fold ca. 7 timer om dagen, hvis ikke mere. Hun går for det meste med hendes kæreste Bonito, som styrer folden, så Monique bliver passet godt på, og er ikke typen der får huller i hendes dækken.

Let at tænde, nem at slukke :)
Gangarter
Super dejlige gangarter, de er alle meget gode at sidde i. Alle er store, dejlige og meget flotte at se på.

Skridt: Dejlige store rummelige skridt, hun løfter benene højt, og god at sidde i. Jeg elsker denne gangart, men det er ikke min ynglings.

Trav: Flotte store og rummelige skridt. Hun løfter også benene rigtig højt & flot. Hendes trav er super god at sidde i, hvis man lige kender den :]

Galop: Kæmpe stor, dejlig at sidde i & rummelig. Hun tager store skridt og løfter benene rigtig godt. Det er hendes bedste gangart. Den er så rolig, men stor og flot.

Alle hendes gangarter er gode! Hun Bruger bagbenene rigtig godt, hun løfter dem også rigtig højt. Jeg elsker hendes trav, den er dog lige lidt svær at sidde i, men den er go'! Hendes skridt er også super go' og dejlig. Hendes galop er nu den bedste!
Stævner
Stamtavle
Fuld stamtavle :)

F: Leuthen

FF: Landgraf

FFF: Ladykiller XX

FFM: Warthburg

FMF: Manometer XX

FMM: Saale


MFF: Gunnar

MFM: Liebchen

MMF: Donner

MMM: Kelly

MM: Anika

MF: Lichtenstein

M: Amiga
Køn
Hun er en yderst smuk hoppe med stor personlighed. Hun er rigtig dejlig!
Bemærkninger
Monique er en smuk mørke-brun hoppe med sorte ben, man hale & pandelok. Hun har også to små hvide sokker på hendes bagben. Hun har også en lille stjerne i panden, den bliver specielt fremhævet når det er sommer ;) Hun er en rigtig køn hoppe :)
Monique elsker gulerødder, godbidder og rugbrød mest :D




Monique er en dejlig & smuk hoppe som i år runder 12 år.
Hun er perfekt, jeg elsker hende og vil beholde hende for altid. Heidi, hendes ejer er meget flink! Hun hjælper mig og Monique med undervisning så jeg kan få fulstændig styr på hende og mine shenckler. Hun er virkelig lækker at ride, især i dressur og på tur. Hun har et dejligt temperament og vil helt sikkert nå langt! Vi skal op og starte noget LA i dressur og LB i spring. Hun har verdens dejligste gangarter. Man sidder utroligt godt i dem alle, men bedst i galoppen. En super god lærehest. Hun er meget smuk, og yder altid hendes bedste i alle former for ridning. Hvis rytteren gør noget galt slår hun fra, og det er rigtig dejligt for så får man jo altid afvide hvis man gør noget forkert så man lærer hurtigt at ride godt, med undervisning fra Heidi og når man rider Monique. Hun er en hest som virkelig gør alt for hendes ejer! Hun er super nuser, og dejlig at ride på og snakke med. Hun har ingen unoder i stalden, folden, eller når man rider hende. Hun knytter sig meget til hendes ejer, fx. i ridehallen hvis man løber, traver hun efter og det samme i skridt. Hun er også meget meget meget børnevenlig, og kunne aldrig nogensinde finde på at gøre et barn fortræd; Hun bider dem ikke hvis man giver hende godbidder forkert hun er nemlig meget forsigtig. Jeg kunne ikke forestille mig hende være ond, eller på nogen måder farlig for hun er virkelig venlig. Hun kommer når man kalder på hende, eller bare når man ser hende. Jeg er ret så sikker på at jeg kommer langt på hende, for jeg har viljen og hun har styrken! Hun er en utrolig hest, en rigtig god chance for at komme langt! Jeg får undervisning af Heidi og Inge, hvilket jeg er super glad for. Hun er min drømmehest og mit et og alt. Hun kan godt finde på at løbe lidt rundt med en hvis man ikke har ordentligt styr på hende, men som Inge siger: Hun er ikke slem, hun har manere; men så længe at du er så kort og ikke kende hende så godt vil hun benytte sig af chancen. Hvis du bare kunne sætte dig op og ride hende godt, ville det også være MEGET underligt."
Hun er meget selvgående, men det kræver stadig rigtig meget arbejde, og total ydelse og koncentration fra rytterens side, for så nem er hun heller ikke. Hun benytter sig tit af chancer, hvis rytteren laver fejl, men KUN så længe at man ikke har redet hende før! Ellers er hun utrolig dejlig og super lækker at ride!

Kommentér på:
Dansk Varmblod Monique
Annonce