{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Ludwig von Valentin 2004

1.634 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

ES Hestemassage
Kvinde | 38 år | Oprettet: 31. aug 2008


Fjordhest Ludwig von Valentin

Fødselsår:
2004
Højde:
142 cm. ca.
Temperament
Sød, opmærksom, samarbejdsvillig, opmærksomhedssøgende. Dejlig hest :-)
Gangarter
Middel på ridebanen, men rigtig fin trav på folden, suk...
Stævner
Ikke endnu.
Stamtavle
Nej.
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Han er bare så kær! Vi har haft Ludwig siden midten af juli, og vi tog den med ro, fordi han ikke var blevet redet ret meget, så vi startede bare lidt forfra med at tilride ham. Det er gået godt indtil videre, vi kombinerer ridetræningen med en hel masse horsemanshiptræning, og det er han rigtig god til. Vi er lige begyndt at træne med ham, hvor han er helt løs på ridebanen, og han er så sød og opdager knap nok at han ikke længere er i grime og tov :-) Uden for banen er han en sød og rolig pony, som elsker at blive nusset og få godbidder (hvilken pony gør ikke det?) og han opfører sig for det meste ganske eksemplarisk :-D
I klikkertræningen er han utroligt motiveret og meget opfindsom, han tilbyder de sjoveste slags adfærd! Han har en fantastisk koncentrationsevne af en så ung hest at være, og han synes at træningen er rigtig sjov; især det med at spille bold er et stort hit!

Opdatering 5. december 2008:
Vi laver primært øvelser fra jorden med klikkertræning, fordi vi gerne vil have forbedret hans motorik og hans balance en hel del før vi sætter os yderligere på ryggen af ham. Det går godt med at lære ham de forskellige øvelser, han er utroligt lærenem, men et gennemgående problem i alle øvelser er, at han altså bare til tider glemmer at han også har en bagpart, og at hvis man glemmer at flytte bagbenene, så snubler man altså på et tidspunkt. Dette fænomen ser især sjovt ud i sidebevægelserne :-)
Han kan pt følgende tricks: Give pote, spille bold, kysse, tage hovedet ned, bakke når man ryster i halen, gå op på piedestal, sidebevægelser til begge sider.
Kommentér på:
Fjordhest Ludwig von Valentin
Annonce