{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Bjerregårdens Bailey Solgt :'( 2004

10.534 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Amalie Nielsen(-: .
Kvinde | 28 år | Oprettet: 15. sep 2008


Anden særlig race Bjerregårdens Bailey Solgt :'(

Fødselsår:
2004
Højde:
6-7 års målt til 149 m sko.
7-8 års målt til....
Temperament
Rolig: Når man er på en dressur bane, og når man er til. stævne,  stalden, og i boksen<3 Han har et godt hoved siger Mange <3 c(:
Vildt: Når man er på marken-rez og på en springbane
Gangarter
Skridt: Stor og rummelig skridt, træder ca 20-23cm ind under sig.

Trav: Stor og flydende gang med et godt sving.

Galop: Stor og rummelig springer godt op. og sætter sig godt bagtil.
Stævner
Bailey har gået i dressuren alt mellem LC1 og LA1 med meget fine procenter...

Springningen har Bailey gået alt fra LD til MB :-) med noget med hjem hver gnag :-)
Stamtavle
F: GRØNVANG'S BACARDI  9703468 DK
D.S.PFF: SILVER SOCKS 7801413 DK
FF: Indian Grodust
FFM: Tjorie Ox Ahsb
FFF: Groejec Ox
FFM: Indian Stardust Ox
FMF: Silver Rain Ox Ahsb
FMM: Turquise Ox Ahsb
Køn
Vallak <3 ;b
Bemærkninger
You and me to the Death ! We will always be the perfect couple ;)Bjerregårdens Bailey: Er min elskede pony, jeg fik i august den 26, det var den bedste dag i mit liv. I får lige hele historien:Jeg sad altid på heste-nettet.dk Og kiggede på hest, jeg var der inde hver dag, en dag jeg kigge jeg alle pony'erne i gennem og så, så dig Bailey<3!!jeg så du boede i NIbe, Damed det var langt væk, men min morfar boede i en by nær dig, og mig og min søster skulle i en uge op til min morfar i sommerferien. Og jeg spurgte min morfar om jeg måtte prøve dig, Han sagde: Ja det må du da:) Også kom dagen: den dag jeg skulle prøve dig for første gang. da jeg kom ud til dig, blev det regn verj og vi skulle ride udenfor, Øv bøv, men det skulle ikke forhindre det. jeg brøvede dig du var TYK, dorven og utrolig svær at få igang. men med en pisk gik det. og Wauw en gang du havde, jeg viste bare det skulle være dig<3 vi tog hjem til min morfar igen og jeg kunne ikke lade vær med at tænke på dig. ca 1½ måned efter, kørte mig og min mor op til dig igen for min mor ville lige se dig inden hun skulle betale alle de penge. og hun filmede os ( det rengede igen) og da jeg kom hjem viste jeg min ridelærer videoen hun syns du var vildt sød og god, også 2 måneder efter købe vi dig og tirsdag den 26 august kl 13:26 kom du med en heste transport. og du vrinskede og vrinskede <3 Slut<3 WILL ALLWAYS LOVE YOU...! ! !

Du har en plads i mit Hjerte, en plads der fyldt med både glæde & smerte, den del kan du aldrig. tag fra mig, heller ikk hvis nogen anden skulle få dig nej, dig kommer jeg aldrig .til at glemme, i mit hjerte ska jeg dig gemme, i et hemmeligt sted vil du altid findes for du er et menneske jeg altid vil mindes, tro det eller ej, j kommer altid til at elske Dig Som et rim - der ikk rimer.Som en dag - uden timer.Som et hjerte - der ikke banker.Som et hoved - uden tanker.Som en bog - uden ord.Som en have - uden jord.Er som mig - uden dig!


BAILEY ER NEW FORREST!!
¤..¤*´`*¤..¤*´`*¤. TAK FOR BESØGET .¤*´`*¤..¤*´`*¤..¤
Kommentér på:
Anden særlig race Bjerregårdens Bailey Solgt :'(
Annonce