{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Svalegårds Felicity [Tidl. part] 2000

2.750 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Line Dahl .
Kvinde | 29 år | Oprettet: 12. mar 2007


Dansk Varmblod Svalegårds Felicity

Fødselsår:
2000
Højde:
168 cm.
Perfekt højde til mig :p
Temperament
Hun er rigtig fin i temperamenet, inde i boksen gør hun ikke en fluge fortræd! Og hun er rigtig fin når man rider hende <3 Hun er blevet rigtig god i Dressuern
Gangarter
Skridt : 7 Hun går fremad når man ber hende om det

Trav: 8 Hun har en rigtig flyvene trav

Gallop: 7 Hun er lidt ivrig men mega god
Stævner
Jaa ,, men der kommer forhåbenligt flere

Killerup den 6-7
Lørdag: Lc1= 59,48%= 2.uplac.
Søndag: Lc1= 61,30%= 2 plads

Lørdag: LC1 = 60,41%
Søndag: LC1 = 61.58% = 2. plads
Stamtavle
Far : Kawango DH 293
Farfar : Ibikus DH 261
Farmor : Konny RDS 2021

Mor: ?
Morfar : Lorbas DH 267
Køn
Køn kan man godt sige hun er : Men Hoppe :p
Bemærkninger
Felicity er lige pludslig blevet meget i mit liv ! '
Nu har jeg både en lille pony og en hest át ride <3
Ejern hedder Thomas,, og han ka ikke finde ud af at ride så det er derfor at jeg rider og passer hende <3
Jeg er super glad for at ham valgte mig og ikke en anden en (:
Felicitty har et mega roligt sind og er meget nem at håndtere i trafikken og det er meget dejligt (:
Hun er mega god til dressur og har ikke rigtig prøvet at springe før men det har jeg da prøvet, og det er hun faktisk ret god til (:
Jeg er meget glad for hende og håber at vi kommer ud og starter ude stævner <3

Alle ! JEG ELSKER FELICITY <3

**NYT**
Felicity skal på Højgård hestehospital på tirsdag d. 24/2-08 for at få tjekket om hun har fået skadet noget i benene, da hun har fået revet både skulder af led og en slimsæk omme i hoften. Jeg vil håbe på at det ikke er noget slem /:
Den hest betyder virkelig meget for mig og derfor vil jeg ikke ha' at der er sket noget slemt

Felicity var den første hest jeg fik lov til at ride, som om hun var min. Jeg passede hende for en der hed Thomas, men samtidig med det havde jeg to andre ponyer nemlig Tilde og Starlight, hvilket gjorde jeg ikke altid havde tiden, derfor fik hun en passer der hed Tina.
Tina begyndte at passe hende mere og mere, og til sidst var det hende der stod for ansvaret, hvor det før var mig, og jeg følte mig til side sat. Det gjorde så også, at jeg gav mere og mere slip på hende, men gav ikke rigtigt helt slip, hun var jo stadig en del af mig, da jeg stadig passede hende. Men så fik hun en masse mug, og der skete noget, så hun var nød til at blive flyttet. Hun blev flyttet til en gård, der lå for langt væk fra mig, når jeg havde Tilde og Starlight samtidig med. Dette gjorde jeg måtte give afkald på hende, og jeg savnede hende rigtig meget.
Jeg hørte rygter om hun ikke blev passet ordenligt af hende Tina, og at hun skulle aflives, for hun kom aldrig til at blive ride hest igen, og gik rundt med mange smerter hver eneste dag.
Jeg havde flere gange prøvet at få fat i Tina, for at høre hvordan det gik med hende, og om det kunne passe, men fik intet svar.
En dag da jeg var stoppet med at ride, og var kommet hjem fra efterskole, havde jeg fundet en hest, som jeg skulle ud at prøve, nemlig Nemo. Nemo stod på privatgård, og jeg havde lagt mærke til der stod en hest på folden, som lignede en jeg havde set før. Ejeren af Nemo fortalte mig, at hesten hed Felicity, og var ejet af en der hed Thomas. Jeg kaldte på Felicity, hun kiggede op og kom galloperende hen til mig.. Jeg kunne ikke holde tårene inde, jeg omfavnede hende og græd. Jeg troede hun var aflivet, men nej, der stod hun i mine arme, ligesom vi gjorde inden hun skulle afsted, og jeg kunne mærke hun kunne genkende mig!
Senere ude på gården fik jeg muligheden for at sidde på ryggen af hende igen, og jeg tvivlede, men jeg valgte at takke nej til at komme på ryggen af hende, da jeg havde en god afslutning med hende på kir.
Jeg havde spurgt ejeren af Nemo om hun var tilsalg, men det var hun ikke..
Jeg så hende mere og mere, nu hvor jeg havde Nemo lige ved siden af boksen, og jeg nød at have de to ved mig, men så skete der noget forfærdeligt, og Nemo skulle rykkes..
Det resulterede i, at jeg igen skulle sige farvel til den smukke prinsesse, hvilket gjorde ondt, dog ikke som første gang, for jeg vidste hun havde det bedre.
Jeg savner hende, men jeg ved hun har det bedre! Hun er noget særligt!
Kommentér på:
Dansk Varmblod Svalegårds Felicity
Annonce