{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Holstener Tuja-Vitz 2003

1.388 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Tania S
Kvinde | 35 år | Oprettet: 21. jan 2008


Holstener Tuja-Vitz

Fødselsår:
2003
Højde:
173 cm som 3 års, så er nok vokset lidt siden.
Temperament
Nysgerrig, rolig og helt utrolig sød.
Gangarter
Skridt: Middel
Trav: Middel
Galop: Kæmpe stor og rummelig
Stævner
Hun har ikke startet endnu, men det er helt klart en hest man kommer til at se på stævnepladserne inden alt for længe.
Stamtavle
Far: Carano
Farfar: Capitol
Farmor: Vision III
Mor: Ontiki-Vitz
Morfar: Caretino
Mormor: Gjestal
Køn
Hoppe
Bemærkninger
28. september 2008:
Jeg fik Tuja hjem i går, så jeg kender hende ikke så godt endnu, men hun er utrolig sød, kom gående imod mig første gang jeg hentede hende på folden - så er det let at få ny hest.

Der er ikke kommet billeder af hende under ridning, da de er meget mørke, da jeg kun har et vidiokamera og tage billeder med (ingen blitz).
Der kommer lidt video ind af hende, så snart jeg finder ud af hvordan jeg gør det :-)

31. oktober 2008:
Tuja er godt i gang efter at vi har fået hende hjem, og viser talent både i dressur og spring.
I dressur er hun meget let på bidet, går til bidet så snart man samler tøjlerne. I starten var hun meget stiv og svær at stille, men det er en helt andet hest at ride nu. Hun er smidig og super arbjedsvillig.
Springningen er vi ikke kommet så langt med, da jeg mener at dressuren skal være i orden før man starter på springningen, men hun har sprunget en enkelt gang under rytter. Hvor hun viste stor lyst, samt super teknik og kapacitet. Hun blev med det samme indtroduceret for fyld (mur), hvilke hun tog i stiv arm - hvis jeg sagde at det var OK, så stolede hun da på mig.
Hun er virkelig en utrolig dejlig hoppe, som har hovedet på rette sted - hun er nysgerrig og ung, men har et fantastisk temperament.

13. november:
Så er den lille mule blevet klippet. Da det var første gang havde jeg regnet med at jeg ville få mit for, men hun er squ sød. Hun stod bare helt stille og syntes bare at det var enormt lækkert, at jeg gad stå og nusse hende over det hele. Blev endda også klippet på mave og kæbe. Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke havde regnet med at hun ville være så let.
Hun har også fået sprunget en gang siden sidst. Hun var meget let, super styrbar - også i galoppen, og ret let at inddele både på afstande og enkelt stående spring - vil gætte på at det blev til ca. 80 cm.
Kommentér på:
Holstener Tuja-Vitz
Annonce