{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Ellemosens Fabiola Fortun [Min part] 2005

1.811 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Ellemosens Fabiola Fortun

Fødselsår:
2005
Højde:
hun er vel lige omkring 156:) vi målte hende før sommerferien og der var hun 154 :)
Temperament
Da hun stadig er lidt ung, er det hele stadig lidt nyt for hende. Heldigvis er hun super lærenem, så hun skal nok blive til noget stort:)
Gangarter
Når hun traver ligner det hun svæver hen over jorden, i skridten er hun nok middel,
og hendes galop er vildt dejlig.. hun rører næsten ikke jorden.
Stævner
Ingen da hun stadig ikke er tilredet.
Stamtavle
far Imagic PIH 50

mor Ellemosens Fortuna-Sevilla DK DV (DS)

mf. Cannon Row xx , mmf Fleuret DH 154

Køn
Dejlig feminin hoppe:)
Bemærkninger
OBS!!! hun hedder Ellemosens Fabiola Fortuna... Der var bare ikek plads til A'et ;) Fabiola er en smuk og yndefuld hoppe, som trods hendes lave højde, kan blive til noget stort;) især hendes gangarter skal fremhæves ved hende, når hun er oppe i fart, så svæver hun næsten:) Hun er stadig meget ung, og det kan ses på hendes krops bygning, da hun stadig er lidt "føllet" i det. hun har ikke været så meget i hænder, og har faktisk brugt det meste af sit liv som lege tante for et par føl. Hun er meget rar overfor de andre heste, men også en smule tilbage holden for de ældre heste, så hun ved godt hvor hun hører til. Hun har til alt held arvet hendes mors fantastiske udseende, og det er jo altid lidt lækkert med en flot hest. Hun har været i hænder 2 gange nu, og viser fremskridt hele tiden. Da hun skulle have rykket man tog det 2 min. for hende at finde ud af at det bare var noget der skulle gøres. Da hun stadig er ret ny for vil der selvfølgelig komme mere tekst med tiden:)

Så er det snart Fabiolas tur til at få rytter på, og vi regner med at kunne gå lige så stille igang med hende her til vinter.

24/2 2011
Så er jeg endelig så småt gået i gang med barbien. Vi er begyndt at strigle en masse, og kæmper en del med at hun ikke gerne vil have renset hove. Hun har haft hovedtøj på 3 gange efterhånden, og det tager hun rigtig pænt. Hun er bare ikke så god til at få den på endnu. Vi er begyndt at longere så småt, og det forstår hun nærmest helt fint. her den anden dag havde jeg hende med inde i ridehallen og longere og lege lidt, og så havde jeg et underlag med så hun kunne prøve at have noget på ryggen. Jeg havde egentlig forventet at hun var helt kogt oppe i hovedet, men hun tog det bare helt roligt. Jeg kunne efter 5 min stå og slaske med underlaget oppe på ryggen af hende uden hun gjorde noget som helst ved det. Dejligt at hun opfører sig så pænt. Vi tager det stille og roligt, og det tror jeg er bedst for hende, for ellers bliver hun lidt kogt oppe i hovedet nogengange. Hun skal nok blive en pæn hest på et tidspunkt :)

10/3 2011
Så er Barbien endelig kommet igang med hendes uddannelse! Vi er begyndt at longere og have hovedtøj på, og hun reagerer sådan set okay på det. Hun er en meget varm hoppe, så der skal ikke meget til at hendes lille hjerne koger over. Hun har bare desværre den vane at hun ikke vil have at man løfter ben på hende. Det er jo lidt træls da vi så ikke kan rense hove på hende, men det går fremad, og vi prøver ihærdigt at komme videre. Vi er også begyndt at lægge underlag på ryggen af hende for at vænne hende til at have noget på ryggen. Det siger hun overraskende ikke ret meget til, så det er jo kun psitivt. Det næste der kommer er bare at få sadlen på hende.
Kommentér på:
Anden særlig race Ellemosens Fabiola Fortun
Annonce