{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Duchess [Tidl. part] 1995

2.720 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Kimmie og Duchess<3 .
Kvinde | 27 år | Oprettet: 11. dec 2007


Anden særlig race Duchess

Fødselsår:
1995
Højde:
1.37 cm.
Temperament
Hun har et meget roligt Temperament, som gør hende super god til nybegynder. Hun er utrolig godhjertet, og hun er simpelthen noget af det sødeste og blideste jeg har mødt og kender.
Gangarter
Skridt: under middel

Trav: middel

Galop: middel.
Stævner
Der er et par stykker
Stamtavle
Hvis hun har en, så kender jeg den ikke
Køn
En rigtig dejlig Hoppe.
Bemærkninger
Velkommen til Duchess's profil...

1 januar 2007 fik jeg halvpart på denne her dejlige pony, det vil sige jeg har haft halvpart på hende i lidt over 6 år nu.

Jeg startede egentligt med at ride en pony ved navn Zache, og jeg overvejede flere gange om jeg skulle skifte pony, da han var en meget stor mundfuld for en 9 årig, da han bare gjorde hvad han ville, men efter nogle måneder fik jeg et meget godt tav på ham, og blev rigtig glad for at ride på ham. Jeg begyndte så at ride to gange om ugen, men jeg kunne kun ride på ham den ene dag, da der var en anden der red på ham den anden dag. Så jeg prøvede mange forskellige ponyer, fra store til små, hvor jeg så tilsidst endte på denne lille hvide pony. Jeg fik så en spørgsmål fra min ridelærer om jeg ville have halvpart, og jeg kunne vælge mellem Duchess og Zache, og jeg er meget glad for at jeg valgte Duchess, da jeg ved at jeg kan stole 100 % på hende, og at hun aldrig vil gøre mig fortræd.
På de 6 år vi har haft indtil videre, har vi haft en masse forskellige minder, både gode og mindre gode minder. I år 2013 er mit sidste ponyår, og som sagt også mit sidste år med Duchess, vi ender med at have haft præcis 7 gode år, og jeg har ikke fortrudt et eneste af de år. Det har været de bedste år af hele mit liv, og jeg er glad for at jeg droppede dans for ridning, for jeg har lært rigtig meget ved ridning og vigtigst af alt har jeg fået en ven for livet, som jeg altid kan stole på, og altid ville der for mig i de svære tider. Hun er noget af det blideste jeg kender, og hun har et hjerte af guld, og jeg ved at jeg altid kan stole på at hun ikke vil gøre mig fortræd. Hun er simpelthen en solstråle, og når hun pruster mig i håret, og skubber lidt til mig, kan jeg ikke lade være med at smile. jeg ved slet ikke hvordan næste år kommer til at gå, da hun er dagens højdepunkt.

3. november: med tåre i øjnene kan jeg i dag skrive at Duchess efter mange år som elevpony, er blevet solgt til en familie fra silkeborg, da hun ikke kunne holde til at være elevpony mere. Selvom det er utroligt hårdt, ved jeg at de vil passe på min basse. Jeg nåede at have halvpart på hende i 6 år og 10 måneder.
Kommentér på:
Anden særlig race Duchess
Annonce