{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race SAO's Klaus 1994

4.786 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

* Emma&Thor (-;  *
Kvinde | 27 år | Oprettet: 25. aug 2008


Anden særlig race SAO's Klaus

Fødselsår:
1994
Højde:
ca. 1,38 m. (dvs. kat. 2)

Han er ikke målt.
Temperament
Meget frisk og rolig. Klaus kan blive "hidsig", hvis andre gallopere på banen og han ikke må. Han bliver meget nemt stresset hvis der står flere end en omkring ham.
Gangarter
Skridt: Over middel
Trav: Over middel
Galop: Middel. Skifter meget tempo.
Stævner
Med mig:
Dressur:
LC1 - 5/12-09: 1. Plads

og en masse andre elevstævner med andre..
Stamtavle
Ved ikke.. Desværre :)
Køn
Meget køn vallak!!
Bemærkninger
Klaus er elevhest på Annebergvej rideskole. Det blev han i marts eller april 2008 og jeg har passet ham siden August 2008 :)

Han er hovedsky, da han blev mishandlet ved en tidliger ejer. Det er grunden til at pandelokken ikke er taget ud over pandebåndet på nogle af billederne. Klaus har sine perioder, hvor han SLET IKKE vil ha' hovedtøj på og (få) perioder hvor må putte det ligeså stille og nogle gange røre han i nærheden af ørene.
Klaus har et brændemærke, men ved ikke helt om det er noget specielt. Der står 94 og nedenunder 339 (eller 334).

I dressur kan Klaus rides af alle. Med nybegyndere tøffer kan bare rundt og løber SLET ikke. Med øvede ryttere der forlanger noget af ham, er der en lidt større udfordring. Nogle gange løber han heeelt vildt og andre gange går han direkte i holdning.
I spring er han sød! Springer alt (hvad jeg har set) bare rytteren tror på ham. Man skal bare styre ham, så bedømmer han selv afstand og sætter af (deejligt!). Skal lige siges at jeg er dressurrytter og derfor ser det ikk så kønt ud på billederne :)
Klaus er 100% trafiksikker (alle kan jo blive bange for et eller andet). Vi har været på tur et par gange og det synes han bare var hyggeligt! De eneste ulempe ved ham på tur er at han eeeelsker græs og jordeture :)

Vi har på fornemmelsen/vi er ret sikre på at Klaus har islænder i sig. Han kan ride pass (hvis man sparker nok til ham), han har lidt temperamenten som en og han ligner lidt en islænder. Men det er nok langt ude i familien.

Jeg passede Klaus i 2 og et halvt år. Jeg passer ham ikke mere, da jeg er blevet for stor til ham :(
Kommentér på:
Anden særlig race SAO's Klaus
Annonce