{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hackney Margie *solgt* 2000

6.955 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nana A
Kvinde | 35 år | Oprettet: 6. jul 2008


Hackney Margie *solgt*

Fødselsår:
2000
Højde:
152 stg
Temperament
Dejligt temperament. . Bliver dog let nervøs og er en smule varm..
Hun kan til tider være meget stædig, og vil gå sine egne veje, men med lidt tålmodighed og lidt viljestyrke kan hun gå rigitg pænt.. - er super skøn på fold og i stalden..
Gangarter
Skridt - over middel - går frisk fremad

Trav - Over middel - Frisk med høje benløft

Galop - Under middel - Vi øver os stadig.
Stævner
Ingen
Stamtavle
Far: Ingfield Tarverner

Farfar: Walon Talisman

Farmor: Ingfield Duchess

Mor: Muriel

Morfar: Plains Performer

Mormor: Ophelia Elegance
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg er desværre kommet i den kedelige situation, at jeg bliver nødt til at sælge min dejlige Margie.. Hun fortjener det bedste, fordi hun er den bedste .. - Kontakt mig, hvis du/i har lyst til at komme og besøge os. Jeg foretrækker hjem før pris.

Margie er en forholdsvis rolig og kærlig hoppe.. Hun elsker og nyder sin ejers og alle andres opmærksomhed i det hele taget..
Jeg har nu haft hende i omkring 3mdr, og har vundet hendes tillid.. Hun kan nu kende mig når jeg henter hende på folden, og kommer gerne hen til mig når jeg kalder.
- derudover har vi også lært hinanden at kende med hensyn til ridningen, hun ved nu lige præcis hvad jeg vil når jeg gør forskellige komandoer på ryggen af hende, og oftes gør hun som jeg vil.. Andre gange kan hun godt være lidt stædig og skabe sig lidt, men har dog aldrig forsøgt at smide mig af.. - Jeg er utrolig glad for at jeg købte hende og glæder mig til at arbejde noget mere med hende..


D.9/6 09
Nu har jeg snart haft Margie i et år, og glæden for hende blir større dag for dag.. - Vi har rykket rundt til forskellige stalde, og har nu endelig fundet det helt rigtige sted til tøsen.
Hun er stadig en hoppe med stort H, og er meget selvstændig. - Lige så meget bisse hun kan være, ligeså god kan hun være.. Jeg er SUPER glad for hende !

D.10/4-10
- Så kan vi endelig komme igang igen efter en hård vinter.. - Vi starter så småt med lidt genoptræning.. Margie tager det rigtig fint, selvom hun ikke har haft rytter på længe . . Det er en fornøjelse at sidde på ryggen af hende igen .
Kommentér på:
Hackney Margie *solgt*
Annonce