{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Trakehner Al Capone [Tidl. hest] 2001

5.202 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anja J
Kvinde | 38 år | Oprettet: 5. dec 2005


Trakehner Al Capone

Fødselsår:
2001
Højde:
162 cm, så føles som en pony, i forhold til Laredo. :-D
Temperament
Han er rolig, men opmærksom på alt hvad der sker omkring ham.
Gangarter
Hvad jeg har set indtil videre ligger de over middel.
Han er dejlig svævende at se på.
Stævner
Det er blevet til et par stykker efterhånden, men gider ikke sidde og skrive dem ind.
Vi er kommet godt i gang med LA klasserne nu
Stamtavle
Far: Travell
Farfar:Abisko
Farmor: Taenzerin

Mor:Aquila
Mormor:Apfelblüete II
Morfar:Tenor

Det var lige lidt af den.
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Jeg købte Capone den 17 oktober 2008, hvor han havde en gaffelbåndsskade, var død i øjnene, var sur og tvær, indelukket i en boks hele døgnet, muskelfattig, grå i pelsen af fedt, rigtig slem benstilling, og munden lignede han havde tygget på et kanonslag. Det var lidt af et sats, da jeg aldrig havde siddet på den, og der var ingen garanti for om han ville blive ridehest igen, eller om han bare ville blive en foldbums.
Vi kom godt igang med genoptræningen efter et par måneder, og det var noget med blandede følelser, da han skiftevis var rengående og så var han halt. Men efter et halvt års skridt på vej ( havde nok de største sommerfugle i maven, da jeg skulle på ryggen af ham første gang. Der havde han stået stille i over et halvt år, men han var bare en engel), var min kære hest endelig helt rengående, og jeg kunne komme igang med at trave osv. Havde aldrig troet at han ville blive ridehest, og havde da fortrudt mit køb mange gange, da jeg ikke havde vist at det ville blive så dyrt. Men han blev rengående, og vi kom igang med at ride. Men ak endnu en gang kom der problemer. Denne gang var det sadlen den var galt med, så måtte ud og købe en ny sadel, og det endte da os med at jeg fik en helt ny sadel, der kostede 2,5 gang, så meget som jeg havde givet Capone og så eller Kiropraktik i et år.
Men vi kom igang igen, dog med løbende sadelproblemer, så vi fik en del pauser, men vi startede da bare forfra hver gang :-) Vi har jo tid nok. Samtidigt er han gået igennem bøjprøve på alle fire ben, så nu er han erklæret 100 procent rask. Jubii..
Jeg havde altid drømt om at komme op og ride noget LA på ham, og det lykkedes et år efter han var kommet ud af genoptræningen..
Jeg har tænkt meget på at sælge ham, men når det kommer til stykket, tror jeg ikke det kan. Vi har været igennem så mange op og nedture, og der er brugt rigtig mange tårer, når dyrlægerne har sagt, at det er gået den forkerte vej i genoptræningen, eller efter alle de sadelproblemer.
Men vi har valgt at kæmpe for at nå vores mål, som er at komme til at starte noget Middelsvær, hvilket vi nok skal nå, hvis vi følges ad, men der er lige lidt vej endnu.
I dag har jeg hesten som har liv i øjnene, energi til at sige fra, hvis han føler sig presset, som elsker at arbejde eller tage en tur på en stubmark eller skoven.
Hans benstilling er stort set perfekt, og ja hans tænder, bliver nok aldrig kønne, men hullerne er lavet, og der er står på de knækkede tænder. :-D
Jeg kan kun takke alle de forskellige dyrlæger, healere, min smed, Mette fra Hestebjerggaard, Berider Kristoffer Mejlhede, for at jeg I dag har en super hest, med så meget personlighed, at man ikke er i tvivl om racen på ham :-)
Kommentér på:
Trakehner Al Capone
Annonce