{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Ulla (Lotus Noir) *SOLGT* [Tidl. hest] 2000

3.134 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Marie A
Kvinde | 34 år | Oprettet: 10. jan 2008


Anden særlig race Ulla (Lotus Noir) *SOLGT*

Fødselsår:
2000
Højde:
Ca 160 cm i stang
Temperament
Dejligt hoppe-temperament...
Gangarter
Har en tendens til at blive lidt "flad" i det. Men super gode når hun tar sig sammen. Hun træder godt ind under sig, og har en trav over midel. Gallopen mangler hun lidt balance i.
Stævner
Ikke nogen endnu, men de kommer måske med tiden...
Stamtavle
Mor: Anja Ørnhøj
Far: Gorm Søttrupgård (oldenborger)
Farmor: Dina (oldb.)
Farfar: Mar-Ki (oldb)
Mormor: Gaya Valentine
Morfar: Hairos
Køn
En hoppe, med stort H!
Bemærkninger
Ulla er en dejlige oldenborger blanding. Jeg faldt for hende på mit arbejde, da hun stod inde pga af skade i ryg og ben. Hun tømte en pose med et halvt kilo hestebolcher på en uge XD Jeg gav ejeren et tilbud, og de var glade for at hun kunne blive stående på stedet hos en de kendte, så de slog til. Jeg overtog hende officielt d. 1. november 2008.
Hun er sort med hvide bagsokker og stjerne, og meeget tyk, hehe.
Hun er en bestemt dame som bestemmer på folden og gerne vil bestemme i alle andre henseender også. Det får hun bare ikke lov til. Jeg gik i gang med genoptræningen af hende sidst i oktober med at trække skridtture og longere. Så fredag den 12. december 08 satte jeg mig op på ryggen af hende for første gang, og det gik helt smertefrit. Er lige begyndt at trave på hende også, men tager det stille og roligt så der ikke går noget galt.
Så kom vi igang med galoppen også, det går rigtig fint der er bare lidt fart på så hun får bagparten med og lidt mere afskub.


OPDATERING 14. APRIL 2009
Ulla er halt, tror det er på grund af den kiropraktorbehandling hun fik i sidste uge, for dyrlægen/kiropraktoren sagde at hun nok havde en gammel skade i korsleddet, og pressede nogle steder hvor det tydeligvis gjorde ret ondt på hende. Må ringe ind til dem hvis hun stadig er halt i morgen :-/

OPDATERING 27. maj 2009
Ulla er blevet lånt ud til min søster og står pt. på Snoldelev Ridecenter. Hun har fået skiftet navn til Lotus Noir, men hun vil altid være Ulla for mig <3

Opdatering sommeren 09
Ulla er blevet rykket ud på Kildetoften i Ølby hvor hun har forbedret sig meget temperament og håndterings mæssigt. Pt. går hun på døgnfold og er blevet skridtet et par gange om ugen i 1 1/2 måned.

opdatering 17. august 2009
Ulla er blevet halt efter 2 ugers ferie. FIk dyrlæge i dag og det var i ryggen den var gal, hvilket så viste sig ved at hun var halt. Nu får hun smertestillende i en uge og så skal hun stå minimum to uger på fold, og nok et stykke tid længere...

Opdatering 21. september 2009
Så er Ulla blevet flyttet hjem til Julies forældre ved Glumsø i går. Det gik bare super bortset fra en lidt tidskrævende læsning. Og hun blev rigtig glad for at komme ud på en stor fold med træer og græs og venner ... Hun er allerede blevet glad for Fie... OG hun virkede slet ikke halt da hun rendte rundt og spillede sej :-P Skal ud til hende tirsdag eller onsdag i næste uge regner jeg med.

2. Marts 2010
Kigger mig lidt om efter en låner/køber til Ulla, hun er rengående på folden nu, så skal bare ha' lavet en bøjepr'øve, og så i gang med genoptræning..

Opdatering d. 24. april 2010
Så var jeg oppe på Ulla for første gang siden i sommers i går. Red en lille tur. Hun var meget frisk, og jeg måtte da lige mærke græsset en enkelt gang, da hun blev forskrækket og sadlen gled. Men op igen kom jeg, og bagefter var hun faktisk meget roligere. Så det skal nok blive spændende at komme igang. Hun havde absolut ingen gjordkramper så det tyder jo godt for hendes ryg :-)

8. november 2010: Så er Ulla blevet solgt til Kim Pedersen som skal bruge hende til hygge og avl. Håber hun får det rigtig godt. Savner hende allerede.

25. november: Ulla er kommet hjem igen.


Så er Ulla blevet solgt, og denne gang forhåbentlig til hendes sidste hjem. Det virker til at være en rigtig god familie der har fået hende, og hun skal bare gå og holde en fjordhest med selskab.
Kommentér på:
Anden særlig race Ulla (Lotus Noir) *SOLGT*
Annonce