{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Fantazy SOLGT [Tidl. hest] 2003

7.023 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Fantazy SOLGT

Fødselsår:
2003
Højde:
Har været til proff måling i Ikast 13 dec. 2008 og er målt til 137.
Temperament
Meget rolig og ikke bange for noget. Står ALTID helt roligt både i trailer på staldgang ja overalt. En dag stod den med hovedet under bommen i traileren og med torvet over hovedet men hun stod bare pænt stille til vi kom og hjalp hende løs. Denne pony har det mest blide væsen man kan forestille sig. men frisk og fremadgående under rytter.

Hun kan også klippes over hele kroppen UDEN problemer og jeg mener HELE kroppen. Selv øre og hele hovedet. Den har nok det bedste temperament der findes. Samtidig har hun driften og lysten til at lave noget når der så kommer rytter på.
Gangarter
Rigtig gode gangarter over middel og bliver kun bedre.
Stævner
Har i denne weekend redet vores og hendes aller første stævne.

Holstebro D- stævne 1-2 nov 2008:

Lc2 63,91% 3. plads ud af 18.
Ld B4 2. plads ud af 23
Lc B4 0 runde

Rom Rideklub D-stævne 21-22 Feb 2009:

Lc 4. pl.
Lb 1. pl.
Lc 2. pl.
Lb nulrunde.

Ikast C-stævne 21 Marts 2009 (første C-stævne ever.)

Lb første uplaceret med en kanon nulrunde
La en bom. (første La nogensinde)

Holstebro D-stævne 22 Marts 2009:

Lc nulrunde
Lb en bom (var træt efter en LANG dag i Ikast)

Pinsestævne Søndertoft:

Lc 5. plads
Lb flot nulrunde
Lc Flot nulrunde
Derby (Lb) 5 plads
Lc 2. plads
Lb en bom i hovedrunde MEN hun var godt træt efter en lang weekend og total varme så var HELT tilfreds med hende.

Haderup D-stævne:

Lb flot nulrunde
La, Mb omhop 1. plads. (2 bom i omhop)
Det er kun hendes 2. la og hun har aldrig sprunget bane i mb højde før og hun tøvede ikke. STJERNEPONY.

Skive C stævne 27/28 juni 2009:

Lb nr. 8 ud af 23 uden placering.
Ulb sløjfe nul fejl
Lb 3. plads.
Ulb en bom.

Hodsager 4-dags d-stævne:

Lb 1.plads
La 4.plads




Stamtavle
Ingen men der er noget Knapper i hende.
Køn
Hoppe.
Hun er på INGEN måder hoppet men bare super nem og altid glad og veloplagt. Søder og rare pony skal man lede længe efter..
Bemærkninger
At vi fik Fantazy var et helt tilfælde. Vi havde lige flyttet vore ponyer ud på en anden rideskole. Vi blev spurgt om vi var interesseret i at købe hende, da ejer ikke kunne magte hende, da hun havde smidt dem af.
Hun havde bare gået og lavet ingenting i 3 mdr. Der gik 1 mdr og så bød vi på hende og hun blev vores. Det viste sig, at den var vildt bange for at have rytter på og var bange for berøring på kroppen fra gjorden og bagud.
Vi trænede hende så en masse fra jorden og gik stille frem. Hun fandt stille og roligt troen på at rytteren ikke var farlig. Nu er der gået 1.5 mdr og jeg har allerede startet mit første stævne og vi meldte hende bare til for sjovt og så gik det bare vildt godt.(se under stævner)
Der vil løbende blive opdateret her som hun gør fremskridt.

17-11-08:

Så har Fantazy fået fjernet sine ulvetænder da de drillede hende under ridning. Vi fik også lavet papire til konkurrence pas så hun kan komme med til C- stævner i det nye år. Hun skal til Ikast og måles 13-12-08. ( Blev målt til 137 så super højde.)

Min mor rider Fanta en del for tiden i dressur og det går bare godt fremad. Hun bliver bare bedre og bedre for hver dag men selvfølgelig ligger der en masse arbejde fremover endnu men den kan og vil....
Hun ligner intet når hun bare står men så snart hun får rytter på ligner hun en million. Får altid af vide ,at det er en vildt smuk pony. Altså når hun er ren og under rytter. Griner for hun er lidt beskidt når hun går på fold og er en hvid pony.

30-12-08:

Så har vi sprunget LA baner på skønne Fanta. Hun kigger slet ikke på fyld duge eller ligende. Hun stoppede ikke og rørte ikke en bom. Det var bare en super spsring dag. Hun mangler stadigvæk lidt balance og skyder lidt skylder i vendinger MEN det er kun et spørgsmål om tid da jeg rider meget dressur på hende. ELSKER bare den pony. Den bliver en stjerne. Også dressuren bliver bedre og bedre. Anspringene er ved at være ret gode og hun bliver mere og mere stabil fortil.

29-03-09:

Fanta har nu startet sit første distriktsstævne i Ikast og kun sit 4. stævne. Hun var bare en stjerne. Kiggede ikke på noget overhovedet og blev 1. uplaceret i Lben og red sin allerførste Ula med en enkelt bom så gik over alt forventning.
Kommentér på:
Anden særlig race Fantazy SOLGT
Annonce