{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Gotlandsruss Amanda Breddam [Tidl. part] 1987

2.773 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

- kristiansen -
Kvinde | 36 år | Oprettet: 4. jun 2007


Gotlandsruss Amanda Breddam

Fødselsår:
1987
Højde:
hun ligger omkring d 1.25 - 1.28 mener jeg.
Temperament
hun har det mest fantastiske temperament. Alderen er med hende, men samtidig elsker hun at komme ud at ride & kører. Hun er perfekt både ride og køremæssigt til nybegyndere & usikre mennesker.
Gangarter
Skridten er efterhånden langsom & rolig.
Traven er nok hendes virkelige fordel ! Hun er vel russ, & er gammel traver indtil hun sagde fra med mig. /:
Galop bliver hun befriet for, da hun er ved at være gammel, & nu ska nyde friheden.
Stævner
Nej, ikk nogle da hun har gået som travpony indtil hun sagde stop.
Stamtavle
Amanda Breddam er født 1987 efter Inter 380 på Lojsta hed på Gotland. Hun har frysemærke 707 på halsen. Hun er lysebrun og 128 cm høj. Hun fik diplom og guldmedalje ved kåring 1990. Hendes stambogsnummer er 3020.
1992 fik hun 99888= 42 point og guldmedalje på udstilling. Hun har en super afstamning, hendes mor Marika 2249 var elitehoppe.
Amandas føl:
1991 Twiggy efter Mosedragets Facio
1992 Unica efter Lagun G
1993 efter Lucifer
1996 Dinar efter Farao M
1997 Emil efter Fakir M
Køn
fantastisk smuk, men gammel hoppe. Det kan ogs' ses på hende, men det må man vel tage med efterhånden som hendes alder haler ind på hende. :bb
Bemærkninger
Amanda, er godheden selv ! Så fantastisk rolig overfor alle mennesker. Den perfekte begynderpony både ride -& køremæssigt. & dette bruges hun ogs' mest til da hun sagde stop for godt 4 år siden.

Jeg blev godkendt til ponytrav med denne tøs, & havde en MASSE gode ture ved vejene. Har kørt lolland tynd med hende. Stoppede travløbene, den dag hun ikk ville mere. Det viste hun ved løbsstart. VI startede på 1280 m. & var første gang med sådan et tillæg. /: De sagde klar, 1, 2 & kør, da begynde hun at sige fra ved at sparke mig lige på hjelmkanten, benet, brystet & armen & ellers tage fat i linerne og stikke af. Fik hevet hende af banen, og givet hende til anden side og måtte op og undersøges. Endte med at måtte på sygehuset om aften og ha undersøgt benet. ): Avv !
Kommentér på:
Gotlandsruss Amanda Breddam
Annonce