{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Stegstedgård's Pixeline<3 VBP<3 [Tidl. part] 2000

10.321 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

New Forest Stegstedgård's Pixeline<3 VBP<3

Fødselsår:
2000
Højde:
141,5 uden sko:)
Lille 1'er
Temperament
Stald : Pixe er nok en af mest rolige og kæle heste i stalden. Hun elsker at få godbidder og stå og få massage,tit begynder hun faktisk at gnubbe min arm når jeg massager hende med striglen:)
Hun har en lidt dårlig vane med at tigge , men det plejer at gå over efter lidt tid. Pixe elsker også at kysse på kommando , og hun elsker når jeg sidder i hendes boks og hygger:)<3

Fold : På folden er Pixe lederhoppen, og dermed kan hun godt være lidt styg overfor de andre elevponyer, men kommer hun ud på en mark sammen med andre end elevponyerne og hun ikke bestemmer er hun rigtig sød overfor de andre heste.
Hun er nu også ret gode venner med de fleste af elevponyerne. Hun kommer storset altid når jeg kalder og hun er super flink at trække til og fra fold, for hun går stille og roligt:) . Lige når hun bliver sluppet tager hun så altid en løbetur med bukspring efterfulgt af en rulletur, så har jeg jo noget af strigle;)

På tur: Pixe elsker en dejlig skridttur ned igennem skoven. Og bliver for det meste lidt frisk, men hører stadig fint efter. Hun kan bedst lide at gå bagved den første hest.
Men hvis vi skal trave eller galopper på turen, vil hun være forrest og hun synes det er pisse sjovt;-)

I dressur: I dressuren er hun fin. Hun går bedst hvis hun lige bliver lidt hidsig. Hun skal nogen gange lige vækkes lidt i starten, da hun ellers bare går i sit eget hyggetempo, men når hun kommer fremad er det helt fint. Hun er dog en dame med sine egen meninger ind imellem, så hun kan dog være lidt stædig ;-)

I spring: Spring er uden tvivl Pixe's yndlings ting. Hun elsker det og bliver rigtig frisk når vi skal springe. Hun har et helt fantastisk tempo, dejlig stor galop og springer med et stort overskud. Hun er rimelig nem at styre rundt, om vinteren bliver hun dog meget frisk, men det er jo kun fordi hun elsker det<3

Til ponygames: Er hun helt fantastisk, lytter utroligt meget til sin rytter, løber meget hurtigt og vender på en 25 øre, så alt i alt er hun bare en stjerne til det. Hun synes selv det er super sjovt, og hun sætter selv afsted i fuld galop når der er blevet talt ned. Hun skal dog helst gå som den første hest, da hun ellers står og hopper på stedet når de andre kommer imod hende:)

I traileren: Da jeg startede med Pixe var hun helt umulig at få i traileren. Men med en masse træning og tålmodighed kan jeg trække hende lige op. Det er dog stadig kun personer hun stoler meget på, der kan trække hende. Hun står pænt mens man kører.

Alt i alt er hendes temperament bare skønt. Hun er en frisk dame, (og lidt stædig dame) men jeg elsker hende for det<3
Gangarter
Pixe har nogle ganske fine gangarter dog ikke nogle vildt speciale udover hendes fanatiske galop:)<3

Skridt - Lidt under Middel, og middel hvis hun rides nok fremad. Hun træder fint igennem når hun bliver redet frem:)
Trav - middel , Hun er har en god trav, ikke noget special. Men når hun løftes op af kan hun godt få en super fin trav. Øgninger er også fine, men eller ikke noget specialt.
Galop - Over middel og til tider langt over middel. Pixe's galop er virkelig fanatisk, den er stor rummelig og lækker. Og hun galopper dejligt "op-af bakke" . Hendes galopøgninger er nok det bedste, de er så vildt lækker og dejlige, der kan hun virkelig flytte benene:)!

Hun får 6-7 i gangarter i skridt og trav og for det meste i galop , men til tider op til 8 i hendes galop:)<3
Stævner
Pixe har ikke været til de stævner her:
Elevponystævner
Lc2 med mig , 5 plads
lc1 med mig , 3.plads , roset

Klubstævner på rideskolen :
Dressur:
Lc2 med josefine , 3.uplarcede , red til 53,9 %
Lc1 med signe (mig) , 2. uplarcede
Lc2 med Signe (mig) , 6. uplarcede ,red til 53,9% , strid dommer
Lc3 med michela, 6,uplacrede , red til 55,4%
ld1 med mig , 1.plads , roset
lc2 med mig , 4.uplarcede , red til 56,8 %
lc2 med mig , 3 . uplarcede , red til 60% , hun var rigtig skøn
lb1 med mig , vores første lb , red til 56,8 og kom på en sidste plads , men synes selv det gik fint .
Lc2 , jan. 2010 , hun var fin og vi kom på en første uplacerede :)
Lb2 , jan.2010 : hun var vildt sød og det var et fint program , red kun til 54,6 og kom på en sidste plads (:
Lb1 , december 2010 , fantatisk stævne , vi vandt sgu med næsten 64 % , kæft hvor var jeg glad og lykkelig , hun har aldrig gået så godt og dommeren var helt vidt med hende :)!
lc2 , december 2010 , fint program , dog var vi begge lidt trætte , så vi gav os ikke hundrede procent men det gik fint :) Vi red til 62 , et eller andet % og blev 3. uplacerede :)
Lb1 (procent klasse ) d. 2 April 2011. Vi red til 61,78 %. Anden uplacerede.
Dommerkommentar : Super flot program !
Egen kommentar : Super program , hun lå dejligt stablit og var super sød, kiggede en smule, men ellers fin:)!
Lb2(procent klasse) D.2 April. Endnu en fin tur. Red til 59,69% . og kom på en 13.plads ud 17 :)!
dommerkommentar: ingen
Min kommentar : fin program , hun gik lige så pænt som i lb1'en , men stak af i galoppen fordi hun blev bange, ellers super program:D!
LC3 , Egum rideklub D.19 Juni 2011, Rigtig godt stævne:)<3
Dommerkommentar : Ingen
Min kommentar : Det gik rigtig godt i denne klasse, Pixe var vildt sød og gik virkelig godt, alle sagde at det var den bedste klasse vi nogensinde havde redet, men dommeren var desværre ikke enig, og så dømte hun vildt lavt og unfair:(. Men vi fik da 60% og fik en 8.plads ud af 12:)
LB2, Egum rideklub d.19 Juni 2011:)
Dommerkommentar: Ingen
Min kommentar: Igen rigtig rigtig godt program, det kiksede lidt med den venstre schelkenvinging, men ellers gik det super, men igen var dommer uenig:(. Vi fik dog næsten 54% , eller rigtig næsten 56% , hvis jeg ikke var redet forkert den ene gang:(

Spring :
Lx med josefine, disk
Ld med josefine , 4 fejl
lx med mig , disk . min fejl
ld med mig , 12 fejl , okay runde
lx med mig , 4 fejl , super runde
ld med mig , disk , min fejl , hun drillede
lc med mig, vores første , 12 fejl , god runde
lc , august 2010 , det var i slutningen af sommerferien og vi havde kun sprunget engang i sommerferien, pus jeg ikke havde redet Pixe hele ugen op til da jeg var på ridelejr , men stjerneponyen sprang med kun en enkelt bom og det gav os en 3.plads ud af 7 .:)
Lc , klubmesterskab klasse ,August 2010 , vi fik et enkelt stop i starten og det gav 4 fejl , men det var min egen fejl , vi fik en anden sidste plads , men jeg var godt tilfreds
Ld , december 2010 , god runde , fine afstande og kun en enkelt bom , som var 100% min fejl . vi kom på en 8 plads ud af 18 :)
Lc , december 2010 , okay runde , jeg red pisse dårligt og var mega nervøs , vi fik 12 fejl , 2 bomme og et stop . Pixe var hele banen igennem til hjælp og var skide sød. en 10 plads ud af 12 :(
Lc , Egum rideklub D.3 April 2011 . Sikke en stjerne hun var , havde den anden bedste tid , men så tog vi selvfølgelig en bom på sidste spring i omspringen , øv bøv :(! . Ellers super tur:D
Lb , Egum rideklub D.3 april . Kun vores anden Lb nogensinde, det gik super . En enkelt bom i hovedrunden på a-b . Ellers super tur, kæft hun sprang til :D!!
LC, Egum rideklub d. 18 Juni 2011:D
Min kommentar : Super runde, Pixe sprang såså godt, men desværre tog vi en bom på trejde sidste spring i omspringing:(. Havde vi ikke taget den bom havde vi fået 2.pladsen, men vi fik 9.pladsen ud af 19:)<3
LB, Egum rideklub d.18 Juni 2011:)
Min kommentar : Det var en rigtig træls runde og vi blev disket på trejde spring da jeg tøvede for meget + red ikke specialt godt. Vi havde haft en lorte springtime torsdagen før, hvor vi havde været ved at styrte flere gange, så ingen af os var i topform:)

ude stævner :
dressur:
ld1i Vamdrup , semteper 2009 : 1.plads , vandt med 78% , så stolt , roset
lc1 i Vamdrup , sempeter 2009 : 1 uplarcede , det var okay , hun var træt (:
lc1 i Fredericia Rideklub , november 2009 : red til 55,4% , hun kiggede meget , så okay , kom på en 11 plads ud af 15
lc3 i Fredericia Rideklub,November 2009 : red til 54,6% , hun kiggede stadig , og det blev en sidste plads , men skidt pyt .
Lc1 i Kragelund , Juni 2010 : Det var første stævne efter skaden , hun var super sød . Men der var nogle rytterfejl som der trak ned , red til 59,17 % og vi fik en 7 plads ud f 11 .
lc3 i Kragelund , Juni 2010 : Hun var så sød i denne klasse og jeg red meget bedre i denne klasse :) det blev til 64,17% og jeg førte klassen ind til nogle af de sidste kom på banen , det blev til en 6 plads ud af 10 .
Sportsrideklubben Skovly d. 9 oktober 2010 i lc2 : Ponyen var vildt sød og har aldrig gået å godt , men dommeren gav kun rytter fra skovly rosseter ellers havde vi sikkert fået en 3 .plads , for vi røg lige udenfor placering , red til 63,75 %
Sportsrideklubben Skovly d. 9 oktober 2010 : Lb1, hun var sød , en jeg glemte programmet 2 gange og hun stak af en gang ellers havde vi redet til 60 % og det ville havde været vores bedste lb-klasse nogensinde så , men det blev til n sidsteplads med 55 % men jeg var tilfreds , hun var meget træt :)
Lc2 , fredericia rideklub , november 2010. Det virkelig dårligt til dette stævne , Pixe var så god på opvarmingen , men kiggede helt vidt på banen og ville ikke gå til biddet , red til 56 , et eller andet % og kom på en sidste plads :(
Lc3 , fredericia rideklub , november 2010 . Pixe var lidt bedre i denne klasse , men ikke vildt meget . vi fik 58 % og det var int i forhold til hvordan det gik .
Lc3, Vejle rideklub D.27 Februar 2011 . Gik virkelig dårligt , jeg havde ligget syg dagen før og havde næsten ingen kræfter. Pixe var super på opvarmingen , men kiggede helt vildt og var pænt vild på banen, så en sidste plads med 54,17 % . Dårligste program jeg længe har redet , men pyt . Det kan jo ikke gå godt hver gang:(!!
Lb3, Vejle rideklub , D. 27 februar. Vores første Lb3, det gik vel okay , i forhold til hvor meget hun kiggede. Red til 53,93% og kom på anden sidste plads :(
udestævner:
spring:
lx , disk vores begges fejl , første ude springstævne , så det var okay
ld , 4 fejl , kanon runde , stadig første ude springstævne , hun var vildt sød
Lc , fredericia rideklub , 4 fejl . Det blev til en enkelt bom , men jeg red eller ikke specielt pænt , så det var helt i orden , men pixe var fantatisk<3:)
Lb , fredericia rideklub d. 12 decmeber 2010 , kan ikke sige andet end det var en super tur , men de bedste spring . Pixe hoppede godt til , og vi var fejlfrie indtil det sidste spring , som var et meget svært dobbelt spring. Der blev vi disket men det var der mange andre de også blev , så super debut :)!
LD , Hejlsminde Rideklub D.11 Juni 2011:)
Skulle rigtig havde sprunget LC og LB , men da der ikke var andre i LB'en , blev den aflyst , så jeg valgte at springe LD og LC i stedet:D . Men så på selve dagen mødte de andre rytter i LC'en ikke op, så den blev også aflyst:(
Men i LD'en gik det fantastisk, vi red i øsregn vejr + mudder, men mig og Pixe var 0 i både hovedrunde+omspringning = 2.plads ud af 7 i tiden 29 skeunder , stjernepony<3<3


Ponygames-stævner:
Venskabstævne Oktober 2009, par. Red med Sille og Milkyway. Og det gik fint, det var både mit og Pixe's første ponygames- stævne og hun var sød. Vi fik ingen placering:(

Egum rideklub , oktober 2010. Venskab-turning for par. Vi var sammen med Christina og Pyrus. Det gik fint og de var begge søde. Det blev til en 3.plads, dog uden roset:)

Første kvalifikations-stævne til DM i ponygames D. 20 Marts 2011 , Egum rideklub.
Holdet bestod af Emma/Chico , Anita/Muldeberg , Christina/Pyrus og Mig/Pixe. Vi startede dårligt ud med at tabe 2 lege, men så tog vi os sammen og red sikkert, hvilket gjorde vi vandt de 3 andre lege. Og blev dermed samlet vinder af gruppe C til første stævne(Y):D<3

Anden kvalifikations-stævne d. 16 April 2011, Kløvergården(Vamdrup). Holdet var i C-gruppen var : Emma/Chico, Anita/Muldeberg , Pernille/Bosse og Mig/Pixe.
og i B-gruppen var holdet: Josefine/Surprise, Katrine/Charlie, Emilia/Mango og Mig/Pixe:)
Jeg red både i B- og C-gruppen. I B-gruppen gik det fint, men hun var lidt ustyrlig, men vi endte da på en 3.plads, uden roset
I C-gruppen gik det vildt godt. Vi vandt hele 4 ud af 5 lege. De andre havde ikke en chance mod os :D<3

3 og sidste kvalifikations-stævne til DM. Vi førte jo samlet, men vi ville da gerne vinde en sidste gang:)
B-holdet bestod af Josefine/Surprise, Emma/Picasso, Emilia/Mango og Mig/Pixe:)
Det gik fint, Ponyerne var lidt friske. Men Pixe var faktisk dejlig og meget bedre end sidste gang, mere afslappet. Vi kom på en sidste plads , men på en 3.plads samlet fra alle kvalifikations-stævner, hvilket var super:D<3
C-holdet som bestod af : Emma/Chico, Anita/Muldeberg, Christina/Pyrus og Mig/Pixe.
Det gik igen igen super. Vi vandt første leg stort, men så kiksede det i anden og trejde leg ,men vi kom igen i fjerde og femte leg og vandt dem :D<3 Og dermed vandt vi dagens gruppe C og så blev vi samlet vinder i gruppe C fra alle stævnerne og dermed gik vi videre til DM :D<3

SÅ DM HER KOMMER VI :D!!!!!!!!!

DM i ponygames d.26-27 Juni 2011
Lørdag: Gik det ikke ret godt eller jo , vi lavede ingen kiks men vi red nærmest baglæns , hvilket satte os på en 10.plads(sidste plads) det var jo en dårlig start:(
Søndag : Tog vi os sammen og gav den gas , hvilket gav os en 3.plads ud af 10 i søndagens ridt, men i alt blev det en 7.plads , men vi var alle stolte og tilfredse, da det var vores første DM:D<3<3


kommede stævner :

Ponyuge d. 26-30 Juli 2011 i Hammerum : LC og LB Onsdag, LC2 og LB2 Torsdag, Holdspring Fredag og LB og vores første LA Lørdag:D



Stamtavle
Pixeline har både brændmærke og stamtavle , hestepas og alt det andet :

Pixe's stamtavle

Faren's Familie
Far : Malibu II , NFH 100 (SPH 101)
Farfar : Mambo Moscan NFH 22 00548 86 BRD ,
Farmor : Sally NFH 22 00140 74 BRD
Oldemor , Sally's Mor : Silverlit Spellbound, NFH 22 00140 74 BRD
Oldefar , Sally's Far : Peelhut Grande, NFH 22 00612 06 BRD
Oldefar , Mambo's far : Merrie Moscan, NFH IMP.69 NLD
Oldemor , Mambo's mor: Karin,NFH 22 00612 06 BRD


Moren's side :
Moren : Ih-Du-Milde of Stegstedgaard, NFH 1090 (7900796 DK)
Morfar : Holly Prince Rupert, NFH 55 (SPH 1960)
Mormor : Eksebæk Isabella, NFH 510 (6900294 DK)
Oldemor, Holly Prince's mor : Bøgetræ Mermaid af Holly,NFM 1446
Oldefar, Holly Prince's far: Peveril Pickwick, NFS 2125
Oldemor, Isabella's mor: Eksebæk Lisette, NFH 325 (6600275 DK)
Oldefar, Isabella's far: Hill Field Blue Peter, NFH 11 (NFS 395)

Og så har Pixe fået et dejligt føl :
Tornehavegård's Chateau


Køn
Ja da, mega (s)køn XD
Ej, hun er en dejlig rød hoppe<3
Bemærkninger
Stegstedgårds Pixeline eller Pixe som hun bliver kaldt er en smart og lækker lille New Forest hoppe på 13 år. Hun er en lille kat.1 , med sine 142 cm. Pixe er en utroligt smuk pony, med et hjerte af guld. Hun er en rigtig god allround pony, dog ligger hendes stærke side uden tvivl i springningen.
Hun springer helt fantastisk, med den fedeste teknik, kæmpe overskud og vender på en 25 øre, en fantastisk pony i en omspringning. Hun gør alt for hendes rytter, og tager en bom eller stopper yderst sjældent. Da Pixe og jeg virkelig var i form hoppede vi nemt 110-115 cm i baner og helt op til 125 cm på enkel spring og det må man jo sige er ret sejt af en elevpony! :-D

Pixe er også fin i dressuren, det er dog ikke hendes stærke side, men hun går fint stabilt og kan alle ponyøvelserne + changementer. Hendes gangarter er dog ikke de største, men hendes galop er nu meget god, rimelig stor og rummelig, ellers er de ikke specialt gode.
Hun er også en helt fantastisk ponygames pony, lynhurtig, "tænker selv" og ved selv hvad hun skal gøre, ikke bange for noget og ja, bare super sej!

Hun elsker også en god tur i skoven og ikke mindst en god galop udover markerne, eller en tur til stranden og bade, hvilket er hendes favorit :-)

Jeg har lært Pixe storset alt hvad hun kan og omvendt, og hun har været min part igennem 4 år. Vi har været igennem alt sammen og kender hinanden ud og ind. Jeg ved Pixe vil gøre alt for mig, og hun har reddet min røv utallige gange. Pixe betyder alt for mig, og er i mine øjne verdens bedste pony! <3



pixe jeg elsker dig<3

Jeg køber et "J"
»Jeg stjæler et "E"
»Jeg finder "G"
»Jeg stjal jo et "E"
»Jeg kæmper for et "L"
»Jeg har selv et "S"
»Jeg downloader et "K"
»Jeg kopier et "E"
»Jeg låner et "R"
»Jeg hopper for et "D"
»Jeg løber et maraton for et "I"
»Jeg finder endnu et "G"
»Alt dette bare for at sige :
JEG ELSKER DIG! <3

Engelsk - I love
Afrikansk - Ek het jou lief
Albansk - Te dua
Arabisk - Ana behibek (til hoppe)
Armensk - Yes kez sirumen
Bengalsk - Ami tomake bhalobashi (udtales: Amee toe-ma-kee bhalo-bashee)
Belarusian - Ya tabe kahayu
Bisaya - Nahigugma ako kanimo
Bulgarsk - Obicham te
Tjekkisk - Miluji te
Dansk - Jeg Elsker Dig
Hollandsk - Ik hou van jou
Elvisk - Amin mela lle (fra The Lord of The Rings, af J.R.R. Tolkien)
Esperanto - Mi amas vin
Estland'sk - Ma armastan sind
Finsk - Mina rakastan sinua
Fransk - Je t'aime, Je t'adore
Islandsk - Eg elska tig
Italiensk - Ti amo
Japansk - Aishiteru
Norsk - Jeg Elsker Deg
Polsk - Kocham Ciebie
Romansk - Te iubesc
Russisk - Ya tebya liubliu
Tegsprog - ,\,,/ (Repræsenterer fingres position når man siger "Jeg elsker dig")
Sloveniansk - Ljubim te
Spansk - Te quiero / Te amo
Svesnk - Jag alskar dig
Thai - Chan rak khun (til vallak)
Thai - Phom rak khun (til hoppe)
Tysk - Ich liebe dich




|¯(¯`•´¯|¯U¯|
|_| °•..•°'. _ .'

nyt :'

pixe'pigen er kommet til skade og jeg må ikke ride hende lige nu , hun har fået sår på bagbenet og et på forbenet og jeg har rigtig ondt af min prinsse . jeg elsker virkelig den pony og håber så meget hun klarer det her , det har virkelig kostet mange tårer og jeg kan stadig græde over det .
denne pony er virkelig en ener og selvom hun kan være dum og jeg tit siger , nøj hvor er hun træls , vil jeg heller have det end at hun står skadet . tøsen jeg elsker dig , vil du ikke nok blive rask <3


opdatering :
Ja ,nu har mig & prinsessen været igang i et stykke tid og vi bliver hele tiden bedre og bedre , efter hendes 2 månders skade periode er det bare gået fremad for os , vi skal starte lb1&lb2 snart og det kører bare der ud af . Det skyldes at vi har verdens bedste ridelærer , jeg har taget den beslutning at det er pixe jeg vil ride mine ponyår ud på , så lige nu er jeg igang med at plage min far til at købe hende og jeg håber det lykkes , mit mål med pixe er at starte la1 på klubplan og jeg tror det lykkes :)<3
Stegstedgården's Pixeline verdens bedste pony<3

Lige en opdatering D.27/5 2011:
Lige en lille opdatering op hvordan det går med Pixe og jeg:).
Lige for tiden kører det bare derud af , Pixe er begyndt at springe med rigtig meget overskud og mod . Her for 3 måneder siden begyndte vi så småt på LA(100) og lidt enkelt spring på MB(110) Hvilket er gået super godt , vi springer vi ofte 110 baner uden problemer , og vi har da også fået sat en ny rekord på enkeltspring, nemlig 115 cm :D<3
I dressur har vi også virkelig fundet hinanden og det går bare super for tiden , schelkenvinger i trav er begyndt at gå let og elegant, og Pixe har endelig fået meget mere travøgning , hvilket er faktisk. Vi rider også en del kontraversader, versader og kontragalop for tiden og det bliver bedre og bedre :D!!
Da jeg blev konfirmeret sidste weekend kom Pixe også hen til det sted , hvor vi holdte festen, og jeg var lige ved at tude da jeg så hende, for hold kæft hvor jeg elsker den pony:)<3<3

Opdatering d.12 Oktober 2011:
Ja, så blev det vidst tid til en lille opdatering fra mig og Pixe's side af. Her på det sidste har Pixe virkelig været en stjerne, efter en kort periode før sommerferien hvor vi havde lidt problemer med springning, kører vi nu igen på rette spor og hopper LB(90) og LA(100) igen og i dressur er hun også super sød, vi har netop lige i September startede vores første LA1!:-)
Desværre er der også sket en ting som jeg SLET ikke havde forestillet mig skulle ske lige nu. Min elskede ridelærer Pernille har måtte opsige sit job som elevunderviser , da hun skal til at tage berideruddanelse, og selvfølgelig er jeg super glad på Pernille's vegne, for hun fortjener det virkelig, for hun er helt igennem fantastisk!<3
Men jeg føler bare ikke at mig og Pixe er de samme uden Pernille og havde det ikke været for Pernille havde mig og Pixe stadig redet LC i dressur og LX i spring. Jeg kan aldrig nogensinde takke Pernille nok for alt det hun har gjort for mig. Hun er og bliver VERDENS BEDSTE RIDELÆRER!<3<3<3
Det har kostet utroligt mange tårer og det har bestemt ikke været nemt, og jeg har flere gange bare af lyst til at sidde at tude hele dagen. Men jeg vidste jo også godt at jeg bliver nødtil at komme videre, selvom det er utroligt svært og hårdt. Vi har så fået en ny underviser, som der faktisk er rigtig dygtig , dog ikke i nærheden af Pernille. Desværre har vores nye ridelærer fået den ide at elevponyerne skal til at gå 3 timer om dagen, og eftersom Pixeline er elevpony gælder det også hende. I forvejen er Pixe utroligt træt for tiden og det gør det bestemt ikke nemmere at hun skal gå så mange timer. Pixe kæmper og kæmper for at gøre mig tilfreds , men hun har jo ingen energi at arbejde med, og jeg kan ikke klare at se hende kæmpe sådan. Så lige nu ved jeg ikke hvad jeg skal gøre.
Er det virkelig tid til at sige farvel til min allerbedste ven, så tæt på vores 3 års dag???
Men ting er sikkert jeg viil at huske dig som den pony er lærte mig alt og jeg elsker dig himmelhøjt minskat!<3<3<3

Opdatering d.23-05-2013:
Så blev det vidst også tid til opdatering fra Pixe og min side af, eftersom der er gået over et år siden sidst. Efter jeg skrev sidste gang er der sket så mange ting, både gode og dårlige. Vi fik en ny ridelærer, som jeg hurtigt blev rigtig glad for og hun sendte mig og Pixe i den helt rigtig retning, det hele gik fremad og vi rykkede helt vildt. Vi nyd hinanden, red en del stævner sommeren over og trænede ellers bare. Der kom mange gode resultater, i både dressur og spring og især i ponygames, hvor vi sammen med vores hold blev SYDJYSKE MESTER 2012, samt nr. 3 til DM. Det var nogle fantastiske oplevelser, som jeg aldrig vil glemme. Vi havde også en super tur på ponyugen. I september blev det så besluttet af Pixe og mine veje skulle skilles til Januar 2013, da jeg desværre var vokset fra hende, samt det niveau Pixe lå på nu , var for højt når hun skulle gå elevskole ved siden af. Jeg var helt knust, hun var og er jo min lille prinsesse, min bedste ven og mit alt. Men jeg nød min sidste tid med hende, red stævner, hyggede, sprang en masse og Pixe bevidste gang på gang at hun ville gøre alt for mig.

Afskedet med Pixe i Januar var så utroligt hårdt for mig, vi har været ved hinandens side igennem ALT igennem 4 år, lært hinanden alt og Pixe har givet mig så meget, og aldrig svigtet mig. Jeg kan heldigvis stadig se hende hverdag og sige "hej" og det hjælper rigtig meget, bare at blive mødt af hendes vrinsk hverdag betyder så meget <3


Husk på at du altid vil være den allerbedste i mine øjne Pixe<3
Du er en ener, en helt igennem fantastisk pony med et hjerte af guld. Du har givet mig så ufatteligt meget, og jeg kan slet ikke sætte ord på hvor meget du betyder for mig..

Jeg savner dig helt forfærdeligt, og ville give alt for at opleve vores eventyr igen, men samtidigt er jeg så taknemlig for at jeg fik lov at have dig ved min side i så mange år. Endnu engang tusind tak for alt pony!

Du vil altid være min yndligs pony, og min lille prinsesse!
Jeg elsker dig højere end ord kan beskrive <3

Min prinsesse for evig og altid! Verdens bedste pony <3 <3
Kommentér på:
New Forest Stegstedgård's Pixeline<3 VBP<3
Annonce