{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Sportspony Baltasar<33 R.I.P. [Himmelhest] 1997

3.698 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Hollandsk Sportspony Baltasar<33 R.I.P.

Fødselsår:
1997
Højde:
149 med sko en fantastisk højde<33
Temperament
han har verdens bedste temperament<33
Gangarter
fantastiske!!
Stævner
jeg skal starte stævne på ham den 6 december det er min søstres pony men jeg rider ham også lidt men han er hendes men hun bliver for gammel iår så derfor har jeg fået lov og prøve ham lidt. :P
Stamtavle
nej desværre :,( tihi.
Køn
ja self er han køn det er baltasar vi snakker om her :)
han er vallak.
Bemærkninger
HAN ER EN GUD...-

jeg havde aldrig troret på at min søs og ham skulle på under 1 år både ride SB men også komme med til DM det var fantastisk og få at vide de er gået fra LD til SB på under et år.

jeg har ikke redet så meget på ham inu men som sagt skal jeg starte mit første stævne den 6 december jeg skulle have gjordt det den

M
Mi
Min
Min B
Min Ba
Min Bal
Min Balt
Min Balta
Min Baltas
Min Baltasa
Min Baltasar
Min Baltasa
Min Baltas
Min Balta
Min Balt
Min Bal
Min Ba
Min B
Min
Mi
M

Min historie med Baltasar!

Min far og Regitze insiterede på at jeg skulle prøve og starte ham så jeg red ham lidt og vi fik meldt ham og mig til stævne der gik det suverænt jeg fik 3 første pladser ud af fire klasser!
det gik super godt og vi kom til at starte LA de første 2 La'ere vi red vandt vi!
vi var perfekte!
der gik ikke lang tid før vi prøvede os med MB der gik det også fint du hjalp mig ud af de værste siturationer jeg kunne komme i! men du klarede det alligevel!<3
vi kom til vores første landsstævne og vi klarede os endelig fint vi har fået mange placerinegr i både MB og MA vi er blevet nummer 7 til hold DM og 2'ere til sydjysk hold og 5'ere til individuel!<3
vi har vundet mange men historien slutter ikke helt her vi skulle jo også se om vi kunne med S du klarede de 2 første for mig men desværre på 3'erend red jeg endnu dårligere så selvfølige kan du ik hoppe S i trav eller du kunne du nok godt men det skulle du ik!
vi var også i Norge der vandt vi en lille tur hvor de spillede den danske national melodi det var det største der kunne ske i mit liv havde aldrig troet at den skulle blive spillet for mig også med dig ved min side det kunne ikke blive bedre!
vi skulle have været i Sverige her d. 10-11-12 men det kommer vi ik havde ellers glædet mig som et lille barn til juleaften for at vi skulle gøre come back fra Norge men sådan blev det ik!
Baltasar hvorfor skulle vores succe slutte her det får jeg nok aldrig svar på så det må jeg gå og tænke over MEN EN ting ved jeg det er du er den hest som har lært mig det jeg kan idag og givet mig mere succe end jeg havde turede håbe på!
Du har den største plads i mit hjerte lige meget om du er død eller levende du er der hele tiden!!<3
ELSKER DIG PONY!!!<3

Men er der nogen i himlen der kan elske dig
lige så meget som jeg gjord!
du får mig til at grine lige så meget mig
jeg håber bare du har det godt deroppe!

Selvfølig er du oppe i himlen der er ingen andre steder du fortjerner og være hvis ik det skulle være her på jorden med mig på ryggen!!!

YOU ARE MY STAR!!!<3

mit engelsk er ik det bedste men det ved du jo godt da vi terpede min eksamen sammen i sommers!! du var så god til at lytte og du grinte ikke af mig selvom jeg sagde noget der nok lød lidt dumt du lyttede bare!!!

ELSKER DIG!!! og det ved jeg også der er mange andre der gør!!!<3
Kommentér på:
Hollandsk Sportspony Baltasar<33 R.I.P.
Annonce