{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Trakehner Bella mia 2006

3.350 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Connie S
Kvinde | 55 år | Oprettet: 27. apr 2007


Trakehner Bella mia

Fødselsår:
2006
Højde:
Hendes højde lige nu er 165cm
Temperament
Af en 2 årige plag at være er hun meget rolig. Men hun har dog temperament som hun viser når hun skal noget hun ikke vil. Er dog i daglig dagen meget meget rolig.
Gangarter
Hun er stadig i vokse alderen så derfor er der ikke noget at prale med, men som føl viste hun god skridt, middel trav og god galop.
Stævner
Ingen
Stamtavle
far : Heartbraker mor: Boogie Mas  xxmorfar: Mas media xx
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Bella mia kom til verden den 09-06-06 lige midt i aftens kaffen Jeg gik lige ud til hendes mor og det jeg så var vandet der gik .Så der gik ikke mange sekunder før stalden var fyldt med mennesker. Boogie mas havde lidt problemer med at føde "lille Bella mia" . Så vi hjalp lidt til. Bella mia hvade inden hun kom til verden haft mange farver lige fra lilla til rødbroget  eller skimmel, men da hun kom til verden var hun sort med en stjerne lige midt i panden. Denne stjerne har så siden blevet til lidt mere. En meleret plet over det ene øje og en stikkelhåret stregblis.   Bella mia tro at alle kun vil snakke med hende når man kommer i stalden eller ud på marken . Så derfor er hun vansklig at tage billeder af. For hun er helt oppe i hovedet af en,men vi prøver de næste par dage. Planen for hendes fremtid er at hun skal til at tilrides og at hun skal til kåring til sommer. Senere hen skal hun gerne bruges til konkurance brug og tilsidst slutte sin karrier af med at være følhoppe. Men vi glæder os alle kårringen på vilhelmsborg i juli 2009.Bella Mia´s 2 halv brøder som også er inde på galleriet og hedder Bartoli og Barduc.

Nej vi kom ikke til Vilhelmsborg til kåring da Bella Mia havde brækket hendes udvendige griffelben på højre bagben. Bella Mia er dog blevet kåret i det tyske forbund her i efteråretsferie og kom hjem med 51 point og det må siges at være flot da hun slet ikke er trænet op til det. Hendes stangmåler nu 167cm og pibemålet er 21cm. Så skal Bella Mia til at have arbejdstøjet på for til januar skal hun tilrides.

Så er Bella starte sit liv som konkurence hest her den 24/5-10 ved at stille op i Dansk rideforbunds champoinat for ungheste - 4års dressur. man må sige at hun tog det meget pænt når man tænker på at det var hendes første stævne. Dommernes kommentarer var Super Dejlig Type, giv den lidt mere tid og ro fortil. Bella Mia stiller op til 4års champonat i trakehner forbundet den 4. Juli 2010 i Skanderborg. Vi håber det bedste.
Så har det været den 4. juli 2010 og Bella Mia gik vidre i finalen den 22. august 2010 på Broholm med en gennemsnit karakter på 7,6. Vi glæder OS alle.

Så kom vi til Broholm. Vi kom som de først fredag og fik os godt ind logeret i både stald og på campingpladsen. Bella Mia gik en indledende start lørdag så hun lige kunne se omgivelserne og her gik hun som en drøm. Dette blev også godt belønnet med karakteren 8,06. Vi var alle spændte Søndag hvor finalen skulle gå selv Bella Mia for hun fulde fint med på alle de nummer de andre gjorde på banen og det selfølgelig ikke ok men alligevel. Lørdag kom hun hjem med en 9 plads og lørdag i regnvejr en 12 plads. Så et rigtigt godt stævne og nu skal hun hjem til en velfortjent ferie på det sidste græs der er tilbage inden vinteren sætter ind.

Så er Bella Mia kommet på græs og her hygger hun sin med en lille Shetlænder der af og til skyder genvej under hendes mave.

Det er lang tid siden der er blevet skrevet noget men Bella Mia har fået lov til at hygge sig det sidste år da hendes rytter var gravid. Det har hun affundet sig godt med men nu skal hun til og igang igen specielt nu da hun er blevet nævnt i Holstenhallen i Neumünster til hingstekåringen 2011.Det skeet ved at Bella Mia og Barduc´s bror Brissot var blevet udtaget til kåring. Han blev desværre ikke kåret og er nu blevet slogt til en tysk toprytter. Så nu skal Bella til at lave noget som ridehest inden hun kommer i avlen og forhånbenlligt følge sin mor trop.
Øv Øv så var lige kommet lidt igang igen og min datter var begyndt at ride hende og så får hun nyreslag. Øv Øv.
Så er Bella kommet sig over sit nyreslag men se så vejr udsigten frost frost og atter frost så vi må vente lidt med at komme igang med at ride hende da vi ikke lige har et ridehus.
Kommentér på:
Trakehner Bella mia
Annonce