{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Bella 2008

1.297 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

connie c
Kvinde | 49 år | Oprettet: 12. aug 2007


Shetlænder Bella

Fødselsår:
2008
Højde:
Godt en halv meter. Hi hi

Skudt helt ved siden af! Idag var hun 65 cm.

Maj 2012 : Jeg har lige målt bella med en tommestok. Hun er ca. 78 cm i stang.
Temperament
Roligt. Kælen og nem at komme til.
Gangarter
?
Stævner
Nej.
Stamtavle
Nej.
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
En sød historie.

Søndag d.23/11-2008. Vi sidder ved morgen bordet og spiser. Ude på marken går 3 ponyer og grasser. Jeg har set dem før, det er ikke første gang de er gået hjemmefra. Jeg forsøger at ringe til ejeren, men kan ikke få fat i ham. Han er selvfølgelig ude at lede efter ponyerne. Min yngste datter Katrine (5 år) og jeg klæder os varmt på og går ud for at snakke med dem. Der står en gråskimmel pony, en sort shetlænder og et rød og hvid broget shetlænderføl. Jeg har taget et par reb med så vi kan trække dem hjem. Der et par kilometer. Efter 10 minutters gang, kommer ejeren kørende i bil, han er vildt glad for at have fundet dem igen. Han kører hjem og stiller bilen og går os imøde. Vi mødes på halvvejen og går og snakker. Katrine er vildt sur over at hun ikke kan trække føllet, men det har ikke grime på. Pludselig udbryder ejeren : Er føllet ikke noget for jer?. Jooo deeet er det da! svarer jeg. ( Det skal siges at min mand havde kørt forbi os da vi kom gående, holdt ind og sagt : om vi da ikke bare kunne aflevere de store og stille føllet hjem til os og sige at vi kun havde set de 2 ponyer! For sjov selvfølgelig.) Inden længe har vi aftalt at vi skal have føllet - Bella, når det er vendt fra efter jul!!!! Så nu har vi da et december projekt. Bokse og indhegning. Og at finde en pony mere.

En total kedelig søndag, blev pludselig meget god!!


Maj 2011
Bella er til hingst. Hos Jacob, som har mini shettere og irish cob. ( unique-gypsy-horses.dk eller Jacob w. mellem mine venner ) Det bliver enten en palomino far eller en knapstrupper far. Spændende. Pigerne er igang med at finde pige og drenge navne.

Bella er nu nemmere at hoppe over end at komme omkring. Vi er nu sidst i april 2012 og Bella har sat yver og fået små vokspropper. Vi glæder os rigtig meget til hun foler. Vi er blevet enige om navnet, hvis det bliver et hoppeføl : Sara.

Bella folede natten mellem søndag og mandag (d. 7/5-2012). Hun fik det smukkeste rød og hvid brogede hingsteføl. Vi jublede og var så glade for Sofus, som han kom til at hedde. Men jeg blev lidt bekymret i løbet af mandag eftermiddag. Jeg havde ikke set Sofus die. Efter aftensmaden kom min søde og mere føl-erfarne veninde Lene og hjalp mig. Vi forsøgte mange ting, men endte med at malke Bella og give Sofus sutteflaske. Det gik ikke så godt, men vi fik da lidt mælk i ham. Vi havde fat i flere avlere af minishet, i løbet af aftenen. Lidt over midnat kom vagt dyrlægen og gav Sofus mælk via en slange i halsen. Det virkede som om han livede lidt op, men ved 04.00 tiden var det forbi. ØV ØV!!!

RIP Sofus. Vi savner dig.

Vi har valgt at Bella skal til hingst igen. Så hun flytter over til Jacob når Golden skal hjem.

Jeg vil ikke oprette ham herinde. men laver et fotoalbum med ham istedet.

Bella fik hingst på besøg i stedet for. Den smukkeste, sødeste og dejligste palomino. Albert!

DET ER IKKE EN APRILSNAR!!! Bella har fået det fineste lille hoppeføl. Den 1 april 2013. Sara skal hun hedde.
Kommentér på:
Shetlænder Bella
Annonce