{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Charmeurs Safira / Saphira [Himmelhest] 2008

4.361 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Pinto Charmeurs Safira / Saphira

Fødselsår:
2008
Højde:
D. 21. November 2010 : Safira måler 117 cm over manken og 120 cm over røven :)
Temperament
Hun virker MEGET modig :D

Og fræk :D Men hold fast man hvor er den tøs virkelig bare for dejlig og kær :D
Gangarter
Skridt : Middel

Trav : Over middel, super travende !

Gallop : Over middel
Stævner
Ikke endnu, men skulle gerne komme med tiden :)

Håber på og stille hende til kårring i DSPs forregister i 2011 :D
Stamtavle
Moren hedder Tøssen :D
Køn
En super charmerende Hoppe :D
Bemærkninger
Kan endnu ikke skrive så meget om den lille pige, da jeg først købte hende igår :D

Men kan sige hun er modig og meget cool :)

Var faktisk også ude og gå en lille tur med hende igår langs en lille vej og hun er ikke så glad for bilerne, men panikker heller ikke over dem ! Men tager det i lidt stiv hov, hopper kun et skridt frem :)

Jeg er faldet fuldstændig pladask for det lille hoved og små øjne :) Synes bare hun er for skøn !

D. 16. December 2008 : Så kan jeg også fortælle at Safira er blevet den første hest med mit avler navn, så ja nu hedder hun : Charmeurs Safira... Charmeur, vil alle mine fremtids afkom komme til og hedde som det første ord i deres navn :) Så nu har vi lagt starten med Safira :D

D. 18. Maj 2009 : Indgik Safira i en bytte handel, med magnifique, så nu er hun ikke min mere !!! Bliver dog ved med og have kontakt til hende, og nye ejer :D

D. 30. Oktober 2009 : Så er Safira MIN IGEN :D jeg har simpelthen købt den skønne pige tilbage, sikke en dejlig føelse :D elsker jo den lille prinsesse, og ja, har savnet hende helt vildt :D Den smukke tøs, skal nu blive ved mig er planen, og så om nogen år stilles til kårring i pinto forening så håber hun kan blive optaget i forregisteret :)

D. 24. Feburar : Så havde Safira smed idag, var som altid en lille bandit og skulle da liiiiiiiige prøve om hun kun stejle, men ham smeden holder jo fast og så er det ikke længere sjov ;D Skøre pony ;D Men ELSKER virkelig min lille øjesten <3

November : Fik besked fra Safiras låner om at hun nu longere Safira hver dag og de går en masse lange ture, har bl.a gået 15 km :) Kamila nyder og arbejde med hende i det daglige, og det varmer vel en hver heste ejers hjerte og vide :))

D. 24. November : Fik besked om Safira nu for første gang i sit liv er begyndt og gå med dækken, da hun fryser, hvilket er helt forstålig i denne kulde :)
Så skøøøønt at Kamila er så god til og holde mig opdateret omkring safira, deres arbejde og generelt bare hendes ve og vel er jeg hende dybt taknemlig for :)

December 2010 : Var på besøg hos prinsessen og hendes låner :) Og til min store glæde havde Safira det selvfølig som blommen i et æg hos kamilla :) Hun var en smule doven, men skidt pyt med det, hun vader jo på folden rundt i sne der går hende højere end til knæene :)
Og så har hun som de andre år, fået et frygtelig masse vinter pels :)

Februar 2011 : Meningen var at Safira skulle have været kåret i DPF forregister i år og sat ifol, men grundet investering i ny hest fra min side, er pengene i lige vel ikke til det ... Men Kamilla har fået lov til og ifole hende, så bliver det spændende og se om hun gør det, og hvad resultatet evt bliver ? :D glæder mig hvert fald meget :)

D. 18. Marts 2011 : Skrev lige med Safiras låner, Kamilla, som fortalte mig at Safira nu har fået dækken af, så hun er en YDERST beskidt pony og der arbejdes på og holde hende bare nogen lunde ren, så man faktisk kan se hun er broget :)
Derudover kan Safira nu longeres med tovet om halsen :)
Safira har nu også begyndt og bevise over for låner at hun altså SAGTENS kan flytte fusserne :D
Derudover kan jeg nu stolt meddele at min lille baby er saddel og trense vant :) Så det går stille og rolig den rigtig vej må man sige og hun tager det hele utrolig cool :)

Jeg er stadig væk yderst glad og taknemlig for at det lige netop blev Kamilla der lånte min lille baby og at hun går så seriøs om i prinsessens træning, det varmer virkelig mit hjerte ubeskrivelig meget !!! :)

D. 3. Marts : Idag er Safira blevet solgt :-/ hun nåede kun og stå til salg 3 dage ... Så det gik meget stærkt ...
Jeg var desværre nød til og sælge hende for og kunne købe mit gamle føl tilbage, da det er hende jeg bedst kunne undvære og mindst ville kunne bruge på sigt, desværre, for det gør godt nok ondt :'(
Heldigvis kan jeg komme på besøg ...
Kommentér på:
Pinto Charmeurs Safira / Saphira
Annonce