{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest musse(solgt til annette) [Tidl. hest] 1998

2.224 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Karina Andersen
Kvinde | 48 år | Oprettet: 28. maj 2008


Fjordhest musse(solgt til annette)

Fødselsår:
1998
Højde:
Hun er ca 140 cm
Temperament
Hun er en meget stille og rolig men vil stadig gerne frem.
Gangarter
Ved det ikke helt , her lige købt hende, men mon ikke middel gang..
Stævner
Ikke med mig
Stamtavle
Ingen jeg ved af
Køn
Ja meget... men ellers hoppe
Bemærkninger
Musse er en rigtig nussede røv og er god til børn, andre dyr og alle der ellers gider at nusse.Hun er købt som skovturs hest og hun kan gå på tur alene og sammen med andre. Trafik siger hun ikke det store til. Så vi glæder os alle i familien til at få mange gode ture sammen. skal nok skrive noget mere når jeg lære hende lidt bedre at kende:) jan 2009 nå så er musse faldet til hos mig og vi har været på en masse ture. Hendes tidligere ejer ville gerne af med hende fordi hun var kedelig, hum... tror hun har glemt kedelig, inden hun kom til lolland.. hun er virkelig en pony med stort p, hun gider ikke jeg sidder og falder i søvn ,for så skal hun nok sørge for at jeg vågner, men på den gode måde, der er intet ondt i hende, hun er bare et stort nussehovede. er virkelig glad for at hun er endt hos mig..
Her ikke fået skrevet længe, men tænker at tiden er til det nu. Musse er i dag blevet hentet af sød vognmand, søholm. Fordi musse er blevet solgt til en dejlig fam i det jyske.
Musse har været alt det jeg søgte og vi har haft mange gode timer sammen, og kommer til at savne at have hende i min hverdag. Men lige meget hvor mange gange jeg vendte det blev hun bare ikke større, og syntes at jeg er for stor hende, lange ben, stor røv osv. Er så glad af jeg fandt det helt rette sted til hende hvor jeg kan følge hende og ved hun får det lige som jeg gerne vil holde hest. masse af tid ude, græs og kærlighed. Er sikker på at i , annette og harry, får ligeså hvis ikke flere dejlige stunder med hende som jeg har haft <3 <3 <3
Kommentér på:
Fjordhest musse(solgt til annette)
Annonce