{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Aladdin 1994

1.907 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Fam. Sjølund .
Kvinde | 37 år | Oprettet: 24. sep 2008


Anden særlig race Aladdin

Fødselsår:
1994
Højde:
1,56
Temperament
Da der er araberblod i ham, kan han nogle gange køre sig selv helt op, mens han andre dage er den mest trofaste hest og enhver kan ride ham.
På en stubmark er han i hvert fald ilter, han elsker at jorde..
Gangarter
middel i alle tre
Stævner
desværre ingen da han ikke vil gå i trailer
Stamtavle
Faren stamtavle:
SHAH NOIR 0451416
Far: Shah of gizeh 0182900
Farfar: Shah Nishan 0105714
Mor: Aziza Alimah 0093592
Morfar: Adhem 0069913
Køn
Vallak
Bemærkninger
Han er en blanding af en araber og trakehner.
Faderen var araberen Shah Noir OX (danmarks første sorte importerede araber - se samtavle)

Han er den dejligste hest og man kan gøre alt ved ham i stalden. Han vil dog desværre ikke gå i trailer, så han er bare en skovturshest og bruges til lidt hygge sprigning derhjemme... det højeste jeg har sprunget på ham er 60 cm og det er højt for mig:p

Han er som regel stille og rolig at ride, men på markerne vil han meget gerne selv bestemme farten og det går stærkt:)

Han ved lige hvordan han rigtigt skal gøre mig rasende og det er, når jeg skal hente ham på folden og han ved det er fordi vi skal ud at ride. Så hver gang jeg er ca. en meter fra ham, så sætter han i galop og løber lidt væk og sådan kan det forsætte indtil han overgir sig .. nøj hvor er han provokerende i disse øjeblikke:)

Han styrer flokken med sine tre hopper, det er til tider et hårdt job for den eneste dreng i flokken, så nogle gange bliver de sat på plads, hvad de også trænger til:)

På et område er han en underlig hest, for hvis jeg skal ride ham og trækker ham ind i stalden og skal sadle op, bliver han nogle gange sur og tripper, slår med hovedet ovs. Han ligner en rigtig problemhest i disse øjeblikke, hehe..
Kommer han ind i boksen og den ene hoppe ikke lige er kommet ind endnu, går han helt amok og flyver rundt indtil han ved hele flokken står i sin boks (hvem siger heste ikke kan tælle :D )

Han er utroligt opmærksomheds krævende og kan slet ikke tolerere, at andre får opmærksomhed. Bliver det for meget for ham, så slår han så kraftigt med hovedet, at over- og underlæbe slår mod hinanden, hvilket giver en underlig lyd og på denne måde prøver han at stjæle opmærksomheden. Så ja, i centrum vil han gerne:)

Ellers er han bare en drømmehest, jeg kan sætte hvem som helst op på ham og han opfører sig som en drøm, mens han samtidig giver mig udfordringer ved f.eks. at bukke om sommeren, prøve at bestemme over mig mv.
En dag med ham er aldrig kedelig:)
Kommentér på:
Anden særlig race Aladdin
Annonce