{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Nadia *Død* 1999

2.983 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Katrine J
Kvinde | 32 år | Oprettet: 23. feb 2005


Islænder Nadia *Død*

Fødselsår:
1999
Højde:
Jeg er omkring 1.34 høj.

Temperament
Jeg er meget sød at hente fra fold, jeg går næsten altid Katrine i møde når hun kommer ud fra folden og henter mig. Men når hun rider på mig kan jeg godt være lidt hidsig og blive lidt sur. Og nogen gange siger Katrine jeg går lidt for hurtigt?!
Jeg syntes nu selv det går for langsomt ;)

Gangarter
Jeg kan skridte, trave,galopere, tölte, og pas.
Så jeg kan lidt af det hele :)

Stævner
Ja, Katrine og jeg har været til 2 stævner.
Hvor det gik rigtig godt begge gange :)

Stamtavle
Det ved jeg desværre ikke /;


Køn
Jeg er en hoppe :)

Bemærkninger
Hej og velkommen til =)

Jeg hedder Nadia og er 7 år gammel. Jeg har fødselsdag d. 7 Maj 1999. Jeg er en Islandskhest det vil sige at jeg har som en af de heldige 5 gangarter. Som helt lille er jeg kun blevet brugt i trav, Skridt & galop. Men nu syntes Katrine det kunne være sjovt at prøve noget nyt. Så hver uge kommer der en underviser ud og træner både mig og Katrine. Det går rigtig godt. Jeg har næsten fundet ud af et tölte, men ikke helt, men bare vent, det kommer meget snart. Pas har vi ikke fået undervisning i endnu, det er meget hårdt for mig at tölte, så der går noget tid inden vi begynder på alt muligt andet..
Men ellers når hende underviseren er der laver vi da også lidt sjovt, sådan noget med at bøje halsen, det er rigtig dejligt at blive blødgjordt..

Når ellers vi rider lidt normalt, rider Katrine og jeg mig en tur, helt alene nogen gange, ellers også med min kære "søster" Tulle, eller med nogen af Katrines veninders heste, som er rigtig søde mod mig :)
Vi rider også på banen, så vi kan træne, så jeg kan blive en rigtig dygtig hest.

Der hvor jeg bor har jeg stået det meste af mit liv, siden jeg var 1 år gammel. Da jeg var knap 4 år kom Katrine ind i mit liv. Hun begyndte at ride mig lidt, og pludselig kom hun ud til mig næsten hver dag. Tiden gik, og gik. Pludselig blev jeg 7 år, og Katrine skulle konfirmeres. Det vil sige hun fik en masse penge, som hun valgte at købe mig for. Så det endte med at Lørdag d. 10 Juni 2006 købte Katrine mig. Og jeg er så heldig jeg kan blive stående der hvor jeg hører til, Nemlig hos J&J og Tulle som har fuldt mig gennem det meste af mit liv..


Nadia blev desværre aflivet d. 14 December 2006, pga sygdom.

Nadia var min første hest, hun lærte min en masse ting.
Hun er savnet utrolig meget. Den tid Nadia var syg, var utrolig hård for mig. Nadia var syg, over en længere periode..

NADIA DU SKAL VIDE JEG TÆNKER PÅ DIG HVER DAG. JEG HÅBER DU KAN SE VI LEVER VIDRE PÅ BYKLEMMEN, SOM ALTID HAR VÆRET DIT HJEM.

R.I.P NADIA <3
Du vil altid betyde meget for mig <3.


Kommentér på:
Islænder Nadia *Død*
Annonce