{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Coco R.I.P [Himmelhest] 1986

3.219 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Coco R.I.P

Fødselsår:
1986
Højde:
158
Temperament
Dejlig rolig, tillidsfuld, og komplet trafiksikker.
I sommers gled vi midt på vejen, da vi skulle krydse den i skridt på vej ned til skoven, og hun væltede helt ned på siden med mig, (der kom heldigvis ingen biler), dette har jeg aldrig oplevet før, hverken med hende eller med andre heste. Jeg sprang op, fik trukket mit ben fri, som var klemt fast under hende, og gav hende med det samme kommandoen "Bliv", hvilket hun gjorde, så kunne jeg få løsnet gjorden osv., herefter bad hende så om at komme op, et ben af gangen stille og roligt, så hun ikke skrabede benene mere på den meget grove asfalt, hvilket hun heldigvis gjorde :o), dejlige pige, og vi slap med 3 hudafskrabninger tilsammen og jeg fik en meget øm albue, men det var heldigvis det.
Vi trak hjem, bare for en sikkerheds skyld, hun haltede heldigvis ikke, og efter en uges fri, så red vi tur igen som om intet var sket :o).
Der var jeg godt nok glad for, at have trænet hende i verbale kommandoer :o), pyh ha vi slap med skrækken.
Gangarter
Hendes alder taget i betragtning, så har hun 3 super gode gangarter, hvor især traven er helt i top.
Hun elsker at springe, og sætter man bare et lille spring op på 20 cm. så springer hun lige så højt hun kan over, efterfulgt af glædes bukspring :o)
Stævner
Ikke med mig.
Men vi rider i skoven, på bane, lidt westerntræning og masser af HMS og trick træning bla. med klikker.
Stamtavle
Hun er en blanding af Araber og Trakhener, og indeholder det bedste fra begge racer, så ingen stamtavle, men skidt pyt, det betyder intet for mig.
Køn
Den dejligste hoppe, og heldigvis ingen prb. med nykker når hun er i brunst :o)
Bemærkninger
Coco er brunskimmel, og skifter kropsfarve, mellem brun og gråskimmel efter årstid, hendes hoved forbliver dog brunt, og hendes ben sorte.
Man og hale skifter lidt imellem sort og brun.
Med den dejligste bløde og blanke pels, ja bortset fra når hun har rulllet sig, men ja sunde heste ruller sig, og iiiihhh altså hvor kan hun være sund ;o)
Jeg købte hende i 2002, hvor hun ikke havde det godt, men masser af kedelige oplevelser og erfaringer med mennesker i bagagen, så det blev der arbejdet intenst med.

September - December 2008:
Efter at have testet hende på kryds og tværs for alle tænkelige og utænkelige stofskiftesygdomme, er en ting nu sikkert, absolut ingen græs, alm. hø, wrap, gulerødder, æbler mm. pgr. sukkerindhold mere resten af livet :o(.

Så med udsigten til et liv med pludselig opstået gigt i begge bagben, stofskiftesygsomme mm., samt et krav om at resten af hendes liv, skal foregå alene på jordfold, er der ingen anden udvej, for dette kan, og vil jeg ikke byde hende under nogen omstændigheder.

Da jeg købte hende i 2002 lovede jeg hende, at hun aldrig skulle opleve frygt og smerte mere, og dette løfte til hende, har jeg tænkt mig at holde !

Så med følelserne sat til side (og dét er bestemt ikke nemt), har jeg taget den svære beslutning at sende min smukke pige over Regnbuebroen.

29/12-08
Min elskede Cocomus er rejst over Regnbuebroen i dag :o(
Her er der masser af marker og enge med saftigt grønt græs,
ingen smerter og begrænsninger mere.
Hvil i fred min smukke pige, jeg vil savne dig resten af mit liv.
Vi ses
Kærlig hilsen din Karina




Kommentér på:
Anden særlig race Coco R.I.P
Annonce