Tilbage til Anden særlig race Stald Hesselholt's Victor - solgt!

Anden særlig race Stald Hesselholt's Victor - solgt! - VELKOMMEN TIL VICTOR'S PROFIL ;D<3!!

- Mig og Victor til stævne på klubben, vi sprang LB og vandt klassen ;D  billede 1
Anden særlig race Stald Hesselholt's Victor - solgt! - Kæft en god dag<3! (:  billede 2
Anden særlig race Stald Hesselholt's Victor - solgt! - Mig og Victor springer 1 m. her hjemme på banen ;) billede 3
Anden særlig race Stald Hesselholt's Victor - solgt! - Dressur klasse hvor vi red til 60,7 procent men også uden placering ;D <3 billede 4
Anden særlig race Stald Hesselholt's Victor - solgt! - Så er vi parat til at springe !! ;) billede 5
Anden særlig race Stald Hesselholt's Victor - solgt! - Mig og Victor springer okser på 1 m. her hjemme :) <33 billede 6
Anden særlig race Stald Hesselholt's Victor - solgt! - Viggo efter stævne (;<3 billede 7
Anden særlig race Stald Hesselholt's Victor - solgt! - Orh min dejlige dreng :* billede 8
Anden særlig race Stald Hesselholt's Victor - solgt! - Vi springer lige en LC ;) <3 billede 9
Anden særlig race Stald Hesselholt's Victor - solgt! - Fri gallop på Victor på marken, med dig kan jeg squ gøre alt skatter:* <3<3! billede 10
Anden særlig race Stald Hesselholt's Victor - solgt! - Så får den bare fuld speed i omspring :D <3 billede 11
Anden særlig race Stald Hesselholt's Victor - solgt! - LC Øst cup med Victor og blev nr. 2 i hele den samlede Region øst cup. :) billede 12
Anden særlig race Stald Hesselholt's Victor - solgt! - Deejlige viggo er så stolt af dig efter en flot 1 pl. i LA :) <3 billede 13
Anden særlig race Stald Hesselholt's Victor - solgt! - Victor står og holder pit-stop og venter på at skulle starte næste klasse ;) <3 billede 14
Anden særlig race Stald Hesselholt's Victor - solgt! - LB spring ;D billede 15
Anden særlig race Stald Hesselholt's Victor - solgt! - Dressur stævne hvor vi red til 65,4 procent, men uden placering :) billede 16
Anden særlig race Stald Hesselholt's Victor - solgt! - Mig og stjerne ponyen Viggo efter stævne på Tougaard Rideklub hvor vi vandt 1 plads og blev udklasset i LC. :) <3  billede 17
Anden særlig race Stald Hesselholt's Victor - solgt! - Victor efter en god dag på stævne pladsen:) Vi red vores sidste LC og vandt klassen :) <3 billede 18
Anden særlig race Stald Hesselholt's Victor - solgt! - Mig og Victor vandt LB-LA :D!! <3 billede 19
Anden særlig race Stald Hesselholt's Victor - solgt! - Mig og Victor springer LB i Birgittelyst :D<3 billede 20