{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
613 visninger | Oprettet:

de der smerter... {{forumTopicSubject}}

Hej alle sammen! Jeg fik mentruation for et halv år siden. Jeg er først lige begyndt at få ret så kraftige smerter, og jeg ved irkelig ikke hvad jeg skal gøre ved dem! Det skal lige siges at jeg altså kun er 12 år gammel, så jeg vil helst ikke have p-piller… Kan man gøre noget for at dæmpe det?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  de der smerter...
  • #1   20. sep 2014 Varme plejer at hjælpe smiley
    Eller også panodiler og Ipren sammen. Jeg plejer selv at tage 2 panodiler og 1 Ipren, og så er smerterne væk i løbet af 20 minutter smiley


  • #2   20. sep 2014 Tag til lægen..
    de kan ofte give dig enten nogen redskaber eller noget smerte stillende som hjælper på det..
    det er mit bedste råd, og udover det er dybe vejrtrækninger godt.. samt at ligge ned med en varmepude på maven


  • #4   20. sep 2014 Smertestillende (ipren eller panodil), varme (evt. varmepude) og motion smiley

  • #5   20. sep 2014 tusind tak for alle jeres råd! Jeg vil helt bestemt prøve det! smiley

  • #7   21. sep 2014 Motion hjælper, jeg ved godt det er meget svært når man har ondt osv, men det hjælper meget at få strukket og varmet de muskler op som kramper sammen smiley

  • #8   22. sep 2014 Varme og motion smiley P-piller kan jeg ikke forstå du ikke vil have, de hjælper rigtig godt, og bare fordi man er på dem, behøver der bestemt ikke stå "jeg dyrker sex" i panden på dig smiley

  • #9   22. sep 2014 Min engel ....
    Jeg kan godt forstå hun ikke vil have p-piller, hun er 12år gammel..


  • #10   22. sep 2014 - Når jeg kun er 12 år gammel synes jeg det er lidt underligt at gå på piller smiley


  • #11   25. sep 2014 Maria C: Det er DIN holdning. Min pap søster kom på dem som yngre end 12, fordi hun havde så man smerter, at hun næsten ikke kunne gå og oveni det, fik hun enormt ondt i ryggen. Det hjalp på hende, så hun IKKE har smerter længere.. At pillen er et præventionsmiddel er et, men når den går ind og gør SÅ store forandringer i forhold til smerter under mens, ja, så er det vist kun fordi man har en forkert holdning til sex og hvad det vil sige. P-piller ER IKKE et stempel for, at man har eller SKAL have sex... Der er trodsalt en grænse på 15 år, og den SKAL overholedes, ellers er det ulovligt.

  • #12   25. sep 2014 Ja kan forstå det i din søsters tilfælde, men kan man bruge andet, smertestillende eller andet skal dette forsøges først..
    p-piller er et hormon, og i sidste ende er det ikke skide godt for kroppen, for mig er det ikke sex det betyder overhovedet er ikke derfor jeg siger jeg kan godt forstå det når hun er 12..
    men jeg kan forstå det fordi at alle ved at det ikke er godt for kroppen og jo længere man kan vente med at starte på det jo bedre er det..

    Så slap af, jeg har ALDRIG sagt at p-piller er lige med man har sex.. så slap helt af ikke..

    Og bar så du ved det, den der 15års grænse holdes sjældent, kender 8 ud af 10 jeg kender har haft sex inden de fyldte 15år, jeg er en af dem, og så længe fyren er under 15år er der faktisk ikke noget ulovligt i det, i hvert fald kan hverken den ene eller den anden dømmes for det..
    blot til info..


  • #13   26. sep 2014 Maria C: Jeg slapper fuldstændig af. Jeg er udemærket godt klar over, at unge mennesker har sex før de er 15, ligesom folk tager stoffer, selvom det er ULOVLIGT. Men det har altså ikke så meget med sagen at gøre, at folk ikke overholder aldersgrænsen.

    - Man kan få p-piller med meget få hormoner i, og ja, slf skal man prøve andet først, men når folk skriver her inde, regner jeg med, at det er fordi panodil og andre redskaber er brugt op smiley


  • #14   26. sep 2014 Var os bar for at sige selvom det var ulovligt blev det ikke overholdt..

    jeg for en af dem med mindst hormoner i så er klar over det.. kender skam til p-piller, deres virkning og deres bivirkninger..

    Jeg regner ikke med alt er prøvet, og slet ikke når personen ikke har været hos lægen for havde personen det havde hun ingen grund til at skrive herinde..
    derfor foreslår jeg lægen for de kan give smertestillende som ikke bar lige kan købes på apoteket, og de kan give mange andre ting som ikke hedder p-piller, så nej bar fordi de skriver herinde er alt andet ikke prøvet..

    men os lige meget, jeg forstår godt hun ikke vil på p-piller allerede hvis hun kan undgå det..
    desuden er det ikke altid p-piller hjælper, jeg er en af dem det ikke hjælper på


  • #15   26. sep 2014 Husk lige at holde en pæn tone smiley

  • #16   26. sep 2014 Jeg vil helst prøve noget andet inden p-piller og
    Jeg troede også at p-piller kun skulle tages hvis det var
    VIRKELIG slemt smiley


  • #17   26. sep 2014 Der er altså kun skrevet i en pæn tone, så det holder vi skam også..

    og p-piller er os dig sidste løsning at du skal tage, forsøg alt andet inden p-piller, men tag en tur til lægen de kan så meget bedre hjælpe dig da de evt. kan give dig noget stærkt smertestillende


  • #18   26. sep 2014 Tusind tak! Det vil jeg gøre! smiley

  • #19   26. sep 2014 Jeg synes så bare ofte lægen siger "har du tænkt over p-piller?" uanset hvilken alder.. Min lille søster var til lægen her for nogle mdr siden, hun er 13 år. Hun sagde hun var begyndt at få mens smerter, og det første lægen spurgte om, var, om hun havde tænkt på det.. DET synes jeg ikke er helt OK af en læge.. Men har ofte hørt denne historie med læger, så spørger om det kunne være noget for mindreårige. Dog hjalp hverken Panodiler eller noget på mig, og efter jeg startede på p-piller har jeg ikke haft ondt på nogen måde. Nu er jeg så på mini-piller, og har stadig ikke ondt smiley

    Julie j: Hvor ser du vi skriver i en "ikke ordenlig" tone? Tror ikke nogle af os er sure på hinanden smiley hehe


  • #20   26. sep 2014 Det vil jeg give dig helt ret i, lægen skal foreslå alt andet end p-piller først..
    jeg har ikke selv oplevet det eller hørt om det, da jeg først har fået smerter her inden for de sidste års tid, inden det havde jeg aldrig smerter.. og fik p-piller pga. beskyttelse som 15årig..


  • #21   26. sep 2014 Tja, jeg ved ikke hvad der er med de læger her i nordjylland.. Men har ofte hørt sære ting. Har faktisk ikke en eneste veninde, som IKKE har fået det spørgsmål som nr. 1, pga mens..

  • #22   26. sep 2014 mystisk :S
    men kan godt være alle for det, jeg skal ikke kunne sige det, som sagt kom jeg for at få p-piller så der var ikke så meget at snakke om..


  • #23   26. sep 2014 Nej okay. Men jeg synes bare det er "mærkværdigt" et eller andet sted. Sidste løsning synes jeg den er god, men som noget af det første... Nej...

  • #24   26. sep 2014 ja der er vi helt enige

Kommentér på:
de der smerter...

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce