{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
27.428 visninger | Oprettet:

Forældres guldbryllup, underholdning?? {{forumTopicSubject}}

Mine forældre har guldbryllup d 18 maj. Noget de begge- men især min mor- ser frem til.

Min mor er en type der bekymre sig meget, og nu er hun begyndt at bekymre sig om hvad slags underholdning der kan blive sådan en aften. og om hvor vidt nogen vil gøre lidt grin med hende/dem.

Dette gør det meget svært at finde på noget underholdning til dem. Vi er 4 søskende som meget gerne vil give vores forældre noget smukt.. ikke bare en sang, eller en tale, men noget de vil tænke på som en gave fra os.. altså noget underholdning.

Ingen af os har evner til selv at underholde, jo jeg kan synge, men da jeg er den yngste tror jeg at mine tre ældre søskende vil stemme det til jorden, det er da også noget tid siden jeg sidst optrådte.

Dernæst har vi ikke rigtig nogen penge at gøre godt med, det er dyrt nok med de andre ting vi skal stå for.

Hjælp mig. Kom med nogen ideer.. hvad som helst. Min far er gammel landmand, han fisker. Min mor er vanvittig dygtig til at kniple, og meget andet håndarbejde. De har begge dyrket meget gymnastik i deres yngre år. Danset og undervist i folkedans.

Det er ski svært....


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Forældres guldbryllup, underholdning??
  • #1   8. apr 2013 Jeg har ikke så mange ideer, men kan fortælle at vi til mine forældres sølvbryllup, havde fået fat i en skotte, der spillede sækkepibe og fortalte om sækkepiben, kilten og alt det skotske smiley Han var super underholdning og virkelig god smiley

    Som sagt, er ikke så god til den slags ideer, men det var hvad vi fandt på smiley


  • #2   8. apr 2013 Det er jo sådan noget jeg gerne ville. Problemet er bare penge. Og det er ikke ret mange der underholder gratis.

    Min vildeste ide er at skrive til en kendt dansk sanger og bede om nåde, for at give mine forældre en oplevelse og et minde for livet.. gerne tilsat lidt gåsehud smiley


  • #3   8. apr 2013 Tja, du kan da forsøge smiley Du mister da ikke noget på at spørge og det kan da være de er friske på den smiley

  • #4   9. apr 2013 For et par år siden havde min mormor og morfar gulvbryllup der var der også arrangeret en skotte til at komme og spille på sækkepibe og fortælle om det.

    Min mormor har lige haft 70års fødselsdag og min morfar havde arrangeret underholdning med en jens-ib.dk super sjov underholdning alle grine var med og havde det så sjovt.

    Jeg har desuden været til en 60 års hvor der var et par zumba instruktør og underholde/undevise.

    Så har jeg været til fødselsdag hvor der har været tryllekunstner ude og underholde.

    Mig og mine søskende har udover vi selvfølgelig har lavet personlige sange også gjort det at vi har købt et lærred, malling og pensler og så arrangeret at der blev sunget jeg vil male dagen... Men alle på skift malet på lærred så det blev et unikt billed de så kunne få med hjem som minde om en fantastisk dag, jeg ved at både mine forældre der fik det i bryllupsgave og min mormor og morfar der fik det til deres guldbryllup er meget glade for de billeder smiley


  • #5   9. apr 2013 Det var ikke nogen tosset idé med det billed. Det må jeg lige undersøge nærmere.

Kommentér på:
Forældres guldbryllup, underholdning??

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce