{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race - Joey.. 2005

2.059 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race - Joey..

Fødselsår:
2005
Højde:
På papirene står der ca. 140. Han er ikke liiige målt endnu.. :P
Temperament
Frisk, fræk, legesyg, selskabsyg, samarbejdsvillig, lærenem og dejlig. ;-)
Gangarter
Joey har 3 gode gangarter, især hans arbejdstrav når han træder godt ind under sig. Hans skidt er sløv, men man kan godt få ham op og blive frisk. Sommetider er den dog doven, når han er træt. ;D
Hans galop er meget frisk, især i skoven. På bane er den mere kontrolleret, men han skal have mere styr på sin balance og samling. Især på højre volte hvor han skyder skulderen..
Stævner
Ingen med mig, men har går LC2 både i spring og dressur.
Stamtavle
Har ingen, desværre.. Men vi gætter på at der er noget friser, araber og islænder i ham. Kom gerne med seriøse bud, da vi gerne vil finde ud af det.. :)
Køn
Ja, gu er han køn.. :P
For øvrigt en vallak.. <3
Bemærkninger
Joey er en super smuk leverrød vallak, uden aftegn. God kropsbygning, mangler lidt muskler men ellers er han er rigtig flot hest. ;)
Joey er en fantastisk hest at være sammen med, da han bare nyder at blive nusset med.
Han er rigtig fræk, og kan lege med alting. Han bliver nemt rastløs, og derfor har vi en masse legetøj til ham, når han står indendørs.. :D
Joey er rigtig sød mod andre heste, og har i hvert fald været enormt sød mod Selkis, og fået hende til at falde til rigtig hurtigt. De er så søde sammen.. :')

Vi ved ikke så meget om Joey, så hvis i har set ham før, eller kender noget til ham, så skriv endelig! :D
Joey er igang med træning i dressur, da han mangler lidt samling og bæring. Det kommer ligeså stille, i takt med at hans muskler kommer.
Han springer som en drøm, og springer alt hvad man styrer ham på. Han er meget frisk på springbanen, og nogle gange lettere ustyrlig, men skal bare styres med fast og bestemt hånd, så går det.. :D
Kommentér på:
Anden særlig race - Joey..
Annonce