{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Cassiopeia 2010

973 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

stine s
| 31 år | Oprettet: 5. jul 2007


Anden særlig race Cassiopeia

Fødselsår:
2010
Højde:
Det ved jeg ikke endnu. Hun er kun lige 3 uger gammel. Smiler
Temperament
Hvis tingene ikke lige passer hende, så viser hun det. Ligesom sin mor.
Gangarter
Kan man ikke rigtig se endnu.
Stævner
Ikke endnu. Vi håber det kommer om nogle år.
Stamtavle
Mor: Rose
Far: Country Boy
Farfar: Come back 2
Køn
Smuk brun hoppe. Smiler
Bemærkninger
- I de 3 uger jeg har haft hende har hun udviklet sig enormt meget. Hun er gået fra at være genert til at blive en nysgeririg lille en. Der er fuld fart over feldet og når vi skal på fold så kan det ikke gå for langsomt. Hun har arvet meget af sin mors temperament. Jeg er enormt glad for hende og jeg tror vi nok skal få mange gode år sammen <3

- D. 11 April 2010 blev Cassiopeia jo født. Jeg vidste godt at det ville blive natten til Mandag. Mælke "løb ud af hende". Jeg lagde masser af halm ind til hende så jeg havde god samvittighed til at hun kunne føde i nat. Da jeg så havde været derud længe nok og rideskolen var ved at lukke synes jeg hun skulle have lidt mere halm. Hun gik rundt og rundt og ligepludselig kunne jeg ikke hører hende mere. Hun havde lagt sig ned og jeg vidste at hun ville gå igang med at føde. Der var gået 5 min og vandet var gået. 10 min efter så var Lille Cassiopeia født. Jeg så næsten hele fødslen og så hendes første skridt. Er vildt glad for at jeg kom til at se det. Hun var ude 17:43 ca.

- Nu er der så gået 3 uger og hun har udviklet sig helt vildt meget. Hun er begyndt at næppe lidt i en og begyndt at spise lidt af mors mad. Når jeg går med hende er hun begyndt at virke mere selvstændig, hun skal ikke hele tiden være op ad sin mor. Hun kan godt lige løbe lidt for sig selv, meeen alligevel kan hun ikke undværer moar. Det er selvfølgelig forståeligt nok.
Hun er blevet skide fræk når jeg rider på Rose. Hun løber frem og tilbage, og bukker og stejler. Det er lidt sjovt at se de lange ben springe frem og tilbage :)
I de sidste 2 uger har hun fået tynd mave så jeg bliver nødt til at vaske hende i ..... hver dag. Jeg er begyndt en lille smule at løfte lidt ben, men ikke særlig meget endnu.

- For nogle dage siden mødte hun sun halvbror (condor)for første gang. Det var meget spændene da mødrende aldrig har snakket med hinanden før. Cassiopeia var meget nysgerrig og ville gerne hen til Condor, men condor blev lidt sur og jagtede hende væk. Dagen efter mødtes de igen og der var det Cassiopeia der var en tøsetøs. Hun ville hellere gå sammen med sin mor laaangt væk. Uto og condor var meget mere nysgerrig og ville meget gerne snakke, men rose var skide sur. Jeg håber de snart kan mødes igen. Det skal nok snart lykkes :)
Kommentér på:
Anden særlig race Cassiopeia
Annonce