{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fuldblod (XX) Midnight's Cashmir [Tidl. hest] 1999

4.618 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Kirstine Gormsen
Kvinde | 31 år | Oprettet: 4. dec 2007


Fuldblod (XX) Midnight's Cashmir

Fødselsår:
1999
Højde:
Ca. 160
Temperament
Super dejligt temperament.
Han er rolig og finder sig i alt. Kan dog sagtens blive lidt for ivrig, da han ikke har lavet noget i lang tid. Men han er bare opmærksom på alt hvad der sker omkring ham, og nogle gange kigger han så meget, at han ikke altid kan styre sine ben :b
Gangarter
Dejlig skridt, over middel (:
Hvis han bliver lige lidt for ivrig, begynder han at trippe meget. Men ellers en fin trav.
Stor galop, rigtig lækker at sidde i når man lige finder takten. :b
Stævner
Så har den lille dreng fået sig et stævnenavn :b Midnight's Cashmir.

Første Stævne (:
d. 23-11-08 Nørre Aaby Rideklub - klubstævne
LC1: 57,92%
LC1: 59,58%
Han bar bare så dygtig og hørte bare efter alt hvad jeg bad ham om, er så stolt af min lille hest <3

Fastalavnsstævne d.15/2-09 Middelfart Ridecenter
LC1: 55,83 %
Han spændte meget op, og ville ikke helt høre efter ): Men ellers gik det okay.
Spring: Første runde: 12 fejl
Anden runde: 0 fejl og med tiden 31,1
I første runde skulle han lige finde ud af at han skulle over sprignene, og i anden runde spran han uden nogle problemer (:

D. 28/3-09 Middelfart ridecenter - klubstævne
LC3: 57,08 %
LB1: 51,85 %
Æv, han var virkelig træls den dag. Han nægtede bare at høre efter og gøre det han blev bedt om. Han skød skuldre, gik på 2 spor og tog bidet hele tiden. Godt nok træls.. Men syntes ellers at det gik okay, når man tænker på at sidst jeg statede var det en LC1 til stort set det samme resultat. (: Men fik afvide af dommeren da det var slut at han var en fin hest, som bare manglede noget erfaring (:

D. 25 april 09 Tommerup rideklub klubstævne
LC3: 57,08 %
LB1: 53,33 %
Han var rigtig fin, banen var dog lidt tung så det tog en del af hans energi i første klasse. Anden klasse var han lidt mere frisk. :b Dommeren dømte meget lavt, og lå i første program i midten af procenterne og andet program lidt uden for midten. (:

D. 24 maj 09 Middelfart Ridecenter (kun for klubben)
LC3: 57,50 % ---- 3 plads, første uplaceret
LB1: 54,44 % ---- 5 plads, uden placering
Han var rigtigt dygtig den dag, mine handsker var dog blevet vasket i skindsæbe så de var utrolig glatte hvilket medførte at jeg blev ved med at tabe tøjlerne. Men ellers er jeg meget tilfreds. (:

Stamtavle
Desværre, da tidligere ejer aldrig havde fået den med ved køb.
Men han har nok gået lidt galopløb eller hverfaldt snuset til det. For han kender alle signalerne og ved lige præcis hvad han skal når du bare kommer til at læne dig lidt for meget frem :b så han er jo nok en lille Fuldblodshest (: <3
Køn
Super køn vallak (:
Og han bliver bare mere køn med tiden <3
Bemærkninger
Så er han endelig kommet hjem til mig (:
Han er en lille bølle når Calle går fra ham, det er jo ikke sjovt at ens bedste ven lige pludselig forsvinder i bad :b

Han har bare et rigtig udtryksfuldt hoved, og du kan bare se direkte på ham når der er noget galt, og når han er glad <3

Men han er en rigtig lille kælepot, som meget gerne vil snakkes med, men dog lidt reserveret stadig væk, da han jo er kommet til et helt nyt sted. Men han er ellers rigtigt nysgerrig, og har meget nemt ved at lærer ting (:

Fandt lige pludselig ud af at han er ekstremst hurtig i optrækket :b Jagtede Rikke fordi hun havde noget slik, og så gik der bare stærkt. Puhaa :'D

d. 10 April 08
Ja, efter 3 uger skulle jeg endelig prøves af. Han jorde rundt på banen løb ind i barrieren ud af banen, op mod stalden fik ham så drejet væk derfra hen over markerne og tilbage i stalden ud gennem en lille dør hvor efter jeg fik styr på ham igen. Han blev så ved med at prøve at løbe med mig, men tilsidst overgav han sig og hørte efter. :b Han kan bare løbe stærkt så det siger spar2 :b

Min lille Cashmirs menig om ting, og hans ubegavede sider: xD
- Græs er meget farligt når det bevæger sig, men en pose der rasler og bevæger sig er ikke noget man engang gider at kigge på.
- Selv om alle de andre heste løber op til ledet betyder det jo ikke at han gider, han vil da hentes helt ovre på den anden side af folden.
- Hænger der en gren ned fra et tre, lukker jeg da bare øjnene og går igennem den så sker der nemlig ikke noget.
- Han er en galophest! (mener han xD) Og det betyder at dressurbanen nogle gange ændre sig til Odensegalopbane.
- Når man hilser på de nye heste er man lige pludselig blevet en lille hingstebasse, (men man ser bare ikke særlig mandig ud når man skraber i jorden, og prøver at lave nogle hingste lyde som ender med at komme ud som nogle små pibe lyde).
- han starter altid med at spise det smuds der kommer fra halmen, så han render rundt i boksen og flytter rundt med halmen for at komme ned til bunden.
- Når han drikker stikker hans tunge altid ud af munden på ham (Og er han også begyndt når han spiser æbler med meget saft?)
- Han SKAL bare altid have sår i hovedet, når det ene er helet, så er der selvfølgelig kommet et nyt.
-Selv om de andre heste bider ham, eller ikke gider at snakke med ham så er de stadig noget af det sødeste mener han. Hvilket medfører at de andre heste bliver sure, men det forstår Cashmir jo ikke, dum som han er.
- Når der bliver slået katten af tønden til fastelavn i ridehuset og han er der inde kommer der ikke den største reaktion fra ham. Selv om alle de andre heste er ved ar dø af skræk :b.
- Han er ikke bundet på staldgangen, han har bare fået afvide at han skal stå pænt, der er mad inde i krybben hvad gør man så? Man skraber da i gulvet for at sige at man er sulten, i stedet for bare at gå ind i boksen.


Begavet er du i hvert fald ikke basse, den måde du er på nogle gange kan man bare kun grine af, for der er bare ingen mening i det
du gør. haha du så kær skat <33
Elsker min lille dreng, du er bare så dejlig <33

Ved godt at han stadig er tynd, men det har været meget værre, han fejler ikke noget da han er blevet tjekket i hoved og r**. Efter at vi flyttede over på rideskolen er han begyndt og tage på, og nu kan du ikke længere så hans ribben så godt. Så det går skam den rigtige vej, bare meget langsomt (:

Hvis du har set ham før eller kender bare lidt til hans fortid må du meget gerne skrive og fortælle da forrig ejer ikke kendte specielt meget til den. Men han er blevet kaldt Hannibal af en 11årig pige oppe i Viborg omegn. ( Aner ikke om han hed Hannibal før, eller om det var et kælenavn). På forhånd tak for hjælpen (:

Han bliver mere og mere skøn hver eneste dag, og fortryder ikke et sekund af at jeg købte ham. Han er simpelthen bare den dejligste hest. Elsker ham så ufattelig meget <3
Kommentér på:
Fuldblod (XX) Midnight's Cashmir
Annonce