{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Athene [Himmelhest] 1990

3.309 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Stine N
Kvinde | 37 år | Oprettet: 21. nov 2004


Anden særlig race Athene

Fødselsår:
1990
Højde:
155
Temperament
Jaa det kommer an på hviken situation man er i, hun er en dejlig rolig og stabil hest i dagligdagen, men når hun ser et spring bliver hun så hidsig som nogen anden
Gangarter
Tjaa de er vel rimelige. De er blevet bedre siden jeg købte hende
Stævner
Hmm skal vi ikke bare sige mange. I dressur starter vi LC2 og LC3, for det meste, men har afprøvet lidt LB1 og LB2 hviket gik godt, så det skal nok prøves noget mere. lige nu springer vi LD, LC og lidt LB til stævner men jeg er ikke så god til at holde nerverne i ro når det gælder spring men det går som regel alligevel, eller man kan vel sige at Athene redder mig gang på gang ;)
Stamtavle
M:Tanja
MF:Aleksander
F: ved jeg ikke men tror det er noget oldenborg, pga hendes størrelse, hun er ikke just den letteste hest ;)
Køn
Ja det er hun, hehe gas - hoppe
Bemærkninger
Dejlig hest også kaldet min bedste veninde. hun er altid rolig og kærlig og gør alt hva jeg ber hende om. hun følger mig over alt også uden tov. Og man kan altid være sikker på at få et dejligt nys af hende ;D jo ellers er hun vanvittig madglad, deraf kommer også hendes lille tilnavn - Flæske.
Ellers brun med punker man.
Hun har tidligere haft to føl: Charming Aleksandra og Charming Little-Helena. I år 28/4 er hun blevet bedækket med Lionell, så vi venter spændt. :)

d. 7/4-06 på hendes egen fødselsdag fik hun et skønt bette hingste føl en tro kopi af hende og hun er verdens bedste mor...

d 1/10- 07 tog jeg ud at rejse og har fået en pige til at passe athene og de er så søde sammen..
nu hvor jeg er kommet hjem igen passer hun hende stadig de kan slet ikke undvære hinanden så det er bare så dejligt at se.. specielt når jeg ikke altid har haft tid til at give Athene al den kærlighed hun har fortjent..

så stor tak til Julie
Kommentér på:
Anden særlig race Athene
Annonce