{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Candelifera Hoppe Anden særlig race

Kr. 16.000
513 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat


Navn:
Candelifera
Farve:
Brun
Spring:
Indsprunget
Dressur:
LC
Trafiksikkerhed:
Komplet
Transport:
Rutineret
Temperament:
Rolig

Søger du en ny bedsteven, en skovturs/hyggehest eller bare en hest for hele familien? Så vil Fera være den perfekte hest for dig. Udover at være utrolig smuk, så har hun et fantastisk sind og er rolig i alle henseender. Hun elsker alle der bare vil give hende en god lang strigletur. Hun er en hest der kan stå stille i længere perioder og alligevel kan du sætte dig op uden at mærke nogen forskel. Hun er en hest der kan rides af de fleste, hun er blevet redet af nybegyndere og knap så erfarne ryttere. På trods af at hun er en hest der kan rides af de fleste, er hun heller ikke kedelig for den erfarne. Hun går en fin dressur og har prøvet at springe små spring. Hun er ikke en hest der vil komme langt på stævnebanerne, da hun har en lille gang, men dermed ikke sagt at hun ikke kan starte stævner, bare på et hvis niveau hvis man vil have placeringer med hjem :-) Hun har startet et enkelt stævne, som hun tog med ophøjet ro og gik to LC klasser til omkring de 62%, hun har dog udviklet sig meget siden da.

Fera er 8 år gammel og 152 høj, hun er blevet tilredet sent så der er mange gode år i hende endnu. Jeg vil tro hun er en fuldblodsblanding, så hun kunne evt. være et muligt distance emne, da hun elsker at ride i naturen og er en meget udholdende hest. Fera er trafiksikker og vant til store landbrugsmaskiner. Alt i alt er Fera en hest der kan bruges til lidt af det hele.

Hun er pt. lidt sommertyk, som kan ses på billederne med rytter. På billederne uden rytter kan man se hvor godt skruet sammen hun er når hun ikke har græsvom :-)

Fera er passet med smed og dyrlæge, hun er for en måned siden gået igennem en handelsundersøgelse uden anmærkninger, der haves selvfølgelig papirer som bevis her på. Hun har hos mig aldrig fejlet noget.

Kom og oplev Fera, hun giver en god tur hver gang :-)

Spar penge på din forsikring

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce