{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Lånehest søges til 8500 Grenaa Købes

Byd
247 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat



LÅNEHEST SØGES - GERNE MED FORKØBSRET EFTER 1½ ÅR!

Da min egen hest desværre lige er blevet aflivet søger jeg nu lånehest. Jeg er 24 år, 166 cm og vejer 65 kg og har redet i 15 år. Rider LA( nogle M øvelser) dressur og LB spring, er dog hovedsageligt dressurrytter. Er seriøs og stille og rolig. Har ikke gået så meget op i at starte stævner men mere uddannelsen i den daglige træning, men hvis ejer ønsker det kan jeg sagtens ride stævner på ejers regning. Hesten vil komme til at stå i Grenaa i lille privat stald med 8 bokse, wrap ad libitum, kvalitetsfoder, fold ca.8 timer dagligt og døgnfold i sommermånederne. Dejlige turmuligheder ved skov og strand og gode muligheder for kompetent undervisning. Tænker at jeg vil stå for de fleste udgifter men ej større dyrlægeregninger og forsikring eller stævner.
Kunne også have stor interesse i lån med køb efter 1½ år. Men da jeg netop har brugt 30.000kr på egen hests sygdomsforløb har jeg ikke råd til at købe hest før om 1½ år.

- Søger en hest/pony som minimum er redet 5 mdr, så ej helt nytilredne heste/ponyer.
- Hoppe eller vallak
- Min.145 cm
- Gerne let trafiksikker
- Gerne vant til skov/strand tur
- Arbejder gerne med varme heste/lidt sære heste
- Kun ældre heste som er i fuld ridning, da jeg ikke vil have bekymring om hvorvidt hesten rent faktisk kan holde til fuld ridning.

Spar penge på din forsikring

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce