{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Selvpasser stald udlejes fra 1/9

Kr. 2.800
225 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat



Selvpasser stald udlejes på ældre hyggelig gård i 3660 Ganløse fra d. 1/9.

I stalden er der plads til 4 heste som er velfungerende heste, der kan begå sig på fold, boks og i håndtering, uden andre kommer til skade. Vi er en lille flok aktive og selvstændige hestemennesker med godt humør, rummelighed, hjælpsomhed og med fælles interesser – heste. Det er ikke mulighed for at have hingste opstaldet.

Stalden vil være 100% selvpasser stald. Dette gælder også hvis noget går i stykker - materialer betales dog – Der er selvfølgelig altid mulighed for, at spørge om hjælp, da det er vigtigt alle trives på stedet og her er en god ånd.

Det er muligt at aftale indlukning af hestene løbende når vi er i stalden eftermiddag/aften, men udluk vil i selv skulle stå for. Om sommeren kan hestene gå på døgnfold.

Prisen er 2800 kr. for leje af alle 4 bokse eller 700 kr. pr. boks hvis man kun vil leje en. I prisen indgår der foderrum, rytterstue med opbevaring af ens sadler og andre ting, egen fold (til de 4 boksheste), vand, el og mødding. Man tilkøber man sig wrap som vi køber ind. Der er ikke mulighed for opbevaring af hø. Derudover står man selv for indkøb af bund – dog ikke halm.

Der forudbetales 2800 i depositum for alle bokse eller 700 kr. for en enkelt boks hvis man kun vil leje sig ind på en.

På stedet er der :
- Hyggelig rustik stald.
- Der er ridebane på stedet med lys samt mulighed for at leje sig ind i ridehus hos en nabo.
- Der er aflåst sadel rum og rytter stue hvor du kan lave en kop kaffe eller the.
- Der er ude- og indendørs strigle plads.
- Mulighed for smeden kan stå i læ for vejret indendørs.
- Muligvis ved at blive etableret toiletforhold.

Ud over de 4 boksheste vi søger på stedet, er vi pt. 2 hold selvpasser af islændere med hver vores fold. Vi søger primært voksne og ansvarsbevidste folk der elsker at komme ud og ride i naturen som ikke er bange for at få lidt skidt under neglene. Vi ligger lige i midten af Ganløse Egede og Ganløse Ore. Der er masser af tur muligheder i de 8 forskellige skove vi har i området. Der er mulighed for at medbringe egen underviser såfremt dette ønskes.

Vi glæder os til at hører fra dig/jer
Mvh Gitte (40585057) og Cilje (23959793)

Spar penge på din forsikring

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce