{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Rytter søger part på pony/hest Horsens Købes

Kr. 300
343 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat



Jeg er 28 år og har lige fået arbejde i Horsens, hvor jeg flytter til ila maj måned og derfor søger jeg part på en sød stor pony eller hest.

Jeg har redet jævnligt hos min faster og onkel på Manngaardens Ridecenter, siden jeg var gammel nok til at gå. De er begge beridere og min onkel har desuden været træner for junior landsholdet i dressur for mange år siden.
Startede med at ride fast på rideskole da jeg var 10 år gammel. Under min tid på rideskolen red jeg alle mulige ponyer og heste i alle aldre, racer og temperament. Har dog mest erfaring med hede/varme heste der skal rides op. Jeg har også redet ungheste, men det er en del år siden nu.

Jeg havde min egen hest, som jeg red i en årrække som salgshest på rideskolen inden hun blev solgt. Jeg købte hende tilbage og ejede hende i 6 år inden hun blev aflivet sommeren 2015. Hun startede med at være en hest ingen turde sætte sig op på og som på ingen måder gik til biddet, til at jeg endte op med en hest der gik en fornuftig LB/LA dressur. Red LA spring på hende da hun var yngre, men har ikke praktiseret meget spring de sidste mange år.
Felicia er på de første tre billeder.

Sidste år havde jeg part på en stor 7-års DV hoppe, hvor jeg red dressur og tur 2 gange om ugen. Har i alle år også redet veninders ponyer og heste som der kan ses på billederne. Det har været alt fra 2'er ponyer til heste på 180 cm.
På billede 1 rider jeg Alcina, som jeg havde part på sidste år.
På billede 2-4 rider jeg min hest Felicia.
På billede 5-6 rider jeg en lille hest (160) der ikke ville til biddet og lavede buk spring når han ikke ville mere.
På billede 7 rider jeg en 1'er pony som er tilredet i DK, men som de sidste mange år ikke er blevet redet dressur.
På billede 8 rider jeg en 2'er pony som havde brug for at blive redet i gennem, så han ikke lavede ballede med de yngre ryttere.
På billede 9 rider jeg en DV på 180 som var tidligere springhest på MA niveau.
På billede 10 rider jeg en rideskolehest i Letland som er omkring 175 cm og nok aldrig er blevet redet til biddet.

Rent lavpraktisk rider jeg selv en LA dressur, men har arbejdet med changement og piruetter (dog skal det genopfriskes) og en LA spring (skal også genopfriskes). Jeg har ikke særlige krav til hesten andet end at den skal have potentiale indenfor dressur.
Jeg forestiller mig at jeg har part ca. 2 dage om ugen og ellers efter behov ved sygdom og ferier, dog skal man være opmærksom på at jeg tager hjem til Norge i nogen ferier. Jeg hjælper gerne med at muge, tage ind/ud efter behov.
Da jeg ikke har tilgang til bil på nuværende tidspunkt og udelukkende min motorcykel, skal det enten være forholdsvis tæt på Horsens eller med offentlig transport.
Prisen aftaler vi.

Spar penge på din forsikring

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce