{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Ridning & tilridning tilbydes

Kr. 3.750
612 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat



Vi er et team bestående af mig som rytter og Debbie, der træner grundøvelserne i jordarbejdet/håndteringen. Vi tilbyder at tilride og uddanne/træne store 1’er ponyer og heste (ingen højdegrænse for heste).

Jeg, som rytter, har været oppe og lege med MA øvelser, men grundet mangel på bil + trailer har jeg ikke været ude at starte det endnu. Jeg har placering til og med LB3. Jeg har ikke min egen hest, men har tilredet en del, samt haft låneheste, der har været unge heste.

Debbie er uddannet dyrepasser med heste i speciale, samt har hun også et foderspeciale. Debbie har sin store frederiksborgerhoppe på 3 år, der lige nu er i gang med tilridningen. Debbie har i sine unge dage tilredet heste og ponyer hos hestehandler og har haft med heste at gøre i over 25 år.

Ridningen/træningen foregår på hestens præmisser, uden at være useriøst. Vi går meget op i, ikke at bruge pisk samt sporer hverken i ridningen af de unge heste, samt i longearbejdet, såfremt dette kan undgås. Derudover ligger vi meget vægt på at hesten skal kunne indparkere samt stå stille ved opstigning fra skammel. Al håndtering af hesten foregår roligt, men dog vil vi irettesætte hesten, på hestens sprog.

Hesten vil komme til at stå på træpiller, og på fold med en enkelt makker. Enefold kan arrangeres. Vi fodrer med Struktur 100, der er lav på stivelse og sukker, og giver wrap. Det er muligt at tilkøbe hø i stedet for. I opstaldningsprisen er der en pose træpiller i ugen, har hesten behov for mere end dette, er det for ejers regning.

Prisen er incl. opstaldning og foder. Der tages forbehold for prisændringer i løbet af perioden.

Skal hesten starte stævner, er det for ejers regning.

Spar penge på din forsikring

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce