{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

SØGER LÅNEHEST! Købes

Byd
246 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat



Søger lånehest!
Mit navn er Natasha Brogaard, jeg er en frisk og glad pige på 17 år. Jeg elsker alt omgang med heste, og har redet siden jeg var 5-6 år gammel. Jeg har redet mange forskellige heste, og har bred erfaring - jeg har selv tilredet min tidligere pony, videreuddannet et par heste, både i dressur og spring, har ligget og leget med lidt MB dressurøvelser på min svigermors dressurhest, og sprunget baner op til LA** for hest og enkeltspring op til 150cm. Derudover har jeg startet lidt stævner, og har også ryttermærkerne til at må starte c-stævner og vil rigtig gerne ud at starte. Jeg er dog ikke kun stævnerytter, jeg synes også det er fantastisk bare at tage en tur i skoven eller tage en lille tur uden sadel og bare hygge for afvekslingens skyld.
Jeg søger en lånehest der er;
*160cm+
*alderen er lidt ligegyldig, men ser helst at det er en hest jeg kan lære af som måske har gået lidt stævner osv*
*ser også gerne det er en vallak, hvis ikke, så skal det være en MEGET sød hoppe der ikke lader sig påvirke voldsomt under brunst
*passer din hest ikke alle kravene, så smid en besked alligevel og vi ser på det😉
Jeg kan tilbyde at hesten vil blive opstaldet på Rind ridecenter i Lind, lige uden for Herning, med store lyse luftige bokse på spåner med hø ad libitum, kæmpe store folde, ridehus, udendørs spring-og dressurbaner samt Rind plantage at ride afvekslende ture i. Jeg kan derudover tilbyde, at behandle den nøjagtig som var den min egen, og derudover ride og håndtere den på hestens præmisser. Jeg har ikke travlt med noget som helt, og tager det altid i hestens tempo! Rider for ben og sæde og benytter mig meget af lyde, ros og klap. Derudover vil jeg modtage en til to ugentlige eneundervisningstimer!
Lyder jeg som en du kunne overveje at udlåne din øjesten til, så smid mig meget gerne en pb!😊
MvH Natasha
-Jeg vil forresten stå for alle udgifter pånær forsikring i låneperioden!

Spar penge på din forsikring

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce