{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Vadekærgårds Lille My

Stem FAIR ! ! !<3 såe er i søde

Anden særlig race Jarco (SOLGT)

stem fair:D og stem med hjertet ;D
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2003
Fødselsår:
1986
Højde:
1.49 med sko. Pt har hun har 2 forsko.
Højde:
140. færdigmålt.
Temperament:
Som regel er hun er meget rolig, hun bliver dog ofte hurtigt bange på staldgangen, og søger flugtveje den vej igennem. Jeg fik My i '09., Hun var hun meget urolig ved ankomst, men i og med at hun ankom til et sted hun ikke er vant til, er det forståeligt.
Temperament:
Jarco er en meget rolig pony med et godt sind
Gangarter:
Hun skridter i et tempo man kan følge med i, sommetider skal man lige prikke lidt, da hun kan gå i stå. Hun traver og galopere dog rigtig fint
Gangarter:
skridt:høj trav:høj galop:middel
Stævner:
My og jeg startede et enkelt stævne sammen i december 2009, hvor vi sikkert erobrede en 3 plads :-)
Stævner:
Nej, ikke med mig.
Stamtavle:
Jeg kender ikke hendes stamtavle :o)
Stamtavle:
Nej.
Køn:
Hoppe
Køn:
En over dejlig Vallak! ;)
Bemærkninger:
Hun er en utrolig sød hoppe, når man lære hende at kende. Hun er dog rigtig utryg stå på stald gangen. My har en lille passion for at springe, jeg sprang dog ikke på hende, da dressur primært har været min interesse. My blev solgt i sommerferien 2010, til en rigtig sød pige som hedder Karoline. My har det rigtig godt hos Karoline og jeg ved at Karoline passer godt på hende. My udviklede hurtigt sin springkarriere og begyndte så småt at springe de højere klasser. :-)
Bemærkninger:
Jarco er en gammel pony. men hans temperament er sgu ikke som alle andre pony´er på hans alder. ;) Stalden: I stalden er Jarco for det meste meget rolig.. Men når der er mad på vej eller noget lignende så bliver han jo selvfølgelig lidt hidsig og vil helst bare ind i sin boks og have mad. men han får ikke altid sin vilje hvis jeg har andre planer med ham ;) Ridning: I starten da jeg fik ham, var han helt vildt rolig, og gjorde virkelig ingen ting, han var faktisk bare ret doven! ;) Men som tiden gik, blev han flyttet til Sønderborg, hvor min mor bor.. Og så ændrede alt sig.. hans temperament blev lidt vildt. men jeg elsker det! og tager det stille og roligt med det.. Jarco er solgt til en sød pige nær tyskland. ;)
Annonce