{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frederiksborg Højbaks Pinzelilje *Part*

Stem fair<3

New Forest Shertan R.I.P

.'stem fair(:
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2000
Fødselsår:
1990
Højde:
155 ca.
Højde:
1,35
Temperament:
Meget sød og rolig. Hun er også rigtig sød i trafikken.
Temperament:
Han er super sød i skoven, kan dog ikke så godt li' og ride på bane.
Gangarter:
Skridt: Høj. God og rolig. Og her er hun rigtig god til at gå til bidet.. Trav: høj! Rigtig god og meget dejlig at sidde i. God til bidet Galop: Høj. God, og hun har en rigtig lækker galop, med gode bevægelser.
Gangarter:
Skridt: normal pony skridt. (lidt langsom) Trav: lidt hakkede, men også fin nok. Gallop: utrolig dejlig!.
Stævner:
Jeg har ikke startet nogle stævner, men hun har været med til kvadrillen inde på Wilhelmsvborg hvor de fik en anden plads. Det var ikke mig der red hende der:)
Stævner:
Han har gennemført hubertusjagt 2010 & 2008 mener jeg.(:
Stamtavle:
Far: Zorba Farfar: Rex Danevang Oldefar (Farfar): Columbus Hedegård Oldemor (Farfar): Pernille Landlyst Farmor: Misse Vejlgård Oldefar (farmor): Kvik Vejlgård Oldemor (farmor): Mona Mor: Papaya Mignon Morfar: Junker Toftegård Oldefar (Morfar): Hamlet Oldemor (Morfar): Nelly Langløkkegård Mormor: Kiwi Fuglebjerg Oldefar (mormor): Max Attrup Oldemor (mormor): Daisy Fuglebjerg Hun har fået to føl der hedder Cheri og lotte.
Stamtavle:
Han er ren New forrest.
Køn:
Ja, hun er køn! (hun er hoppe)
Køn:
En super skøn vallak.
Bemærkninger:
BILLEDER FRA DRESSURTRÆNING KOMMER SNART!!:D Pinse er helt rød med en meget lille stjerne i panden. Hun har fire hvide sokker og en virvel midt i panden. Til dagligt bliver hun bare kaldt Pinze:) Pinze er den mest fantastiske hest, jeg nogensinde har redet. Hun har det bedste temperament, man kan forstille sig. Hun kunne aldrig drømme om at gøre en fortræd. Det virker virkelig som om hun vil passe på en, hvis der sker et eller andet. Hun er den bedste hest på staldgangen. Hun står helt stille og flytter sig når man beder hende om det. Hun gør lige præcis hvad der bliver sagt og skubber og napper slet ikke. Hun er dejlig nem at strigle og lægge udstyr på. I sommers arbejdede vi meget med horsemanship og det gik rigtig godt. Hun lærte rigtig mange ting og var meget lydig og glad for at prøve noget afvekslende. Vi red i rebgrime og cordeo og trænede også idet fra jorden. Vi har sprunget og redet galop i rebgrime og cordeo og det er gået helt fint. Vi har lavet noget tricks træning og hun kan nu næsten neje, men det er så en måned siden vi har øvet på det:) Det går kanon godt med dressurtræningen. Vi har nu fået under visning af en der hedder Kirsten i snart to måneder. Vi er simpelt hen kommet helt vildt langt! I starten da man red hende, var hun helt anspændt og med hovedet højt hævet. Hun var meget uren i takt og måtte løbe i galop og havde slet ingen balance. Vi har arbejdet hårdt, men det har givet bonus på meget kort tid. Hun er helt afslappet under hele ridtet nu. Hun går til biddet, næsten hele tiden når hun er varmet op, i de bedste timer. Men ellers går hun til bidet, så meget som muligt i hver time og er helt afslappet og nem at arbejde med. Hun sætter nemt i galop og galopere fint rundt på volter nu. Bagefter er hun også helt afslappet og går ned igen. Vi har ikke fået sprunget så meget det sidste stykke tid, men hele sommeren fik vi sprunget rimelig meget. Vil bare koncentrere mig om dressuren her nu og derefter springe lidt igen. I sommers red jeg hende bare og tænkte ikke så meget over dressuren. Men det har jeg så nu virkelig fået gjort noget ved. Når vi først begynder at springe igen, er hun meget bedre på grund af, at hun har fået bedre balance. Det er nu blevet november og hestene skal til at ind for natten. Det er frost, så hun har selvfølgelig også fået et nyt fint sort og gråt dækken. Hun har fået sin egen boks, som er ny for hende og den er strøget godt. Vi skal derfor have købt en slikkesten og have lavet et pænt navneskilt. Det bliver rigtig hyggeligt til jul, hvor vi skal have pyntet op og have gjort rigtig hyggeligt. Hun er begyndt at få noget specielt vitamin og mineral tilskud, som er i form af godbidder. <3 P<3 Pi<3 Pin<3 Pinz<3 Pinze<3 Pinz<3 Pin<3 Pi<3 P<3 <3
Bemærkninger:
Shertan er min gamle halv-part, jeg rider ham ind imellem, men det bliver desværre ikke til så meget. :( Sommer 2010: Jeg rider desværre ikke Shertan så meget mere da jeg nu har fået en ny pony, men der bliver nogen ture engang imellem. Min veninde Julie som red ham før jeg fik ham, rider ham nu. :) Det meget rart og vide han bliver redet. :) November 2010: Shertan gennemførte hubertusjagt 2010 med Julie på ryggen, og mig og Anemone ( Min nye pony ) ved siden af. Han klarede det super flot, næsten alle springene. :) Er rigtig stolt af ham!. Januar 2011: Julie har nu fået sin egen hest Rosa, og rider ikke Shertan så meget mere, så nu står han bare og hygger med Sanne på folden ( En traver på 21 år. ) Marts 2011: Jeg ser desværre ikke Shertan så meget mere, men da jeg passer en hunden som er der hvor han står, går jeg altid ud og snakker lidt med ham der. :') Det meget rart. Jeg træner han nogengange når at jeg er derhenne, men det er mest lidt Klassisk Dressur & Horsmanship på folden. Jeg savner dig bas.. ): SHERTAN! TIDERNE MED DIG BLIVER ALDRIG GLEMT, DU VIL ALTID VÆRE VERDENS BEDSTE 2'ER PONY!:') ~ jeg savner dig min dreng. :'(
Annonce