{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race » Jossy (Justin)

Stem fair (-:

Anden særlig race Kaptana drømme hesten (solgt)

stem fair og tænk på at hun ikke er min hest og hun nu er solgt:,(
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2005
Fødselsår:
1998
Højde:
141 m. sko og 140 u. sko :-) Officielt målt af Dansk rideforbund. Så maks 2'er pony :-)
Højde:
Omkring 160, men det er bare et gæt - har ikk' det præcise mål(:
Temperament:
Justin har et rigtig dejligt temperament. Han har en slags tænd og sluk knap, og han ved i hvilke situationer han skal være rolig, og i hvilke han skal være tændt.
Temperament:
# Glad # Rolig # Lydig # Madglad # Smuk - meeen det er ikke et temperement ;S
Gangarter:
Skridt; Normal skridt, måske lidt trippende. Trav; Han tankter rent, men har en meget lille gang. Galop; En normal ponygalop, ikke det store at prale med. Men den bedste af hans gangarter! :-)
Gangarter:
Skridt: Hun går meget hurtigt og vil gerne frem men man kan godt få hende til at gå pænt. Trav: Hun har en dejlig trav, men det er svært at sidde nedisning på hende. Men hun er dejligt fremadgårende, og næm at drive(: Galop: Hendes galop er som de andre også meget fremadgående, og det er sværere at få hende til at stoppe end at drive hende fremaf;)
Stævner:
Justin har rykket sig utrolig meget indefor spring. Han springer LA på D plan, og er lige blevet færdig med LB på C plan, så det bliver forhåbentligt også snart LA der :-) Han har prøvet en masse! Han har gået Jagt, Mounted games, Pony games, Distance flere gange, Stafet spring, ringridning, spring og dressur :-)
Stævner:
Ikke nogen med mig;)
Stamtavle:
Desværre ikke.
Stamtavle:
Det ved jeg ikke, da hun er rideskolehest(:
Køn:
En dejlig vallak :-)
Køn:
Ja meget:P Hoppe(:
Bemærkninger:
Da jeg købte Justin, kunne jeg stort set intet. Havde kun galopperet meget få gange, og havde aldrig prøvet at ride alene. Aldrig sprunget, aldrig fået en hest til bidet, og var faldet af hver gang hesten enten bukkede og/eller stejlede. Justin har lært mig alt! Jeg har snart haft ham i tre år, og igennem de år er jeg gået fra intet til rigtig meget. Justin rides med meget let og hånd, og er meget blød i munden. Han rides meget for ben, han reagerer hurtig, og det er et af hans meget bløde punkter. Hans grundridning er bygget op omkring den akademiske ridning, da det interessere begge parter. Det at kunne kigge på et punkt, og at kunne flytte hesten med tankegangen og for så fine hjælpere, er dét jeg syntes er specielt. Alt i alt, er han en meget følsom pony, på alle punkter. Justin er, for det meste, fantastisk at "have med i byen". Han giver sig selv meget for sin rytter, og elsker den opmærksomhed han får, når folk klapper osv. Man kan rigtig se den selvtillid han kommer ind med, haha :-) Selvfølgelig har han også nogle tricks. Han kan kysse, smile, bakke uden berøring og ellers så bare stå og se pisse hamrende sød ud! :-) En pony med hjertet det rigtige sted.
Bemærkninger:
Kaptana er en brun hoppe, Med lysebrune og hvide aftengninger. Hun er en hurtig pige, og elsker at komme frem ad. Hun er MEGET fremadgånde, og er da ligeglad med om der er en hest i vejen hun vil bare frem;) Hun er min y-hest på HVR's rideskole. måneder hver torsdag. Da der ikke er så mange der må og vil ride hende:) Man kan slet ikke mærke hun er 12 år gammel. Hun hader at være alene og skraber i jorden hver gang men går fra hende. Kaptana er ikke fræk bare meget fremadgående og dejlig. hun kan ikke finde på at gøre en flue fortræd. hun er rigtig nem at styrre. i stalden: er hun igen som en drøm det eneste hun kan finde på er at skrabe i jordern hvis man går fra hende. ellers står hun pænt:D jeg rider dressur på hende så tit jeg kan. i love you Kaptana Kaptana´s kældenavne: kappe kappa kap dejlige snuske smukke og mange andre hihi JEG ELSKER DIG KAPPE<333333 K KA KAP KAPP KAPPE KAPPE I KAPPE I L KAPPE I LO KAPPE I LOV KAPPE I LOVE KAPPE I LOVE Y KAPPE I LOVE YO KAPPE I LOVE YOU KAPPE I LOVE YO KAPPE I LOVE Y KAPPE I LOVE KAPPE I LOV KAPPE I LO KAPPE I L KAPPE I KAPPE KAPP KAP KA K
Annonce