{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Connemara Thowra

Stem på min hest!

New Forest Bella

Stem som i synes? (: - JKeg taber garanteret.;z
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
A
Oprettet af:
Fødselsår:
2001
Fødselsår:
1994
Højde:
Kat. 1 140 - 143 cm. høj med sko på forhovene
Højde:
Hun er en lille 1´er pony :) - en perfekt lille 1´er pony <3
Temperament:
Thowra vrinsker altid, når man kommer gående på staldgangen. Han er rigtig sød i boksen. Han prøver ikke at gå ud af boksen, mens den er åben eller bide, sparke eller noget andet 'frækt'. Man kan bare stå og strigle ham der, eller man kan vælge at tage ham ud på staldgangen og stå. Jeg plejer at stå på staldgangen, fordi så er der ikke så meget hø over det hele. Det eneste minus der er ved at stå på staldgangen, er at han kan tigge enormt meget, eller også så bider og svinger han med kæderne. Han kan sagtens få hovedtøj og sadel på, men han bryder sig ikke så meget om når man spænder gjorden for stramt - der happer han lidt efter en, men ikke hårdt. Han kan også sagtens stå stille, når man spænder gjord og ordner stigbøjler. Det er forskelligt hvilken gangart folk bedst kan lide, efter hvad jeg har opfattet. Jeg mener selv at hans gallop ikke helt er den bedste, fordi han snyder hjørner, og drejer om ved hjørnerne på højre volte. Når Thowra er i skoven er han ikke vild.. han jorder kun (; Han er rigtig god til at springe. Han er en af de ponyer, som bliver brugt på springholdene. Jeg kan se at han virkelig nyder når vi springer sammen. Han bliver helt tændt, fremadgående og har ørerne langt fremme, det er dog ikke tilfældet med andre ryttere<3 (: Når han er i ridehuset kan man virkelig se hvilken hvem han er venner med osv. Han jorder rundt, stejler og sparker til alle sider - og ruller sig en del. Når man trækker ham går han pænt og langsomt - udover hvis han ser en høpose - så skal han jo selvfølgelig lige se om han kan stjæle en smule... lidt uopdragen? :)
Temperament:
Bella er en super dejlig hoppe, men hun har selvfølgelig også sine dage.. For det meste er hun rolig og nem at styre, men nogle gange har hun virkelig brug for at fyrre den af og så kan man nærmest ikke stoppe hende ;D Men af den grund stopper jeg aldrig med at elske dig! <3 Når vi er i skoven og galoperer ned af en laaaang skovsti så bliver hun superhurtigt tændt!
Gangarter:
Skridt: Rolig men fremadgående, flydende med en lidt vræltende bagpart. Trav: Flydende efter man har skridtet varm, med en vræltende bagpart. Meget bumpende hvis han stopper op, fra galloppen. Langsom og rolig når man traver af. Gallop: Bumpende forpart med en rolig bagpart, ellers hurtig flydende med store gallopspring. Træder godt ind under sig. Snyder hjørner på højre volte i alle hjørner oftest mellem H og C. Kan dog også finde på det hvis man rider over på den anden volte, fra E til B, eller laver en 20 meter volte ved C eller A. Har det med at tage ned i trav og så skridt, når man kommer på højre volte fra E, hvis han prøver at snyde hjørner og man ikke holder ham igang. Tager også ned i trav på venstre volte, når der er for mange heste eller ponyer ude på hovslaget, som man prøver at undgå eller hvis man kommer igen på venstre volte og der så er en masse heste eller ponyer på hovslaget ved A, og man prøver at undgå dem (fordi man ikke har en chance for at komme ud på hovslaget, uden at stoppe) går han ned i trav han når man vil snyde hjørner.
Gangarter:
Skridt : Rolig, blød, Er mest til bløde tøjler. Trav: afslappet, men skal holde lidt igen. Galop: utrolig unik, fantastisk og smuk, men igen en gang imellem lidt ustyrlig.. <3
Stævner:
HRK 25/10 2009 - Rideskolestævne LC2 - B Omregnet i % - 60,45% Dommer: Marianne S. (Dårligt efter min mening, men han var ret fræk) HRK Kostumespring 21/2 '10 (sløjfespring) 40 cm Fejlfri runde + bedste udklædte af rideskoleparterne + kattedronning HRK 30/05 2010 - Rideskolestævne LC2 - B Omregnet i % - 56,36% Dommer: Jette Watson Kjær HRK 25/09 2010 - Klubmesterskaberne i spring: LD (60 cm.) Dommer: Marianne Billekop Tid: 33.49 sekunder 2. plads Thowra vendte om 2 gange, men vi var 3 sekunder fra 1. pladsen så hvis ikke han havde vendt om ville vi ha vundet.. HRK 31/10 2010 - Rideskolestævne LC2 - B Omregnet i %: Dommer: HRK Sløjfespring og jokerspringning 14/11 2010 Fejlfri rundte i sløjfespring 180 point i jokerspringningen. - Han refuserede meget, især ved vandgraven VEK 21/11 2010 LC2 B Omregnet i % - 50,48 % (Det gik ikke særlig godt, men det var mit første udestævne og så havde han ikke været på VEK før)
Stævner:
Har ikke redet stævner på hende, da jeg er mere til hyggeridning;)
Stamtavle:
Jeg var oppe på kontoret og de har desvære ingen papirer med hans stamtavle, men alle gætter på han er en connemara (: Der var endda en dame der kom hen og sagde at han lignede hendes connemara der hjemme på en prik (hun avlede connemaraer)
Stamtavle:
Kender ikke til stamtavlen, da hun bare er min part :)
Køn:
Vallak
Køn:
Helt utrolig fantastisk smuk dejlig Hoppe!<3 :)
Bemærkninger:
Thowra er en gråskimmel lille 1'er pony. Han er meget madglad og bryder sig ikke om at være alene. Engang da jeg red i det store ridehus helt alene, vrinskede han efter sine pony venner over 20 gange - jeg talte.. :o Han er en anelse doven men kan godt finde på at give en lille jordetur, hvis vejret er godt og stemningen er til det, på udendørsbanen, ligeså vel som i det lille ridehus ved det store vindue. Hans bedste ven er Ivan, men kan sagtens med alle de andre rideskoleponyer - men han er dog ikke helt så vild med Herada. Han HADER det store ridehus. Der er aldrig nogen af hans ponyvenner, og kun enorme heste der pisker en i hovedet med deres lange haler. Han bryder sig dog heller ikke om at ride i det lille ridehus, hvis de 'store' heste er derinde samtidig. Han har det bedst sammen med sine venner :) Hans størrelser: Grime og trense: COB Bid: Længde - 13,5 cm Tykkelse - 16 mm Dækken/skridttæppe: 135 cm Underlag: Kombi jeg går ud fra det er 17" Jeg har part på ham om lørdagen og søndagen. Ting Thowra og jeg skal øve os på: - Kigge ind mod midten i hjørner [Går rigtig godt i skridten, nu må vi jo bare prøve lidt i de andre gangarter] - Volter i gallop på højre volte Thowra Von Sliksten
Bemærkninger:
Bella er min part <3 Jeg har haft part på hende i omkring 14 måneder og jeg har nyder hver sekund jeg er sammen med hende:) Siden mine forældre blev skilt har jeg været meget ked af det, men Bella, du er solen i min hverdag, det det får mig til at stå op om morgnen, det der gjorde at jeg kunne flytte skole! Jeg havde aldrig klaret mig i gennem det jeg har hvis jeg ikke havde mødt dig<3 Når vi er sammen glemmer jeg alle problemerne i mit liv <3 Jeg glemmer aldrig dig og alt det du har gjort for mig! Jeg ville gå gennem ild og vand for dig! Skat! hvis bare du vidste hvad jeg føler for dig! Glæden i dine øjne varmer mit hjerte Bella, du skal vide at du er mit et og alt :) 29/8 2011 - Tja, så sluttede vores eventyr min prinsesse! Og hold k*** hvor jeg dog savner dig! Jeg vil aldrig glemme dig! Du er verdens dejligste mest utrolige fantastiske hoppe! Jeg vil ALDRIG glemme dig og alt det du har lært mig! I'LL WILL NEVER FORGET YOU! B: Bedst E: Elegant L: Lækker L:Latterlig dejlig A: Alt! Os to til evig tid...
Annonce