{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Salsmoses Princess

Stem fair

Anden særlig race »Milskii's Chicago « <3 Elsket!

. :-) <3
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2003
Fødselsår:
Højde:
Hun er 128 færdig målt uden sko.
Højde:
145/m sko! :-)) DFR Målt, og færdig målt
Temperament:
Hun er rigtig rigtig hidsig, men elsker også at blive kælet med.
Temperament:
Jordens dejligste pony :-)) Så dejlig rolig!
Gangarter:
Hun har en trippende trav, men en helt fantastisk galop.
Gangarter:
Super gode alle 3! :-))
Stævner:
Hun har vundet og har mange placeringer i Lb-Mb. Hun er B-pony så jeg har startet mange landsstævner på hende, og fået 9 i stilkarakter på hende til landsstævne. Jeg har sprunget nogle Ma'er med 4'er fejl og en med 0 hvor jeg fik en anden plads:-)
Stævner:
Har redet mange på ham med Plac. :-)) <3 - Mange 1, pladser i spring og Blev klubmester på ham 2011, i Terræn springning <3
Stamtavle:
F: Firhøjs Papageno FF: Pal OX FM: Chiela Svalebjerggård FFF: Ibn El Hamra FFM:Opal FMF: El-Shar FMM: Solgårdens Nina M: Lyngvejens Dushe MF: Møllegårds Sinalco MM: Laithe Hill Gala MFF: Coed Coch Endor MFM: Twyford Sparkle MMF: Shimpling MMM: Laithe Hill Bronze Cupid
Stamtavle:
.. :-/
Køn:
Hun er en dejlig dejlig hoppe<3
Køn:
Ja verdens smukkeste ;-)) Vallak
Bemærkninger:
Pretty er en meget fantastisk pony !! Jeg har sprunget en 129 på hende hvor vi sagtens kunne have sprunget højere men jeg ville ikke fordi hun havde været så god :-)
Bemærkninger:
Chicago er simpelthen jordens dejligste pony! Har et utroligt stort hjerte, som ha plads til alle! Han knytter sig utroligt meget til en! Jeg fik ham i 2006, i uge 27 :-) .. Da jeg havde været på ride lejre var der nogle der havde lånt ham med af en heste handler , fordi deres egen var syg. Såå jeg blev smask forelsket i ham med det sammen, men dem der havde lånt ham med, var også helt vild med ham ,(forståeligt da han er så dejlig!) så de var også intra i ham, og så skulle jeg desværre på ferie lige da jeg kommer hjem fra ride lejren. Og efter en uge i italen kommer jeg hjem fra en ferie hvor jeg ikke han snakket om andet end Chicago, og plager min far om at tage op at se på ham. Jeg fik farmand overtalt, og så kørte vi over til Bente(heste handler) og der stod den skønne pony!!! :-) Så prøvede vi ham, og tog ham med hjem med det samme! Jeg kunne nu ånde helt lettet op. Senere finder vi ud af vi kom 2 timer før dem er også vil have ham :-) ojj hvor var jeg heldig :-)) jeg endte med verdens smukkeste dreng! Jeg kan ikke undvære ham! :-)) Min lille nullemand :-)
Annonce