{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Lotta fra Kragelund

Følg dit hjerte

Anden særlig race Tulle Lillen

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2004
Fødselsår:
2009
Højde:
Sidst vi kiggede efter var hun 1,36, en dejlig højde
Højde:
Vil skyde på 90 cm
Temperament:
Hun har et stort temparament. Hun er det man kalder en hoppe med stort H ... hun er en dejlig nok hest men hun kan godt nok være strid tit! Men til gengæld er hun også omsorgsfuld og tænker på andre, hun kan være den sødeste lille hest nogengang, som er så forsigtig og imødekommende og snaksaglig :)
Temperament:
(Lillen) i daglig tale er den nemmeste pony ever. Hun er sød, rolig og bare en stor nusse trold. Da vi tilred hende, sagde hun intet til nogen ting.. Hun gik bare som at det havde hun prøvet altid.. Idag kan hun godt ha lidt frækheder, men det skal de jo ha:) Hun er nu os en smugle stædig, når hun ikk vil noget, så vil hun det ikke.. Hun er ikk den hårdeste på folden, men sådan en mellem ting, hun har fået en bedste ven der hedder Tulle, og de 2 er nogen værre udbryder-konger.. Dem har vi jagtet tit.
Gangarter:
Vi tror hun har 5 gangarter, men er ikke helt sikre endnu da vi har svært ved at finde tölten og hendes pas, men smeden siger den er der :-) og vi kan også se lidt ude på marken :)
Gangarter:
De er super fine.
Stævner:
Jeg har ikke været på stævner med hende men hun har også grønt pas, da vi ikke kender til hendes familie eller baggrund.
Stævner:
Ingen
Stamtavle:
Vi har ikke en stamtavle på hende for vi kender ikke noget til hende :-/
Stamtavle:
Ingen men shetter
Køn:
Hun er en dejlig hoppe med dejligt stort H
Køn:
Hoppe
Bemærkninger:
Bemærkninger:
Lillen er trænet med horsemanship og kan lidt ting, hun kan spille lidt bold, osv.. Hun er en super børne pony,og gude smuk.. Og har et rigtigt sporty udtryk. Håber lidt min datter vil ride nogle stævner på hende. Men de begge er stadig ved og lære. Og jeg er utrolig stolt af dem:))
Annonce