{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Cob (sec D) White Feet (White socks)(Sokke)

Bare for sjov <3

Oldenborg Tea Hedegaard

:)
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2003
Fødselsår:
2009
Højde:
Sokke har en helt fantastisk højde for mig og den er også temmelig praktisk til stævner da han er 139 ½ hvilket vil sige han stadig er en kat. 2. Han er målt til 140 med sko ;-)
Højde:
165
Temperament:
Han har en vildt godt temperament, han er hverken for rolig eller for vild. Han kan nogle gange blive lidt forskrækket men det gør ALDRIG noget ;-)
Temperament:
Hun er meget rolig, nem og omgås. Hun er meget samarbejdsvillig og vil altid gerne lave noget. Hun vil altid gøre en glad, også er hun en rigtig "nusse" hest!
Gangarter:
Han skridt er meget kort, men rigtig god og behaglig at side i. Hans trav er som at side i en sofa han løfter benene godt og trækker bagbenene ind under sig. Hans galop er også ekstremt god. Da han galoppere på en helt speciel dejlig måde :-) <3
Gangarter:
Skridt, trav og galop selvfølgelig. Dog mangler der lidt balance i galoppen, men øvelse gør mester ;)
Stævner:
Stævner han har startet med mig: Dressur : -Sløjfedressur LD fik rosetten men ved ikke hvad plads jeg kom på (63 %) -LC1 dressur 11 plads ud af 22 (64,8 %) -LD1 1 plads (66,67 %) -LC1 4 plads (fik rosette) (65,4 %) -LD1 1 plads (65,8 %) -LC1 1 plads (63,8 %) -LD1 1 plads (75,5 %) -LC1 1 plads (66,8 %) .LC1 1 pads (67,8%) -LC2 1 plaads (68,7 %) Spring: Himmelev 60 Fejlfri Himmelev 70 Fejlfri Hornsherrede LC (70) fejlfri Hornsherrede LB** 1 fejl -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- med tidl tidl ejer Dressur: lc2: anden plads ___________________________________________ Spring: LD: (sløjfespring) fejlfri som den eneste i klassen LE: (sløjfespring) fejlfri som den eneste i klassen LE: (sløjfespring) 1 refusering LC: 3 refuseringer LB:2 refuseringer 1 nedrivning LC:1. plads LB: 1 nedrivning 1 stop og disk pga. smække ham i numsen med pisken (vidste ikke den regel var der før jeg blev disket) Jokerspring: 3.plads ud af cirka 20 (fik 16 point) Par-spring: 2. plads ud af 2 :D med Bolette og Cecilie ;) lc: 2. plads (var få hundrede delte sekunder fra at vinde!!) lb: diskvalificeret pga 3 refuseringer la: 2. plads ____________________________________________________________ Jagt: Hegnsjagten: Deltaget Jagten i de 3 skove: Deltaget Ponyrævhalejgaten:FULDFØRT Vinterjagten: deltaget men alle fuldførte fordi det var under dårlige forhold. Begynderjagten: fuldført Jagt i jægersborg hegn/ dyrehaven: fuldført Mattsson jagten: fuldført Med tidl ejer må jeg ikke skrive stævnerne!!!!!!
Stævner:
Ved ikke om i vil kalde det et stævne, men jeg har haft hende med på Roskilde dyrskue 2014 også har hun været på stor hestedag 2011.
Stamtavle:
Han har rødt pas, men har ikke kunne tyde stamtavlen <3
Stamtavle:
F: Pallex Af Ulstrup M: Tanja Sønderlyng MF: Bajazzo XX
Køn:
JA! <3 Ej han er en vallak (men hingst for meget LAAAAAANG tiden)
Køn:
Hoppe
Bemærkninger:
White feet er en helt fantastisk pony som skal have hans handelsundersøgelse den 18/12 og hvis han går igennem skal vi hente ham den 20/12 den bedste julegave EVER! <3 Han er også vildt god til versader og shinkelvigniger. Og så er han bare vildt god til alting :-P I er velkommen til at skrive til mig hvis i har spørgsmål :-P Han er lidt bange for store biler + lastbiler men er begyndt at komme sig lidt over et uheld for lang tid siden ;-)
Bemærkninger:
Tea er en meget nem hest, hun gør hvad hun bliver bedt om, og prøver altid at gøre en glad. Hun vil altid gerne lave noget, også selvom det bare er "kedelig" dressurtræning. Jeg har redet hende siden juli 2013 og er virklig glad for hende, jeg skal dog undvære hende det meste af dette år, da jeg er taget på efterskole og desværre ikke har hende med, men jeg har heldigvis stadig parten på hende mens jeg er væk! Når men som sagt er hun bare en dejlig hest, som altid vil gøre en glad.
Annonce