{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Sunrise *Sunnie*

.....

Traver jolie banker

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
1998
Fødselsår:
2001
Højde:
160 cm.
Højde:
hun er ca 1.60 i stg har ikke selv målt hende.
Temperament:
Hun er hoppe med kæmpe H. Passer det ikke damen, så gør hun det ikke. Men det er ligemeget, for jeg ELSKER min røde hoppe. Fordi hun er helt unik.
Temperament:
hun er super godt i hovedet, et rigtig nusse hovede, altid glad hun, elsker at komme på fold og vil ikke ind igen..
Gangarter:
Skridt: Middel. Trav: Middel. Galop: Middel. Middel gangarter. Som ca. ligger på en 6,5 til stævner. Hun fungere udmærket til mit behov, så længe vi passer og hygger os sammen.
Gangarter:
Meget hurtig skirdt, underlig og hurtig trav.. noget svært ved at galopere.
Stævner:
Vi starter en masse stævne bla. Klub stævner, 4 - dags stævner, Regionsstævner og vi er lige så småt begyndt på distriksstævner. Vi starter: Lb2 og La1, da Sunrises kapacitet ikke holder til mere. Hun er også ved at være en gammel dame og med gigt, er det ikke altid lige nemt. ;-) 2016 - Sunnie er taget ud af konkurrencer og hygger sig kun med Ld-Lc sammen med min søster. Dette er kun hvis der er stævne i klubben eller lige i nærheden.
Stævner:
Vundet Dm i trav i 2006.
Stamtavle:
Grønt pas, så ingen stamtavle desværre :-/
Stamtavle:
rigtig fin stamtavle. Hun er efter: Wall street banker (far) og crowns jolie (mor)
Køn:
Rød hoppe, det siger vel ingenting om tempramentet vel? ;-)
Køn:
Hun er en hoppe :)
Bemærkninger:
Sunnie er min helt igennem bedste ven! Og jeg elsker at bruge alt min tid på hende. Min gamle dame har desværre fået konstateret gigt, så stævner er desværre ikke længere det helt store, men vi prøver at arbejde os derhen af. Jeg har snart haft hende i 7 år! Og hvor er tiden dog gået hurtigt. Selvom hun er rød og har det "fantastiske" temperament som røde heste har. Så er hun helt igennem en unik og speciel bedsteven for mig. 2016 - Sunnie er gået på halvpension, og nyder livet. Hun bliver redet 3-4 gange om ugen af min søster og ellers hygger vi os med skovture. Hun kan desværre ikke holde til det niveau vi nåede sammen og det har jeg efter lang tid erkendt.
Bemærkninger:
Vi fande hende her på hestegalleriet, og ja, jeg blev ved med at plage min mor om at ringe til hende som ejede hende på det tidspunkt. Han syntes vi skulle komme op og se hende, og det gjorde vi så, da vi kom frem var hun den første der fangede mig, ud af hende og en anden, jeg vidste bare det skulle det skulle være hende. Der gik ikke mere en 14 dage fra første gange jeg var oppe og se hende til hun var der hvor hun skulle stå opstaldet. Nu har jeg haft hende i 27 dage og hun er allerede blive super dygtig, og et rigtig nussehovede, hun er en hoppe som ved hvad hun vil, og ønsker kun sin ejer det bedste, hun er min bedsteven er så glad for hende. Hun har sort pas, og kommer fra Sverige :)
Annonce