{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Zita

Stem på min pony<33

Fjordhest Ellemoses Lobo

Stem på Lobo ??????
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2006
Fødselsår:
2008
Højde:
Ca. 128 med sko Underlag str 15 tommer Hoved str pony Dækken str 125
Højde:
Lobo er Ca. 145
Temperament:
Rolig men vil gerne arbejde under rytter.
Temperament:
Lobo har en rigtig fin gang og er super nem at ride
Gangarter:
Super fine gangarter ;-) Skridt: god fremdrift og masser af energi. Trav: Igen en god fremdrift og masser af potentiale. Gallop: Har kommer ponyen frem, masser af fart er lige hende!
Gangarter:
Skridt: Lobo har en god skridt er meget nem at sidde i også nem at styre. Trav: Hans trav bumper men hvis man lære at sidde i den er den rigtig god også nem at styre. Galop: Lobos galop er stor og dejligt men det går meget langsomt og der løber han meget.
Stævner:
LD1 3 plads LD2 4 plads LD1 3 plads LD2 3 plads LD1 3 plads
Stævner:
Lobo har kun redet stævner ude hvor han er opstaldet ( HHN )
Stamtavle:
Ingen
Stamtavle:
Han har rødt pas. Men jeg kender ikke hans stamtavle.
Køn:
Virkelig dejlig Hoppe
Køn:
Lobo er en super sød Vallak
Bemærkninger:
Zita er en fantastisk pony, der altid er sød og imødekommende. I stalden elsker hun at blive pudslet om og har men lidt godbidder med er det total hygge! Zita stortrives i vores lystdriftstald sammen med vores 3 andre hopper og er meget socialt anlagt. Zita elsker at komme på tur alene eller sammen med andre og er ikke bange for noget, dog er køer nogle mystiske nogen. Til dagligt bliver Zita brugt til turridning og træning på banen. Dressur er ok, men springning elsker hun! Det eneste minus ved Zita er at hun elsker mad og nemt bliver tyk, men som min mor siger, så er hun billig at foder på :-) Zita blev købt i Jylland som 3 års og har boet hos os lige siden. Hun er en glad og ukompliceret pony, der elsker at blive brugt. I dag d. 10/2 2014 har Zita for første gang køret i trailer og været med på rideskolen og hun tog det hele så fint - er super stolt af hende!!! I dag den 19/6 juni år 2015 er Zita blevet solgt. Savner dig Zita :*-) Håber du kommer til at få det godt det nye sted :) <33 -----------------------------oO---------------oO--------------------------- -------------------------oO-----O------Oo-----oO------------------------ ----------------------Oo-------------oO-------------Oo------------------- -----------------------O-----------------------------Oo--------------------- ------------------------oO-------Zita--------------Oo--------------------- --------------------------O------------------------oO----------------------- ---------------------------Oo--------------------O-------------------------- ------------------------------O---------------Oo---------------------------- ---------------------------------Oo---------O------------------------------- ------------------------------------Oo----Oo------------------------------- ----------------------------------------Oo-------------------------------- ....Du har en.. . . . . . . .plads i mit. . . . . . .hjerte, en plads. . . .fyldt med både. . . . .glæde & smerte, den del kan du aldrig. . tag fra mig, heller ikk` hvis nogen anden . .skulle få dig nej, dig kommer jeg aldrig. . .til at glemme, i mit hjerte ska jeg dig. . . . .gemme, i et hemmeligt sted vil du. . . . . . . . altid findes, for du er en hest. . . . . . . . . . .jeg altid vil mindes, tro det . . . . . . . . . . . . .eller ej, j kommer altid. . . . . . . . . . . . . . . . . . .til at elske. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Dig jeg skrev dit navn i sandet, men vandet skyllede det væk :( jeg skrev dit navn på at papir, men vinden tog det :( jeg skrev dit navn i mit hjerte, og der vil det altid være <3 Jeg elsker dig min skat <3 :)
Bemærkninger:
Lobo er min helpart, han er opstaldet ude ved Liselotte og Henning. første gang jeg så ham blev jeg helt forelsket i ham, han var ikke redet til. Da han så var redet til fik min veninde halpart på ham. Jeg kunne godt lide ham, men han gad ikke gå forrest nå han blev redet og han løb hele tiden, også sagde hun ham op. Jeg var helt skudt i ham. Jeg havde halpart på gamle Bjarke, men så blev Bjarke halt og Liselotte sagde at jeg måtte ride på Lobo, da jeg skulle ride på ham var jeg nevøs, men da jeg kom op så tænkte jeg "ej nu sidder jeg på ham" vi blev meget meget gode venner, og da jeg så måtte begynde, at ride på Bjarke igen, var jeg blevet så forelsket i Lobo, og det ente med, at jeg sagde til min mor at jeg vil hellere have lobo min mor synes også, at han var sød, og hun synes, at det var en god ide, at få ham i stedet for ,da han var yngere en Bjarke. Senere fik jeg at vide, at Bjarke havde fået spat, og skulle pensioneres. Jeg har fået helpart på Lobo og jeg kan ikke drømme om at sige ham op. Lobo er sagt op fordi, at jeg fik min egen hest. Savner ham af hele mit hjerte. Hvis jeg havde råd til to heste, ville jeg have ham i part igen.
Annonce