{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Prins

Stem på Prins

Shetlænder Beauty

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2003
Fødselsår:
2010
Højde:
96 cm.
Højde:
Hun her mellem 100-11o. Hun er også meget højere end hendes mor
Temperament:
Han er en lille krudt ule og elsker at drille de andre på folden !! :D
Temperament:
Beauty er en pony som går med til de fleste ting. Men hun har også Signe egne meninger. Jeg vil nu sige at det er meget sjælden at hun bliver hoppe sur. Hun vil dog bestemme lidt i flokken.
Gangarter:
når han bliver longeret, går han næsten ligesom en Friser, barre i en lille størrelse!!
Gangarter:
Skridt: lidt langsom men vi arbejder på sagen. Trav: hun har lidt svært ved at finde et fast tempo. Enten er hun meget langsom eller meget hurtig. Galop: perfekt efter min mening. Men eller syntes jeg at hun har nogle meget bløde gangarter.
Stævner:
ingen stævner.
Stævner:
Ingen hun er jo stadig en ung hest. Som ikke helt er tilredet
Stamtavle:
kender ikke til.
Stamtavle:
Den eneste jeg kender er hendes mor. Som hedder Tove
Køn:
Vallak.
Køn:
Hoppe
Bemærkninger:
Prins er en pony som elsker at drille folk, men man kan bare ikke blive sur på ham, når han står og kigger op på en med sine nuttet øjne<3 Jeg har haft Prins i 2 år. Da jeg ikke kan ride på ham, er jeg i gang med at trænge ham til at pony vogn !! Prins ligger altid til middags lur, det ser så sødt ud, og det er ham der kører de andre op til leg<3<3. Jeg er i gang med at køre Prins til (vogn) Min pleje lillesøster rider gerne mine ponyer, men har haft nogle pauser med Prins da han lige pludselig kan finde på at være dum. Fx for noget tid siden var hun på banen med ham. Det gik fint lige indtil at han løb under stødhegnet med hende på, så for at få hende af bukkede og stejlede. Da hun kom af spænede han ned til de andre hypzer. Hun er ok, det var bare det store chok hun fik der gjorde det skrammende og hun er klar til at hoppe op igen! ;) Min lille fighter!!! Min lille Prins er kommet ud og bo hos mine bedste forælder, da deres islænder var kommet til at gå alene. Der skal han bo i ubestemt tid, men det passer ham også meget godt da han nyder at lege og drille deres hoppe :)
Bemærkninger:
Hun er lidt tyk men det ligger vist til racen. Jeg syntes del at hun har en lidt dårlig balance fx. Når jeg renser hendes bag hove falder hun over i mig. Men jeg prøver at træne både hendes gang arter og balance i longen. Hun er ikke ordentlig ride vandt men jeg jan skridte ligeså stille rundt på hende uden at hun gør noget. Billede i ser hvor hun har tæppe på er efter to timers hård tæppe træning.
Annonce