{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Perla

❤️❤️❤️

Pinto super smukke fiona ( solgt )

<3
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
1999
Fødselsår:
2008
Højde:
120 cm i stang.
Højde:
124-126cm
Temperament:
Meget frisk på tur og meget fris på springbanen. Hun kan godt finde på at bugge men ellers er hun doven når vi ridder dressur.
Temperament:
fiona er en sød og rar dejlig pony. Sød på fold. Og kan stå allene på fold eller i stald. hun har nogen gange sin egne menig. Hun kan var en lille smule fræk men hun er god til at hører efter.
Gangarter:
Skrit: Middel Trav: Midel Galop: Midel
Gangarter:
mild
Stævner:
Har været til dyre skuge og har statet lidt klub stævner i lem. Har været til ring ridening på hene.<3
Stævner:
LD dressur 50cm
Stamtavle:
Hun er ren men stamtavle. Og hun er blevet koret som Pinto.!!!
Stamtavle:
Køn:
Hun er mega køn og en hoppe.
Køn:
smuk hoppe
Bemærkninger:
Hun er mega mega god til pony games og triks. Hun har en lille smule krut i røven så hun kan godt lave lidt bukke spring en gang i melem. Hun er så fantastisk smuk hun har en man så lang og en meget meget flot krop åndtagen lide der hvor der er maget fet.<3<3<3 P Pe Per Perl Perla Perl Per Pr P
Bemærkninger:
hun er DSV ikke min mere hun kan stå alene på fold og i stald :) hun kan springe 70 cm :) jeg er begnyt at springe uden hænder i 30 og 40 cm :) kan få renset hove :) hun er 100% trafikkeseer :) hun elsker og bliv forkælet med gulserøder og æbler :) hun er glad for at ride en tur i skoven :) jeg er ved og lære hende at gå ned med horet og det er hun god til :) hun kan ikke lide at blive rørt så meget ved maven :) hun stå fint når hun spiser :) hun kan kigge ind til en af de andre heste og det syns hun er hyggeligt :) hun elsker at tag en hurtig galop spurt på en mark :) jeg syns at fiona er den sødeste pony i hele verden :) man kan se flere bileder af hende kig på fotoalbum :)
Annonce